Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 24
daii spune:
Hello, miresicile scumpicile!Ce fac fetele?
Eu sunt foarte suparata, ca mi-am pierdut telefonul mobil, habar nu am ce am facut cu el, parca a intrat in pamant.
Sunt in noul birou, e ok, dar deocamdata.....ca in orice alt loc nou. Salariul stagneaza o luna, sa arat ce pot.
Andreeutza, felicitari pentru hainute, sa le porti sanatoasa!!Abia astept sa te vad
Pupicei multi
andreea81 spune:
Neata', scumpe miresici!! Mai traiti?! Ce vesti mai aveti? Ati facut rost de bautura? Ca ma apropii si eu de capitolul asta...saptamana viitoare. Josefine, cand ajungi in Bucuresti? Tizabela, mai e putin pana pe 18 , si pe urma o sa ne cunoastem si noi!!! Daii, cum merge in noul post? Va puuup.
daii spune:
Pup miresici, sunt tare pe fuga.
Am intrat doar sa va salut si sa va pup. Eu sunt foarte prinsa cu noul post, lucrez mult si-mi pare rau ca nu mai pot fi la fel de prezenta ca inainte.
Pupicei multi, multi la toate fetele.
kid2003 spune:
Am zis sa va salut si eu...
Am rezolvat cu bine, dupa multe peripetii, cu depunerea actelor pentru civila...Am facut dispensa de termen cu cerere la primar pentru ca al meu viitor sotior a fost plecat din tara taman atunci cand era termenul legal de depunere. Dar ce nu face o sticla de whisky cui trebuie de la Starea Civila? Asa ca s-a rezolvat si sambata urmeaza marele eveniment.
Nu vreau sa va sperii prea mult si nici sa va faceti o impresie proasta despre mine dar asta e...va spun. Inca nu am o tinuta pentru "raspoimaine" (de fapt in 3 sferturi de ora e deja poimaine). Nu am cautat nimic ca nu am avut timp. ma duc maine la Irina Schrotter ca am auzit ca au rochite frumoase si nu chiar asa de scumpe. Am gasit si la Agnes Toma ceva superb, la magazinul nou de pe Calea Victoriei, dar pretul m-a lasat masca...ma multumesc cu probatul, hehe. Rochita (din materiale superbe) costa "numai" 16 milioane de lei, asa ca sa ramana la ei din partea mea.
Va pup miresicilor si va rog sa imi tineti pumnii pentru sambata cand imi unesc oficial destinele cu cel care imi e deja alaturi de cativa ani...Sunt tare emotionata mai ales de faptul ca fetita noastra implineste si ea, tot atunci, un an de viata!
Pentru la anul, la cununia religioasa, mai am timp sa ma gandesc Tot la anul vom "monta" pe degete verighetele. Nu le-am mai cumparat acum pentru ca sunt un simbol religios si ele apartin de cununia religioasa, asa ma gandesc eu. Le pastrez pana atunci!
daii spune:
Neatza, scumpicelele mele!!!
Am intrat acum de diminetaza, ca in restul zilei, cine stie daca mai apuc.
Kid2003, ma bucur ca ai rezolvat cu primaria. Iti tin pumnii, si sambata o sa ma gandesc la tine si fetita ta.Veti fi superbe, sunt convinsa..........si indiferent de ce vei purta in ziua aia, eu stiu ca vei radia de fericire, si asta conteaza mai mult decat orice!!!!
Neatza, Andreeutza, Josefine, Nitzuc, si retul fetelor. Va pup mult si va urez o zi superba
andreea81 spune:
Buna dimineata! Kid2003, iti doresc toata dragostea din lume si...emotii cat mai putine!!! Legat de hainute pentru cununie, sa stii ca eu mi-am gasit in Cocor la un pret foarte bun un costumas fooorte dragut, la care am asortat pantofiori si gentuta din acelasi material textil ca si costumasul...eu una mi-am facut cumparaturile..in 30 de minute (cu tot cu probat)..si la preturi avantajoase, pentru ca nici eu nu mi-as fi permis sa dau 16 milioane pe o rochita (o fi de firma, daaaa')! Puup, Andreea
daii spune:
Va pup, miresici scumpici!
Am intrat special pt a-i ura lui KID2003, o zi superba maine, sa nu aiba emotii si multa multa dragoste!!! Sunt cu gandul la tine, si la micuta ta careia ii doresc sa cresca mare, frumoasa, si cuminte, si sa va faca in continuare cei mai mandri si fericiti parinti!
CASA DE PIATRA!!!
Pupici multi
dana-alexia spune:
KID 2003 iti urez din toata inima
CASA DE PIATRA!!!
LA MULTI ANI!,fetitei tale sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Petrecere frumoasa!
DANA & ALEXIA (12.06.2005)
poze