O alta Timisoara! (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Da,Simina am avut vreme foarte faina,chiar foarte cald.Stateam pe plaja doar pana la ora 11.30 ca mai mult imi era frica ca se prajesc copii.Doamne ce mare s-a facut Dejan.Bravo pentru pampers.Si noi suntem la faza cu pampers...fara pampers.

Of,Alina ...sa sti ca anul trecut pe vremea asta imi era ciuda ca incepea anul scolar si eu stateam acasa.Acum e invers...asa m-am obisnuit doi ani cu programul pe care inca il mai am,ca sincer ma apuca groaza.Mi-e groaza ca ma intorc si sunt pe langa cu ce s-a intamplat in scoala.Sper sa-mi intru repede in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele...
in primul rand...CASA DE PIATRA, GIOVA SI CLAU!!!
in al doilea rand...LA MULTI ANI, MARIILOR, cu intarziere...

nu am mai scris pt. ca plec dimineata si vin seara acasa, toata ziua umblu cu prietena care e in vacanta la mine. Luni plec la munte si ma intorc saptamana viitoare...

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare fetele!!!

Am avut o nunta superba, cu toate ca am avut si peripetii,dar petrecerea a fost superba, oamenii super multumiti. Iar noi.....ne-am distrat si am avut nunta mult visata.Amandoi am fost superbi-ce modesta sunt.
Restul nu mai conteaza.
Poze doar pe joi cand ajungem in Tm sa le luam de la fotograf.
Poate pun maine niste poze facute cu aparatele noastre.

va ma bag la somn.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Buna fetelor!
Imi puteti recomanda magazine cu rochii de seara deosebite? Eu voi fi nasa in septembrie si intentionez sa imi cumpar o rochie din Tm. La noi nu prea e de unde alege.Va multumesc

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gio,felicitari pentru nunta reusita! Sa fiti fericiti!

Sicuta13,in Mall gasesti de toate si mai ales sunt de calitate.Asta daca vrei ceva mai special(sa nu risti sa vezi vreo unvitata imbracata la fel )

Fetele pe unde suntei?
Eu am fost azi la ai mei la pranz,am lasat-o pe Angy acolo si am venit cu Daniel acasa,am facut teme,am studiat la pian,iar seara ne-a sunat o familie de colegi de-ai lui Emil,plecati la munca in Oman(statele arabe) sa ne intalnim in Unirii,am fost la o terasa,unde sigur nu mai calc si am vizionat meciul,a fost frumos - terasa.
am mai fost acolo si am comandat un cockteil nonoalcoolic(ca-s sofer) super fain,am comandat si in seara asta si era ceva sirop nashpa,cu apa si multa gheata....abia l-am inghitit,apoi am luat un fresh de grapefruit si era indoit cu apa
Am vrut sa-i zic la patron,dar era atmosfera de meci si m-am gandit s-o las balta,ca oricum nu ma mai prinde de client.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

diana....acum ti-am vazut pozele de la Pamplona..... ha, ha ha!!!!ma distram de una singura cum isi face Sorin plinul!!!
.....pana o sa vorbim o sa uit ce am vrut sa-ti zic!
......fetelor, ma scuzati ca ma bag asa la voi

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maine venim si noi acasa. M-am saturat aici, mai ales de socrii care sunt niste idioti. dar acum am promis... nu-i mai zic nimic lui Clau, ci direct lor. de ce sa ma cert cu el?

Rochia mea e varza, am rupto. de o inchiriam eram buna de plata. azi am platit peste tot, conteaza ca am avut o nunta superba care a durat de la 5 pana la 5 dimineata. toti chelnerii au spus ca nu au mai vazut asa ceva, sa nu plece lumea.

Mira bine ai venit la noi.
Sicuta recomand cu incredere magazinul Alb si Negru.

pe maine. la .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hi @ all!

Am intrat scurt sa va salut, sint pe fuga ca mergem la Leo.
Va pun poze cu Leo aici si aici

Va doresc la toate o saptamana usoara.
la toate, sorry ca nu va nominalizez.
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata!

Eu de ieri sunt la lucru...si ama avut o zi oribila...decanul asta fiindca nu are familie nu are ce face acasa si vine si ma innebuneste pe mine(ca sunt singura aici)...sper sa plece in Grecia vineri ca sa mai am si eu zile normale si mai ales sa imi fac treba aca daca e el aici stau numai dupa el...

De ieri merge si Dejan la cresa din nou, tot acolo...parca nici nu ar fi facut asa o pauza mare...nici nu am apucat sa il imbrac bine ca mi-a facut ceau si a intins-o la copii...Oricum ingrijitoarele sunt super nesimtite..le-am zis ca Dejan nu mai face in scutec si sa nu ii mai puna si cand am venit dupa el era cu pampers evident, cand am intrebat au zis ca nu a facut la olita....eu am intrebat copilul daca a zis ca vrea kk si el a zis ca da..si tind sa il cred ca l-am invatat sa strige tare ca sa il auda alea si el a repetat exact cum i-am zis....Azi nu i-am mai dat decat 1 pampers pt somnul de pranz si multi chilotei si pantaloni de schimb...sa vedem cum o fi....

Ioana..nasol de rochie..cat despre socrii....Ma bucur ca a iesit bine nunta..abia asteptam detalii..poate ne vedem cand o sa ne adunam toate de pe unde suntem plecate....

Himm...super calul tau....

Miro..pe unde esti..inca nu ai aparut?

Va pup pe toate

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Tot eu...in sfarsit a plecat bossul..ma duc si eu sa il iau ep Dejan de la cresa si mergem acasa...

Pe unde umbla toata lumea?

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput