O alta Timisoara! (7)
Raspunsuri - Pagina 16

Giova spune:
!!!
Am intrat sa va urez weekend placut!!!
Dia vacanta placuta si odihnitoare!!!
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

ingerash spune:
ceau fetele, m-am intors si eu de la munte dar n-am avut timp sa citesc, maine pleaca prietena mea si atunci revin cu noutati si poze si tot atunci ma pun sa citesc din urma sa aflu ce-i nou si sa vad pozele :) toate fetele

Giova spune:
Salutare !!!
Noi ieri am avut 8 ani de cand suntem impreuna, asa ca am fost la Casa cu Flori si pe urma prin oras. Am petrecut o zi minunata. Doamne ca abia astept sa plecam luni in vacanta. si o sapt. buna va doresc.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra

mitzuka spune:
Ceau fetelor!
Il urasc de-a dreptul pe decanul asta...are un stil de imi vine sa il strang de gat...si eu nu ma enervez usor...Abia astept sa plece!
Na..ca m-am descarcat un pic...
Gio...multi ani fericiti impreuna !Pana la urma unde plecati in vacanta?Sper sa apucam sa ne mai vedem inainte sa pleci...
Marco cum e..tot plangacios?
Ingerash..bine ai revenit...asteptam pozeeeeee
Dia..vacanta placuta!
Him...cum mai e Leo..si-a revenit?
Miro, Cosmi, Alina, albinuta.....pupici multi
Se pare ca incet incet ne dam si noi, adica Dejan drumul la vorbit...sa vedeti ce imi zice ieri...mama..tom biau!..adica mama la tv e tom si jerry..adica tom pisica...a fost un scump!
Simina si Deian
Ingerasul nostru

Giova spune:
Simina luni plecam in Antalya. si eu sper sa ne vedem [pana plecam, dar nu stiu daca reusim.
Toate la timpul lor, sa vezi cand va incepe, ca nu se mai opreste. frumosului.
De ce esti nervoasa pe decan? nu a mai plecat?
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra

Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Giova, timp placut in Antalya si vreme buna.
Simina, Dejan al tau e un dulce cu Tom si Jerry, coooollll! Mersi de intrebare, Leo e bine acum, are deja potcoava de fier pusa la loc si imediat dupa asta a si vrut sa galopeze, noroc ca era sotul langa mine si am putut sa il tinem. Deci a revenit la obraznicia lui de dinainte si e mancacios de morcovi ca inainte, ceea ce ne bucura.
Iar de decan, nu te stresa, iar la noi poti sa te descarci... la toate fetele, sa aveti o saptamana usoara,
Him

Mirona spune:
na servus fetele,
iar plecati?
hai sa tragem saptamana asta o intalneala - vreti? Numai duminica sa nu fie - ca-mi sarbatoresc iubitul ... dar in rest .. cand vreti voi.
Io tre sa ma intalnesc cu Diana neaparat - ca mi-a lasat Albinutza sarcini gata trasate.
miercuri mergem s-o vedem pe Karina - deci pe joi vineri sambata as fi libera.
Ce ziceti? Hai ca mi se facu iar dor de voi.
Him ma bucur pentru Leo ca e bine din nou - chiar arata trist in poza aia.
ingerasa bine ai revenit.
Dia vacanta placuta.
Simina si Gio - voi nici ca puteti lipsi - tre sa ne vedem.
Cos - tu ce zici? Poti?
Angy - cum esti? Mai bine? Te asteptam.
albinutza a plecat la mare - chiar radeam aseara cu Dani ca e la Costinesti - si numai ce au arata aseara faimoasa spirala din Costinesti - si ne-o inchipuiam pe albinutza cat de dornica era sa plece ... abia astept sa ma sune - sa o intreb ce loc a avut in spirala .
hai ca aberez iar - va pup si astept sa puneti de o intalneala.
Miro

am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Albi` spune:
Miro - spirala, haaaaa?? well.. io am fo pana acum la C-ta, Eforie si Mamaia...deci... am chiulit de la spirala
Fetelor, multumesc ca va ganditi si la mine.. poate asa se face vreme faina pe-aici.. ca azi dimi ne-am trezit pe ploaie si pana la 1 a fost innorat.. abia am apucat sa furam cateva ore de plaja... ca ieri seara am fost la Eforie la namol.. eram ca neshte foci
Nah va tzuc, poate mai scriu zilele viitoare..