Invazie de ganganii
Stau in Dr.Taberei si ma bucuram f. mult ca nu avem tantari,pana aseara cand ne-am trezit invadati de niste ganganii mici,negre si zburatoare.Am inchis toate geamurile,a fost un cosmar pe caldura asta,dar nemernicele se infiltrau prin spatiile dintre tocuri.Cred ca am omorat peste 50 de inamici.Am crezut ca a fost un roi si am scapat,numai ca acum au aparut iar ganganiile.Am baricadat casa,am inchis geamurile si nu mai pot respira.Nu stiu cu ce pot scapa de ele.
Va roooooooooog,solutii.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Raspunsuri
brendamitran spune:
Brrrrrr.....n-as vrea sa fiu pe-acolo.....
Cred ca trebuie sa iei un spray bun,eventual Raid,la mine a dat rezultate buna.Si pulverizeaza si tu pe toata rama geamului,eventual si pe plase,daca ai.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
andora spune:
Baiiiiiiii si eu credeam ca am gandaci , dupa o zi am vazut unul zburand in dormitor, altul pe holul blocului .. mi-a zis sotul ca sunt zburatori dar eu nu si nu
Alinaxeni si eu stau in Dr Taberei, tu pe unde anume stai? De cateva zile am observat ce zici tu, mi-era si rusine as zic, in sufragerie am vazut doua ganganii din astea... De ani buni de zile n-am mai avut gandaci si de aceea ma intrebam ce s-o fi intamplat.... Eu am luat un spray pt insecte zburatoare si taratoare dar e copilul mereu [rin casa si nu pot da decat inainte de a iesi afara.... daca gasesti ecva cu efect astept ideea salvatoare... Stiu ca pastilele de Regent functioneaza mereu dar mie tot din cauza copilului mi-e frica..
te pup si sa auzim numai de biiiine...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Cristina_C spune:
Insecticid si plasa la geam
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
alinaxeni spune:
Stau la Romancierilor si cred ca numai in anumite zone sunt ganganii.Matusa mea sta la Valea Ialomitei si nu are asa ceva.Cred ca numai plasele ne mai pot salva,ca de insecticide si mie imi e frica.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
andora spune:
Alina, hai ca daca numai noi ramanem "pagubitele" aici zice lumea ca nu suntem normale... dar mie chiar mi-e frica de chestiile alea.. seamana leit cu gandacii . Eu stau langa Plaza... cred ca n-au mai avut curaj ganganiile sa urce spre bucla s-au oprit la Roamncierilor
Acum serios, plasa ca plasa dar la bucatarie nu pot pune acum plasa, pe sub usa pot intra cred..... sa speram ca dispar si ei/ele de buna voie
PS: Haha, se pare ca nu suntem singurele, ia uita-te www.egirl.ro/stiri/20050729/3/stire.html" target="_blank">aici
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
brendamitran spune:
Plasa,plasa,dar tot mai intra cite unul.....
Va zic eu,tot cu Raidul faceti treaba,si nu e toxic pt.om
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran