Miresici de 2007 sunt? (2)
Raspunsuri - Pagina 26
daii spune:
Pupici la miresici!
Josefine, sper ca esti in regula si sanatoasa. Te asteptam cat mai repede inapoi.
Andreeutza, ce mai faci, viitoare DUAMNA? Esti in focurile pregatirilor?
Tizabela, pe unde umbli, cand ajungi in tara, ca eu si Andreea suntem tare nerabdatoare. Iar eu, in primul rand, pt ca nu mai am rabdare, si vreau sa incep sa "lucram" la rochita.
Pupicei multi la fetele cochetele
daii spune:
Pupici la fete si un inceput de saptamana cat mai bun....nu ca al meu.
Andreeutza, ai intrat in linie dreapta. Emotii, ceva?
andreea81 spune:
Saru' mana, de intrebare, Daii! Am la emotii...Vreau sa vb cu sefa sa-mi iau liber cateva zile. Tineti-mi pumnii!!!
P.S. Sper sa se mai indrepte vremea pana vineri, ca alfeeeeel Va pup, Andreea
riobondoc spune:
buna fetelor!
Eu ma voi marita la anul pe 7.07. si am rezolvat cu restaurantul ( Del Ponte, Bucuresti)si nasii si cu bugetul.
Si m-am blocat la formatie!
am cateva numere de telefon dar mie tare lene sa m apuc. Voi cum stati?
daii spune:
Neatza, miresici scumpici
Bine ai venit Riobondoc si felicitari pentru tot ce ai reusit pana acum sa rezolvi.
Eu zic ca mai ai timp de cautat si luat legatura cu formatiile. Eu ma voi ocupa de asta de abia din ianuarie.
Pupicei multi si o zi buna
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
daii spune:
Neatza!!!
Azi ma gandesc sa fac cinste cu o cafea si niste cornuri calde, poate se inghesuie cineva; ca de cateva zile sunt cam singura pe aici.
Pe Andreeutza, o iert, pt ca se pregateste pt marea zi de maine cand va deveni Duamna cu acte in regula.
Dar restul miresicilor?????????Pe unde ati disparut? Josefine(s-au rezolvat problemele, esti ok?), Tizabela, Kid2003 va astept!!!!
Va pup mult de tot si va doresc o zi buna
josefine spune:
pup miresicile,
am ajuns in sfarsit acasa, dupa o saptamana de hoinarit prin alte meleaguri. s-au rezolvat si problemele, am plecat de acolo, ca nu se mai putea sta. nu vroiau sa ma plateasca, am facut scandal,etc..naspa rau de tot.
andreea, multa fericire si casa de piatra!
acum sunt pe pozitii, sa citesc din urma si revin
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ancutzz
Buna Rallu,
Albumele tale sunt foarte frumoase. Si eu am sa fiu miresica in 2007 si vroiam sa stiu de unde ai luat pozelele pentru ca o sa incep sa imi caut rochia si am gasit cateva foarte frumoase in albumul tau
Mersic si pupici
Ancutz
Ancutz...pozele mele sunt adunate de peste tot. M-am inspirat chiar si de la Miresele de 2005 asa ca n-as putea sa-ti spun exact ce si de unde am luat.
Am adunat o groaza de "material didactic" (albumele de pe net nefiind nici macar jumatate din colectia de pe hard).
Eh...cred ca in curand o sa dati si voi de impresia ca trebuie sa stii tot, sa compari tot, sa nu mai existe nimic nepuricat in materie de nunta (asta daca n-ati dat deja de ea)
Din pacate cu cat aflii mai multe si dai peste idei noi, cu atat esti mai nehotarata (si viitorul mire mai nervos).
Acum, ca anul nostru aproape s-a terminat, sunt chiar curioasa sa va urmaresc din umbra si sa vad ce idei noi si ce alegeri o sa faceti...cine stie, poate imi pare rau ca nu mi-a venit mie ideea.
Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
daii spune:
Neatza!!!
Vreau sa-i urez, asa, cu noaptea in cap, CASA DE PIATRA, MULTA FERICIRE SI INTELEGERE ANDREEI 81.Am fost prezenta la cununia ei civila, ca doar nu puteam sa lipsesc chiar eu, cireasa de pe tort. DUAMNA a fost incredibil de frumoasa, si mai ales eleganta, a aratat exact ca o adevarata mireasa. Ma bucur ca am putut sa fiu alaturi de ea si sotul ei.FELICITARI!!!
Mi-am adus aminte cu placere, impreuna cu sotul meu, de momentul cand si noi am zis DA.
Josefineeeeeeeeeeeeeeeee, ce dor mi-a fost de tine!!!!! Abia asteptam sa ne dai vreun semn. Ma bucur ca esti Ok, acum, si ca ti-ai rezolvat problemele cu serviciul.
Buna, Rallu, tu ai fost preferata mea dintre miresele de 2006 (in afara de nasa mea Fany23), pentru ca ai facut nunta la rest. la care voi face si eu.
Va pup pe toate, va doresc o saptamana reusita si................o astept pe Andreeutza sa ne povesteasca in detaliu tot ce a simtit