Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 25
dana-alexia spune:
Eu nu am cu ce sa ma laud , pentru ca nu am ajuns sa vedem niciun restaurant, sotul meu ii fff ocupat.
Am fost tare harnicuta si am citit tot ce a-ti scris.
Oare o fi bine sa mergem in wekkend?
Voi ce parere aveti?
DANA & ALEXIA (12.06.2005)
poze
daii spune:
Neatza, scumpilici!
KID2003, CASA DE PIATRA SI LA MULTI ANI fetitei tale! Abia astept sa revii sa ne povestesti cum a fost, si sa asiguri viitoarele doamne de anul asta (Andreeutza) ca totul iese bine pana la urma.
Va pup scumpele mele si va doresc un inceput de saptamana reusit........nu ca al meu
Pupicei
ancutzz spune:
Buna fetelor!
Si eu o sa fiu miresica in 2007 si din pacate inca nu am gasit un restaurant.
Am fost la cateva dar nu pot sa spun ca au fost exeact ce cautam.
Mi-ar fi placut la Club Floreasca (Polo Club) dar am inteles ca deja s-au facut rezervari pentru anul viitor de acum cateva luni.
La alte restaurante mi se spune ca abia in ddecembrie se fac rezervari... si uite asa nu mai stiu ce sa cred si tare imi e ca raman fara restaurant.
Voi cum va descurcati? Dati-mi si mie un sfat pls.
Va pup
ancutzz spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by monid20
Buna fetelor,
Si eu voi fi miresica in 2007, inca nu stiu exact cand; as vrea pe 19 mai, dar asta vom stii sigur dupa ce vom incheia contractul cu restaurantul.
Felicitari tuturor si ne "auzim" pe aici
Monid20...scuze ca te intreb...stai cumva in Drumul Taberei?
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Buna Rallu,
Albumele tale sunt foarte frumoase. Si eu am sa fiu miresica in 2007 si vroiam sa stiu de unde ai luat pozelele pentru ca o sa incep sa imi caut rochia si am gasit cateva foarte frumoase in albumul tau
Mersic si pupici
kid2003 spune:
Va multumesc din suflet fetelor!
Ce sa va zic...a fost asa de scurt totul la sfat ca nu am apucat sa am emotii. Am intrat in sala si nici nu s-a inchis bine usa in spate (si pe hol cei dinaintea noastra faceau galagie si desfaceau sampania asa ca la noi in sala era o harmalaie mare) si a si inceput blazatul acela de ofiter sa "glasuiasca". Asa de sictirit era ca imi venea sa ii trag una. A inceput direct cu intrebarea, am zis da amandoi (culmea ar fi fost sa ma incurc, am visat cu o noapte inainte ca ziceam nu) si apoi ne-a recitat dand ochii peste cap, articolele din codul familiei, am semnat si gata! M-am emotionat abia cand am vazut rudele cu ochii in lacrimi, am plans un pic cand am primit florile...apoi am iesit si noi in hol sa ciocnim sampanie. Ne-au dat repede afara si de acolo, ca ieseau urmatorii din sala, si era nevoie de loc pentru ei.
Noroc ca primaria la 1 e frumoasa, sunt scarile alea de efect si pozele cu tunelul de flori au iesit frumoase.
Apoi am chefuit pentru Alexandra si primul ei an de viata. A inceput sa mearga fix la un an...A ales sigura pe ea, de pe tava, banii cheile si mobilul, deci va fi o patroana de succes.
Ce sa va zic? S-a terminat, acum incep sa alerg dupa schimbarea de acte, o nebunie intreaga.
Si...sa incep sa ma pregatesc pentru nunta de la anul!
Tin pumnii stransi fetelor care fac civila in curand. Nu va stresati prea tare, se termina asa de repede, de parca nici nu a fost. La biserica va fi muuult mai frumos.
daii spune:
Woooooooooowwwwwww, ce frumooooooooossssssss!!!
Bravo, KID2003, si felicitari din suflet, sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca si pana acum!!!
Mi-ai adus aminte cu emotie de ziua in care am devenit si eu DUAMNA!
Si felicitari pentru micuta viitoare patroana. Stiam eu ca nu va va dezamagi alegerea ei.
Pupicei multi la toate fetele
ana_st spune:
Buna miresicilor de 2007
Am lipsit o perioada de pe forum si am avut o gramada de citit
Cum stati cu pregatirile? Am vazut ca ati discutat de bauturasi la capitolul asta aveam si eu o intrebare (wiscky pt. barbati dar pt. femei ce?) dar citindu-va postarile m-am cam lamurit.
Acum vin cu intrebarile care au mai ramas:
- cand se fac pozele? ca eu sunt programata la 17 la biserica si apoi se merge direct la restaurant (unde se merge pe jos). Si ce fac imi i-au tot alaiul cu mine si ma duc in parc sa fac poze sau fac cateva poze cu invitaii pe langa biserica si apoi eu cu iubi mergem in parc si ne pozam? Dar daca ma duc eu cu iubi in parc si invitatii la restaurant cine ii primeste la intrare?
-cu cat timp inainte de nunta trebuie impartite invitatiile? si e ok daca la unele persoane le trimitem prin posta?
- Tizabella ti-am vazut pantofii in filmulet si nu pot sa zic ca sunt superbiiiiii! Poti sa-mi dai mai multe detalii, te rog? Aaaa si felicitari pt. nepotel
Cred ca aveam vreo 10 intrebari in cap dar acum nu imi mai amintesc niciuna cred ca trebuie sa iau notite
Asa si nu in ultimul rand Felicitari kid2003 si sa fiti fericiti 1000 de ani, iar fetita sa fie sanatoasa si sa va umple inima cu bucurii
Va pup dragutelor si va doresc spor la pregatiri si promit ca apar mai des
radu300 spune:
ana, in functie de data nuntii, trebuie sa ai grija sa fie lumina. Daca fotograful face o sedinta foto formala atunci are nevoie cam de 30-45 minute - pentru o sedinta serioasa nu pentru cateva poze facute in graba. Te sfatuiesc sa-i acorzi acest timp, pentru ca acele fotografii sunt cele care pot fi cele mai spectaculoase. Ca o concluzie, daca intri la 17 la biserica, atunci ora 16.00 sa pleci spre locatia de fotografii este rezonabila. 16.15 este inca bine. 16.30 este deja prea tarziu...
andreea81 spune:
Buna, dragi miresici! Kid2003, sa-ti traiasca viitoarea patroana de succes! Am citit cu emotie descrierea facuta de tine de la cununia ta civila, mai ales ca urmez si eu pe 20! Si ai dreptate,si pe mine m-ar deranja sa-i vad pe cei de la primarie asa de sictiriti!!! Acu', cum mi-o fi norocul!!!
josefine spune:
buna fetele,
am citit putin pe diagonala, am aflat ca s-a casatorit kid2003, casa de piatra! andreea , casa de piatra si va doresc mult noroc in doi.
eu am cateva probleme, nu cred ca mai pot sa intru prea curand, sper eu ca pentru o perioada scurta. pup fetele