O alta Timisoara! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
A venit ieri mama, doamne ce bine e cu un aju8tor in casa.
Ieri am colindat prin Mall, si-a gasit o rochita faina, i-a pus-o deoparte, azi dam o tura prin Kapa, daca nu gasim ceva mai fain, o luam pe aia.
Am fost si la dentist, pana dupa hani mun, nu mai merg.
Marco e cuminte, cred ca urmeaza sa ne iasa dintisorii, caci se trezeste noaptea urland, numai cu Calgel se potoleste.
Rochita mea nu a venit, trebuia sa vina ieri,sunt super stresata, caci maine dim. plecam in Alba.
Ingerash ma bucur ca ai rezolvat cu compu.
Alina weekend placut si distractie frumoasa.
Restul fetelor va .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
ingerash spune:
Angy, vacanta placuta :)
Gio, lasa ca vine si rochia... ar fii culmea sa fie tot perfect :) intotdeauan se intampla ceva care sa produca mai mult stress
Giova spune:
Ingerash pai tocmai ca ma dispera chestia asta. eu maine merg in Alba, nu a venit coletul aseara, cica vine azi, dar nu stiu sigur.MOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
Oricum pe sapt. viitoare vreau sa ma intorc in Timisoara. Nu pot sta 2 sapt. in Alba ca innebunesc.
Mama are rochia, si dani de mica miresica.
Mai trebuie sa ma imbrac eu si tata.Chiar si sora-mea si-a gasit ieri, era asa de fericita.
pregatiri de nunta
ingerash spune:
unde sunteti fetele?
am venit eu si ati plecat voi?
ingerash spune:
voi v-ati pus de acord sa ma lasati singura?
GIO, ce ai rezolvat?
p.s. ce e cu butonu' ala de evaluare ?
Giova spune:
Ingerash eu sunt pe aici.
Azi la 4 merg sa vad rochia. Nu am mai plecat in Alba din cauza lor.
Totul s-a dat peste cap si nu stiu cand si cum plec.
Va tin la curent.
Va si weekend placut.
eu am votat
pregatiri de nunta
ingerash spune:
deci a venit rochia! finally
Intre timp m-am prins si eu ce e cu voturile, ma pun si eu sa votez ;)
Albi` spune:
Mda, intre timp m-am prins si eu cum stau lucrurile si am votat
Gagix, danke de complimente Va dati seama cum s-a umflat pipota-n mine si cum am uitat instantaneu de toata alergatura si bataia de cap cu rochia si croitoreasa etc etc..
Si nu fiti rele cu mireasa si nasha, au fost foarte frumoase, da' stiu io ca voi n-aveti oki decat pt mine Aaahh.. a propos: aia a fost nasha in tinuta de zi.. seara a avut o rochita f faina.. o sa va arat eu
Tre' sa fug putin.. revin!
Mirona spune:
salut gagix,
acum am aterizat si noi in casa - am fost ocupata ceva timp - mama a trecut pe la noi si atrebuit s-o plimbam ceva prin magazine sa faca ceva comisioane. Acum am dus-o la Normandia si a plecat spre casa.
Despre ce votari vorbiti? - ca io iar am picat ca din nori - plizzz un Pm si la fata cu ce si unde tre sa votez.
Gio - cum adica ai ramasa in Timi - pai Clau a plecat deja? Si tu cu ce pleci? Cu trenu? Sper sa vii cu vesti bune si sa-ti placa rochia. Te pupic si ai mare grija acum cu stresu.
Ingerasa - bine ai revenit pi net.
Albinutza - tu unde esti mama? Iar la lucru? Te pupez si ti rog sa mai bagi pe lista mea inca unul de 1.5 kg. Mercic.
Cos - nu cred ca vrei sa stii ce curse baga fata prin casa cu carutzu - ba cu cel sport ba cu cel de bb. Ma antrenez.
Nu m-o lasat sufletul sa-l duc in beci - il tin in camera la Kara si mai merg din cand in cand pe acolo si admir peretii, patutzul, carutzul si ce mai am pe acolo.
Alina - mini concediu placut. Ce sa nu fie OK duminica???? te asteptam cu detalii.
Simina - cred ca petrece cu puiul pe la tara. Ne pove ea cand se intoarce.
Dia - oare esti ok? Mai intra sa ne mai pove.
am uitat pe careva?
da ... Diana, mama de Andrei - ce mai spune profa? La cat spui ca te plicti home .. ar trebui sa intrii mai des sa vb cu noi.
hai ca iar mi s-a facut dor de voi. Mai comitem o intalneala cand se intorc fetele? Adica Gio - in 3 saptamani si Simina?
pupici la toate
Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dia_codat spune:
Salutere fetelor,
Incerc repede sa va scriu pina nu ma vede nimeni.
De cind a venit mama de pe 9 iulie dupa cum stiti eu am inceput sa lucrez. Ajung pe la 16h acasa, apoi mai lucram seara intr-un loc (doar o ora si eu si sotiorul in loc sa mergem unul singur 2 ore) asa ca sunt destul de ocupata.
In ultimul timp, dupa ce veneam de la servici, mancam ma odihneam un pic iar apoi plecam la cumparaturi. Sorin e deja disperat ca am dat in febra cumparaturilor . Da spuneti si voi cum sa nu imi fac stocul de haine si pantofi acum la solduri cind stiu ca ma intorc acasa si in Romania nu mai pup eu pantofi de exemplu redusi de la 48euro la 15euro sau haine reduse 70-80%. Asa ca am vrut sa profit din plin de soldurile astea de vara.Si pentru noi si pentru fete!
In rest, lucrez la calculator iar pe forum va citesc pe furis. Mama da tot timpul cu nasul pe aici mai ales cind aude ca tastez repede, crede ca vorbesc cu cineva pe messenger adica ca pierd vremea si nu lucrez la teza. . Dupa cum vedeti, chiar daca cu fetele am ajutor de cind e mama aici, pe forum nu pot sa mai scriu asa de des, dar o sa revin eu cit de curind in forta.