O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

nu dati cu rosii!

Am revenit din vacanta de o saptamina dar de atunci sunt intr-o nebunie continua. Asa e la noi de fiecare data in septembrie. In fiecare an in sept ne expira cartea de sejur si trebuie reinnoita. Odata cu ea inca zeci de dosarele. Asa ca: dosar de inscriere la facultate, dosar pentru cartea de sejur, dosar pentru securiatatea sociala (asigurarea medicala) dosar pentru fete la gradinita, etc.
In plus am avut doua prietene la care a trebuit sa le repar calculatorul si nu prea am mai ajuns sa stau linistata acasa.

O sa pun si citeva poze in album dar cred ca va mai dura. Saptamina viitoare iarasi am o saptamina foarte incarcata si apoi vom pleca spre Romania. Luni plec cu clasa Carolinei in excursie iar de miercuri pina vineri voi fi la Bruxelles la un simpozion.
Fetele v-as ruga care stiti sa imi raspundeti repede (daca se poate azi ) daca in Romania se cer ceva rechizite pentru gradinita.
Aici nu cer nimic dar cum stiu ca in Romania la cresa mi-au cerut coli A4 ma gindesc ca la gradinita va fi aproximativ la fel.
As vrea sa le cumpar la fete de aici mai ales ca acum sunt tot felul de oferte (unul cumparat al doilea gratuit) pentru carioci, creioane, coli de desen etc. Oferta se termina asta seara si as vrea sa apuc sa le cumpar daca as sti cu aproximatie daca le cere si ce anume.

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Dia,depinde de gradinita si de grupa.
La fica-mea in grupa mijlocie i-am luat un penar cu creioane colorate(12),pix cu gel,creion simplu,2 dosare in care la sf. de semestru primeam lucrarile acasa,o carte de colorat la alegere,un set de hartie glasata si etchete pt fiecare lucrusor,penar,dosare,caiete speciale care le primea de la gradi.
Acu in grupa mare pe langa toate cele enumerate urmeaza cariocile in penar si ascutitoarea.

Fetele,pupici si un we placut!
Eu inca sunt cu casa intoarsa,dar incepe incet,incet sa prinda contur :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele... :)
Dia, deja incepeam sa intreb la Banat pe unde ai disparut :P
Angy, spor in continuare la amenajat :D

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,

am zarit un subiect interesant pe forum - sper sa fie ziua ok (Him pentru pont).
Asadar:

Alina - sa-ti aduca noul an numai impliniri si sanatate multa. La multi ani! alaturi de cei dragi.

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

LA MULTI ANI ALINA !!!

Gagix, io iar is workaholica.. iar in weekend am fost la Resita, a fost f fain

Sper sa ne vedem cat mai curand! Eu is amatoare

Va -ez pe toate.. si pe Miro dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Alina, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta si sa fii fericita.

Miro

Pupicuri si la restul fetelor.

O saptamana usoara va doresc,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru urari!N-am apucat sa raspund mai repede ca am avut musafiri,acum au plecat.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Alina, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!
Si eu vin la intalnire, dar depinde cand.Urmatoarele 2 zile Clau e acasa, avem de umblat dupa lucruri pt. apartament, dentist, etc.
In weekend vrem sa facem un drum de Ungaria-Ikea si alte chestii pt. bebic.

Asa de frumos a fost in Antalya, nu am cuvinte. Raiul pe pamant, un lux, o servire ireprosabila, un peisaj de vis.
Marco a fost innebunit dupa apa,. de abia il mai scoteam din mare si piscina.
A picat si din barcuta si s-a dus la jumate de metru la fundul piscinei, a mancat si jumate dintr-o tigara, a dormit super mult, dar nu prea mananca. In afara de lapte si cereale cu greu il prostesc .
De 4 zile face BRAVO, ii place sa fie bagat in seama si a fost mascota clubului. Toti ma intrebau daca are 1 an sau chiar 2.
Totul a fost superb, pacat ca a trecut asa repede.

Ma bucur ca toate sunteti ok, Simina felicitari pt. progresele facute de Dejan, doar e baiat marte deja. Miro abia astept sa termini de amenajat camera si sa pui poze. Dia te asteptam in tara, Him spor la amenajat casa, Inderash, Diana, Albi va si sper sa ne revedem curand.

Va si ne auzim zilele urmatoare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

LA MULTI ANI, DIANA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Diana - mami de Andreiu - La multi ani ! sa ne traiesi si sa ne iubesti in continuare.

Gio bine ai revenit - dupa cum vezi - ne miscam greu pe aici fara tine - asa ca pune tu boata pe noi si fa o planificare cand sa ne vedem ... ca m-a apucat doru de voi.
Mi-a placut faza cu juma de tigara - super inlocuire a diversificarii . Bine ca v-ati simtit bine pe acolo.
Alina vrem poze ....
la toate sectantele vesele - si hai sa ne vedem.
Dia cand apari? Mai tragem una intalneala si cu tine - stai numa linistita.

pupici

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput