stie cineva ce trebuie sa duc pentru analize pentru cresa? maine ma duc sa le fac analizele si nu stiu daca trebuie dusa numai proba de kk sau si de urina. trebuie sa le fac coprocultura, coprobacteriologic si exudat faringian, si nu stiu daca mai trebuie dus ceva. le ia si sange?
Noi l-am inscris pe Cristi pentru toamna la Gradi.
D-na directoare ne-a dat o fisa medicala (pe care trebuie sßo completeze pediatrul) si ne-a mai scris pe un biletel ce trebuie sa aducem in prima zi de gradi:
- aviz epidemiologic de la pediatra (se elibereaza cu 1 zi inainte, din cate stiu eu)
- rezultat exsudat nazal, exsudat faringian si copro (pentru copro stiu ca se duc 3 probe la interval de 5 zile)
Aceste analize le pot face si la dispensarul unde este pediatra noastra, insa prefer sa le fac la Centrul Medical Unirea unde am card de la firma si am trecut si copilul pe card.
Ingrid si Cristi 3 ani si 4 luni
vorbeam cu cineva si ne intrebam:daca are viermisori ce se intampla?nu mai e primit copilul la gradi?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
quote:
Originally posted by amik
vorbeam cu cineva si ne intrebam:daca are viermisori ce se intampla?nu mai e primit copilul la gradi?