O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

La multi ani,Alina !

La multi ani,Diana !

Pe restul va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana, toata fericirea si sanatatea din lume t-i le doresc!!!!

Miro tie ti-a placut, chiar si mie in prima faza, dar cand am vazut ca marco nu mai respira, avea o groaza de tutun in gat m-am speriat. Noroc ca l-am intors cu capul in jos si l-a scos cu saliva. mama cat avea!!!!!
Pe urma am mers la dr. si ne-a zis ca nu are nimic, mai ales ca nu l-a inghitit. dar am tras o sperietura de numa.

Pai ne intalnim, cand ziceti si voi. Nu e destul ca vb. eu prea mult? Mai vreti sa si hotarasc data si ziua?

pupicei, pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

LA MULTI ANI, DIANA!!!

vad ca v-ati intors
Giova, sper ca ai observat ca vreau sa vin la intalnire , deci de data asta nu trebie sa ma mai dar eu sunt disponibila de saptamana viitoare ;)

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Doamne Gio prin ce ati trecut ... noroc ca nu le-a inghitit. Vezi? Io am vazut doar faza comica din intamplare - se vede ca inca nu am copii.

mi-am adus aminte de o chestie: Alina a ramas datoare cu o intalneala - asa ca sa o lasam pe ea sa o propuna - parca la pizzeria aia din complex, nu?

si apoi ar fi cazul sa propuna una ingerasa ... ca si asa vad ca ne duce cu presu ca vine la intalneli ... si ea nu mai apare.

Ce ziceti?

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Multumesc mult de urari ...si eu va doresc la toate sa fiti sanatoase,fericite,iubite,implinite,.....si sa ne tot intalnim si peste 50 de ani!!!!!.Azi am implinit 35 de ani dar cica se spune 25....si cateva zile ;oricum la minte tot la 15 raman de vreo 20 de ani incoace.

Imi cer scuze pt absenta...acum am motive ...avem un prieten care da examen de cetatenie romana si il ajut....imi place cum pronunta "expulzat" ...mai uita cate o litera ...cred ca ghiciti care ..(z).

L-am inscris pe Andrei la Gradinita la Barbie ,program in germana, din 1 mai ,program lung ,de la 8 la 6,sper sa fie ok.

Giova- norocul tau ca tinem la tine si daca vb mult.

Saptamana viitoare ne putem vedea?cu bebeii???

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Diana,La multi ani!Sa fi sanatiasa si fericita alturi de familia ta!
Mey fetelor nu stiu ce-am patit,dar de luni(de la ziua mea),ma doare capul ingrozitor,ieri am stat toata ziua in pat,nici algocalminul nici alte pastile,piafen,etc n-au avut nici un efect,
Inca ma doare destul de tare.Sunt cam ingrijorata,n-am mai patit asa ceva niciodata.
Miro,mergem si la Da toni daca vreti.
Eu am fost sambata cu familie de prieteni si frate-miu cu cumnata-mea,din punctul meu de vedere pizza de-acolo n-are egal in oras,dar frate-miu mi-a facut capul mare(poate d-aia ma doare capul)ca e foarte scump,mi-e nu mi s-a parut exagerat,nu e de mers toata ziua,dar eu zic ca meritam din cand in cand o iesire din asta.

Ideea e ca eu acum sunt cam aglomerata,mai trebuie sa iau 2 covorase pt. living,perdele la dormitor si sa termin smotrul.
Apoi trebuie sa ma concentrez un pic si pe inceperea scolii,sa-i pregatesc la Dany ce are nevoie,sa studiez un pic cu el la pian ca e bata.
Ah,am uitat trebuie sa merg si la Codrina sa dau comanda pe luni la un tort de dus la gradi,ca luni e ziua lui Angy....
In we n-are rost sa mergem la Da Toni ca e nebunie,nu se intelege om cu persoana.

Mergi la inceput

Hello popor!!!
Asa de repede l-ai inscris Diana? Eu vreau sa caut bona momentan. Iesim cu sau fara bebei, numai sa iesim.
Alina e buna pizza de la Da Toni, oricum nu se compara cu cea italiana.

La semnatura, in ANTALYA am pus poze.

Va , fug in oras, pe diseara.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna

Draga Alina cu intarziere" LA MULTI ANI !!!"
si pe mine m-a durut capul asa de tare ca ameteam de durere,m-a tinut 1 sapt dar nu doare incontinuu...cred ca e un virus.
Eu am luat algocalmin..nimik, paracetamosl sinus(de ala trec durerile de cap) nimik..si au trecut cu andtinevralgic dar nu de tot, nu ma mai durea asa tare.
M-am speriat si eu ca fac ceva taman acuma....dar asta e...raceala.

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Miro, merg unde vreti voi daca e saptamana viitoare si dc exista si ceva de mancat dulce in local
Giova, super pozele ;)

va

Mergi la inceput

Neatza!!!
Gata am ramas singurica, al meu sot a inceput jobul .

Fete cu bebei mai mari si nastrusnici va rog sa-mi ziceti ce sa mai fac cu al meu nazdravan???
Ma oboseste la maxim, ma stoarce de puteri. Doamne cate energie poate sa aiba. Acum e la calculator, trece la flori, a descoperit prizele, mananca cablurile, se urca pe cutii, sau orice obstacol, dupa care pica in bot, se tine de picioarele scaunelor si a mesei si se ridica,trage hainele de pe uscator, mananca papuci, rupe carti si lista poate continua.
Eu am mai vazut si alti copii de 8 luni, dar sunt linistiti si domoli frate. al meu zici ca e la 220 watti, a baut 5 cafele si 2 redbull-uri.
Poate asa reusesc si eu sa slabesc.

Incep cautari pt. bona, ca nu se mai poate. Macar o jumate de zi sa mai respir si eu. Mai ales ca vine si mutarea si am nevoie de cineva care sa stea cu bebu.

Pe cand intalnirea?

va, merg sa ma pregatesc de masaj.
o zi buna va doresc.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput