Slanic Prahova
Buna!
Intentionez ca vara asta sa merg in concediu la Slanic Prahova. Imi suna mie bine: salina care face bine la respiratie, lacuri cu apa sarata care fac bine la piele, aer curat, si, in plus e si aproape de Bucuresti. Numai ca nu stiu in ce stadiu se afla momentan statiunea. Pe net n-am gasit mare lucru si dintre cunostintele mele, o prietena mi-a spus ca e frumos, bine si linistit pe acolo iar un prieten ca e nashpa rau, ca n-a avut unde sa stea si nici ce sa faca, asa ca dupa o jumatate de ora a plecat la Sinaia.
Voi ati fost pe acolo? Ce impresie v-a lasat? Daca stiti un loc unde putem sa ne cazam cu bebe, imi dati si mie un nr. de telefon, o sugestie, ceva? (in principiu nu vreau comfort de 5 stele, dar oricum un pat dublu, apa calda si frigider in camera)
Multumesc
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)
Raspunsuri
daniella4 spune:
Nu am fost, rusine sa-mi fie, cu toate ca e la 2 pasi de noi. Si pe noi ne batea gandul sa facem o cura de salina...poate ne vedem pe acolo. Astept si eu cu interes informatii...
light spune:
Si noi vrem si noi vrem. Tocmai am cautat pe net. Nu am fost niciodata acolo. Iata ce am gasit :http://www.travelworld.ro/cazare_romania/cazare_slanic_prahova_937.htmlhttp://www.oniro.ro/index.php?p=cat&cat=CAT0019163&SejurSID=3206658247bf6c849eb0c86989b2dd5dhttp://anunturi.cere.ro/rezultat_cautare.php?c0=377&c1=379&c2=388Va rog si eu pe cele care mergeti, sa venit sa scrieti aici impresii, cazare, salina, tot ce se poate afla.
fara drept de semnatura
iacobica spune:
am mai gasit cate ceva:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2393&page_nr=2
www.slanic.ro
www.valdor.ro
www.turismagrar.ro
totusi, n-a fost nimeni cazat in Slanic? As fi vrut sa aflu detalii...
Oana_B spune:
quote:
Autor: iacobica
Subiect: Slanic Prahova
Trimis la: 25/07/2006 21:27:46
Postasem mai devreme un subiect despre aceasta statiune. As fi vrut sa mergem acolo in concediu, dar in pacate, a disparut
Probabil fiindca pusesem doua link-uri catre un hotel(valdor) si o pensiune de acolo(pensiunile portocalii). Nu intentionam sa le fac reclama, doar vroiam sa dau ceva indicii celor interesati...
Oricum daca a fost cineva pe acolo si ne poate impartasi impresii, va rog sa o faca
quote:
Autor: alessia105
Raspuns la: 25/07/2006 22:19:28
Subiectul tau nu a disparut ci a fost mutat de un moderator la "Calatorii....."
Noi am stat cu multi ani inainte in Slanic Prahova ptr ca faceam cure de salina cu fratele meu ..am stat la hotelul cel mare undeva pe un deal (nu mai stiu cum ii spunea)..tin minte ca era curat si furumos ..cat despre statiune ce sa iti spun ..am fost acum cam 3 ani ultima data si sincer in afara de salina si de lacuri nu prea e nimic de facut sau vizitat in zona...pacat ca nu e fff exploatata ptr ca e frumos ..dar e in avantajul celor care vor sa se relaxeze....dar eu cred ca la pensiunile noi deschise sigur gasesti confort la un pret rezonabil....Succes si Concediu placut!!!
quote:
Autor: Noe
Raspuns la: 25/07/2006 22:30:03
am fost in urma cu vreo 3 saptamani si mi s-a parut...trist...Ce mi-a placut insa a fost aerul curat si proaspat...
Daca vrei o descriere mai ...detaliata, uite aici: Slanic Prahova -sper sa nu se considere reclama, e un site personal al hazbandului
Oana_B
Qamar spune:
Oana, linkul dat de mine nu a mai aparut din cauza 'quote-ului' sau din cauze Moderatorice?..daca e din cauza lu' quote, uite aici despre Slanic
Numai bine!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Oana_B spune:
My bad nici una, nici alta:)) e din cauza ca textele puse in quote sunt copy/paste din optiunea pentru imprimanta si aia arata textul simplu fara link-ul ascuns si din neatentie nu l-am copiat. Sorry. Thx de link foarte interesant. E un orasel mic poate nu e mare lucru de facut pe acolo, cred ca nici nu prea se investeste dar cum spunea cineva intr-un comentariu din link, are potential.
Care va duceti veniti cu impresii si cu poze ca mi-e asa de dor sa mai vad ce mai e pe acolo, am avut bunicii acolo si mergeam in fiecare vacanta.
Oana_B
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
My bad nici una, nici alta:)) e din cauza ca textele puse in quote sunt copy/paste din optiunea pentru imprimanta si aia arata textul simplu fara link-ul ascuns si din neatentie nu l-am copiat. Sorry. Thx de link foarte interesant. E un orasel mic poate nu e mare lucru de facut pe acolo, cred ca nici nu prea se investeste dar cum spunea cineva intr-un comentariu din link, are potential.
Care va duceti veniti cu impresii si cu poze ca mi-e asa de dor sa mai vad ce mai e pe acolo, am avut bunicii acolo si mergeam in fiecare vacanta.
Oana_B
no problemo
eu una o sa-l mai vizitez, ca vad ca Bia adora excursiile astea scurte...
(P.S. ne mai place si Pucioasa, de langa Targoviste, tot la categoria one-day-trip)
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
mamaruta spune:
La Slanic Prahova e frumusel, dar nu atat pentru frumusete mergem noi. Pe fetita cea mare o ducem de 5 ani si deja nu mai avem probleme cu raceli interminabile. Cu cea mica am mers anul trecut pentru prima data(nici nu puteam inainte ca de abia se nascuse)si am stat 10 zile. Ca ia mers excelent nu mai spun, dar a crescut 18cm. La doua luni masura 68cm. Nu vreau sa par mama paranoica, dar cred ca si Slanicu a ajutat .
Noi pe cea mare nu o bagam in salina, o doctorita de acolo ne-a spus ca vara nu e bine sa mergem in salina datorita diferentelor mari de temoeratura. O tine cat putem de mult la baia verde.
Mie mi-e ciuda pe cei de acolo ca e o zona superba, dar nu fac nimic sa sporeasca turismul.
http://community.webshots.com/user/mamaruta105
iacobica spune:
mamaruta - unde stati cand mergeti in slanic?
light spune:
Am aflat si eu, desi ar fi trebuit sa imi dau seama, ca nu e bine sa mergem acum la salina, pentru ca inauntru sunt 10 grade iar afara, 40. Asa ca vom merge mai la toamna.
fara drept de semnatura