O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro probabil ca o iau bine pe ulei. daca ai scris si ochii mei nu au vazut. sau au vazut si au uitat.
Maine cica soseste coletul cu rochiile, sper sa fie totul ok, sa plecam sambata acasa si sa ma intorc maritata de-a devaratelea. lasa masajul, ca are cumnata un aparat bengos, cu niste curele ce vibreaza, si il confisc 2 sapt. sa vezi atunci. cel putin eu inca sper.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gagix, cu greu am reusit sa fac rost de 3 poze de la nunta Am facut un mic album PRIVAT (si asa va rog sa ramana ) pe contul comun.. sefa Timisoara mi-a dat voie

Va invit sa-mi vedeti rochita

Sapt asta voi primi un CD cu mai multe poze si mai pun in album

Va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Albinutza Albinoasa,sa nu te superi pe mine,dar ai fost mai frumoasa decat mireasa si nasha.Erau misto si ele,dar tu...nota 10!
Gio si Miro,asa e cumnata-mea are o talie demna de invidiat,dar va linistesc cu ceva:nu are nush ce corp,e f. mica de statura,poate de aia si-a si revenit asa usor,am vazut mignone cu corp mai misto,dar cert e ca are un cap(fata) de printesa,daca mai pui si talia iaca ce iese.
Aaaa,sa va mai zic ceva e creata ca o negresa si satena,dar isi intinde parul si-l decoloreaza,iar pigmentul il are misto se face neagra de la primul bronz.

Buey fetele eu is surda rau,aud la juma de intensitate orice sunet zgomot,de ex. compu sau clima,frigiderul nu le aud
Mi-am facut dusuri cu apa calda in urechi(ca am mai patit asa cativa ani si m-am dus la desfundat urechile si asta mi-au facut:mi-au turnat apa calda cu o seringa mare),cica se formeaza dop dupa folsirea indelungata a betisoarelor de urechi,de atunci n-am mai folosit si iata mi-s iara surda.
apoi mi-am turnat ulei de masline cald in urechi si tot asa is.
sa vedem maine,poate toate isi fac efect si imi revin,daca nu iara la doctor.
ce mi-e frica e c bunica mea a fost surda,tatal meu,muzician nu mai aude cu o ureche,fratele meu la fel,iar eu is cea mai predispusa ca toata ziua stau intre tobe,timpane....
Na gata ma duc la culcare,va urez seara placuta!

Mergi la inceput

Albi stii parerea mea. Sunt perfect de acord cu Alina.
Alina cum este, cum nu este cumnata ta, a fost o mireasa frumoas, cu un corp de liceana.

eu astept sa ma sune astia cu rochia, azi trebuie sa ajung si sa-mi fac radiografie la dinti. aseara la 11.30 am plecat de la dentist. o ora m-a tinut pe scaun si mi-a tot bagat acele alea pe canale. bine ca nu m-a durut.

Merg sa adun de prin casa, caci maine vine mama, si nu poate sa vada ce dezordine e.
scriu mai tarziu.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Albinutza draga - tre sa-ti schimbi user-ul in Zâna. M-ai spart - superba rochia si super iti sta in albastru. Mumoas-o.

Gio in w/e asta plecati? Cand va intoarceti?

Cand mai punem de o intalneala? Dar vreau in parc ... asa ca haideti la smotocit cupiii altora.
pupici la toate -

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Miro daca totul e ok, plecam in week. asta si ne intoarcem dupa nunta.
asa ca pe al meu cupil nu il puteti smotoci.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Hello!
Am inceput sa aud cate ceva,acu seara m-am bagat la dus si mi-am turnat apa la greuaid cum baziie calculatorul ccc de 2 zile n-am auzit
Gio ma bucur pt. tine,ca pleci sa te ocupi de ultimele detalii pentru nunta,dar imi pare rau,ca tu dadeai tonu la scris,sper ca ne vom descurca fara tine,eu cu minerii(copiii) pe cap,Miro cu Karina si restul,amenajari,etc,Simina la tara,Diana nu stiu pe unde e,Dia cu treaba si ea mai rar pe-aici,Albi dupa status-ul de pe mess e pana peste cap de treaba,cine stie de pe ce pagina ne culegi.
Va las,mai scriu si prin alte parti si ma duc la culcare.

Mergi la inceput

Alina ma bucur ca incepe sa-si revina urechea.
Nu scapati voi asa usor de mine, caci are mama net.
Atunci nu voi avea nici copil pe cap, ca sunt multi doritori de baby-sitting.
Noapte buna la toate. pe maine.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

mi-am facut compuuuuuuu
De mult nu m-a facut asa happy compul asta
De acum o sa intru mai des (daca nu plec)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Noi plecam maine,pana duminica la Liman,asa ca pupici la toata lumea.
Duminica seara daca e totul ok am sa va scriu.

Mergi la inceput