Slanic Prahova
Postasem mai devreme un subiect despre aceasta statiune. As fi vrut sa mergem acolo in concediu, dar in pacate, a disparut
Probabil fiindca pusesem doua link-uri catre un hotel(valdor) si o pensiune de acolo(pensiunile portocalii). Nu intentionam sa le fac reclama, doar vroiam sa dau ceva indicii celor interesati...
Oricum daca a fost cineva pe acolo si ne poate impartasi impresii, va rog sa o faca
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)
Raspunsuri
alessia105 spune:
Buna draga mea,
Subiectul tau nu a disparut ci a fost mutat de un moderator la "Calatorii....."
Noi am stat cu multi ani inainte in Slanic Prahova ptr ca faceam cure de salina cu fratele meu ..am stat la hotelul cel mare undeva pe un deal (nu mai stiu cum ii spunea)..tin minte ca era curat si furumos ..cat despre statiune ce sa iti spun ..am fost acum cam 3 ani ultima data si sincer in afara de salina si de lacuri nu prea e nimic de facut sau vizitat in zona...pacat ca nu e fff exploatata ptr ca e frumos ..dar e in avantajul celor care vor sa se relaxeze....dar eu cred ca la pensiunile noi deschise sigur gasesti confort la un pret rezonabil....Succes si Concediu placut!!!
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
Qamar spune:
am fost in urma cu vreo 3 saptamani si mi s-a parut...trist...Ce mi-a placut insa a fost aerul curat si proaspat...
Daca vrei o descriere mai ...detaliata, uite aici: Slanic Prahova -sper sa nu se considere reclama, e un site personal al hazbandului
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Oana_B spune:
Subiectul a fost mutat aici la calatorii asa cum a zis si Alessia:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80827
Oana_B