O alta Timisoara! (7)
Raspunsuri - Pagina 17

Giova spune:
Beyyy eu vreau sa ma vad cu voi, ca tre sa dau de baut, doar sunt femeie maritata acum si in fata lui D-zeu.
Dar nu am cu cine lasa piciul, caci al meu sot e cu italienii sapt. asta.
Diana hai sa ai vreme frumoasa, doar soare a aratat la Tv.
Miro cred ca de abia astepti intalnirea cu Karina.
Himm ma bucur ca Leo e ok si are potcoava noua.
Merg sa-mi sunt cumnata. Poate revin mai tarziu..
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra

angy11 spune:
Fetelor,ce ziceti de joi?Undeva la pizza,Da Toni de exemplu? In complex,langa statia Petrom(abator)
Dupa masa,seara...
Daca Gio nu are cu cine sa-l lase pe Marco,cred ca mai devreme e mai bine,ca poate veni cu el.

mitzuka spune:
Salutare!
Pt mine e ok joi...dar sa fie dupa 5 ca sa vina Vasa de la lucru sa stea cu Dejan..pizza yummy..chiar nu am mai mancat de mult una...
Gio..ai vazut la tv ca a fost o exlozie cu ceva morti in Antalya....sa aveti mare grija..
Miro...sa ne spui de Karinuta cand o vezi....
Albi...sper sa se faca vreme faina ca aici e ploaie si frig...15 grade...brrrrr
Va pup si poate mai apuc sa intru....poate
Simina si Deian
Ingerasul nostru

Giova spune:
Neatza!!!
Simina am auzit si eu. Ce pot sa zic...Doamne ajuta, caci nu mai putem face nimic acum. Trebuie sa nu iesim din club si sa nu mergem cu mijloace de transport in comun. Ma rog sa fie bine si sa venim intregi acasa.
Puneti la ce ora vreti voi intalnirea joi, caci eu vin fara Marco.Vine Clau sa stea cu el. Dupa ora 20 vin si eu la intalnire.
Si mie mi-e dor de pizza.
Am baiat mare: pe langa ca merge in 4 labe prin toata casa si peste tot, de trebuie sa fiu tot cu ochii pe el, mai face si tai-tai la doamne prin magazine, dar ce-mi place cel mai mult ca se recunoaste in poze, rade cand se vede si-si face tai-tai singur.
In schimb nu zicem nimic: mama, tata. tuturor Ioanelor si Ionilor
!!!!
va , merg ca am treaba prin oras si am si masina, asa ca sapt. asta sunt doamna.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra

mitzuka spune:
Doamne Ioana...Marco sta deja singur in picioare????...ca mi-am bagat nasul prin poze....e un super dragalas urias....
Ce fain ca se recunoaste in poze....Dejan numai in oglinda se recunostea si radea ...in poze nu....
Cat despre zis...vorba ta..toate la timpul lor....
Simina si Deian
Ingerasul nostru

Giova spune:
Simina te referi la pozele din iarba? pai il tineam noi putin de pantaloni, dar oricum, e tare precoce, nu ca ar fi al meu. Ce mi-l laud singura.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra

Cosmina2 spune:
La multi ani IOANA noastra !
E OK. JOI si eu ajung dupa ora 20.Ramane la Da Toni?Si eu am chef de-o pizza.

Mirona spune:
Ioana - sa ne traiesti.
gata - o punem de o pizza. Pai atuci haideti sa mergem toate la ora 20 ... nu e asa mai bine?
vai ce ma bucur ... iar o sa va stresez cu aparatu meu foto. pupi.
stabiliti ora ca mi-e foame deja . Abia astept sa dau atacu.
Miro

am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

mitzuka spune:
E peerfect la 8...numa ca eu nu am idee unde e...poate ma lipesc de una din cele care stiu....
Pupici
PS: Miro deja 30 saptamani?
Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mirona spune:
da - Simina - am intrat de azi in linie dreapta. Incep sa nu se mai vada nici frunzele de la morcov de stresata ce sunt.
pupici. Vb azi cu Dani si poate te culegem noi cu golanu.
Miro

am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită