mamici de sept-oct2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
mai dau si eu pe aici cand pot, ca-mi fac probl astia cu netul! am innebunit certandu-ma cu ei! cred ca toti sunt la fel! ce credeti?ii sun sa-i trag la raspundere ca nu respecta contractul (mi-au oprit netul pt neplata pe data de 25 cand in contract scrie clar ca se plateste pana in ultima zi a lunii in curs, iar eu ma incapatanez sa nu platesc pana pe 31 si luna asta...ca de fiecare data) si ce imi zice un pustan cu vocea in schimbare inca: "f bine! atunci facem alt contract!" incerc sa-i explic ca un contract nu e o hartie pe care o schimba el cand are chef, ca exista niste prevederi ref la schimbarea contractului...bla, bla...si zice: " atuci reziliem contractul pe motive tehnice!". l-am amenintat ca nu-i de joaca cu un contract si ca s-ar putea sa faca f mare rau firmei la care lucreaza daca continua asa si s-a inmuiat brusc! ba chiar mi-a dat drumul la net! si nici ca-l platesc pana pe 31! ma scuzati dar....nu m-am putut abtine sa nu comentez si eu ref la NESIMTIREA ROMANULUI! ba chiar si prostia as adauga eu! asta n-are leg cu romanul! asta e caliatatea exclusiva a flacaului in discutie!
acum ca m-am descarcat, sa trec mai departe!
flory, mult succes surorii tale! sa aiba o nastere usoara, un bb sanatos si sa se refaca cat mai repede! tot cu suciu naste? ar fi bine ca in felul asta iti poti face si tu o idee de cum sa procedezi la nastere...cu dr, cu asistente...cu spitalul in general!
in leg cu colostrul, la noi e si nu prea! slabutz de tot! n-am mai vazut o picatura de nu mai stiu cand! in schimb il gasesc intarit pe bluza, sutien...etc! dar f putin! sa speram ca va fi laptic!
felicitari fetelor care l-au vazut pe bb si au venit cu vesti bune de la eco!
bine ati venit fetelor din concediu! offf, ce sufar ca n-am fost la mare anul asta!
am facut ieri culturile din col! de fapt analiza pt streptococul b si in col si in vagin! am citit ca poate fi prezent in ambele locuri! si chiar asa cica scria si pe trimitere! pe cine intereseaza la medicover, m-a costat 850.000. cele doua analize + taxa de recoltare. ma asteptam sa fie dureros, dar a fost super ok! a durat putin si a fost nedureros! numai ca mi-a recoltat un dr tinerel rau si...mi-a fost asa de rusineeeee!
offff, o sa murim cu caldura asta! si apropos de asta, sa va arat o poza haioasa pe care a facut-o sotul meu azi! caldura mare!
raluca 32+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza
Mirabelac spune:
microbu tu chiar aveai dreptate ca noi, cele care nastem anul asta, vom fi dezavantajate total de legea noua pentru ca vom lua in CIC cele 8 mil. + 240 mii lei alocatia, da. Daca te intorci la munca se suspenda cele 8 mil. si vei lua stimulentul de 1 mil. + 240 mii alocatia.
Mamicile care nasc in 2007 vor lua 2 mil. alocatia + 1 mil. stimulentul, deci noi vom lua o mare teapa...
Pt. detalii cititi ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr.148 din 3 noiembrie 2005
privind susținerea familiei în vederea creșterii copilului.
eloise spune:
Flory in continuare facem galerie surioarei tale! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa nasca usor!
Microbu draga, eu ma refeream la Superbebe, numarul din mai 2006, care pe langa rubrica lunara "bugetul lunii x" avea un articol mai amplu "Cat te costa...un copil?", si-n cadrul articolului avea si ditamai tabelul cu bugetul anual alocat de la 1 la 18 ani. Poate ca era umflat cu pompa, asa sper si io....
MamiLili si eu folosesc Chicco antivergeturi si tot buna mi se pare. Vezi ca la alte farmacii e mai ieftina decat la Sensiblu, cu approx. 100 de mii. Si eu cred ca o sa iau produse pt bebe tot de la ei, doar pompa o s-o iau sigur de la Avent. Lya, deci si eu tot asa zic, Chicco =
Uffff ce-am mai gatiiiit... ficatzei de pui in unt si pilaf de vara cu legume. Pe caldura asta ma simt de parca as fi bucatarit pentru o armata intreaga. Mai dati-mi dragelor idei de lucruri simple si rapide ce se pot gati acum vara... ca pt maine am ramas in pana de imaginatie.
Eloise 28 cu
EU
Virsta bebe
Crisnemes spune:
Mirela ai dreptate dar eu cred ca de la 1 ian 2007 toti copilasii cu varsta pana la 2 anisori vor avea alocatia de 2 mil.
Raluka bine ai facut sa nu te lasi , daca continua asa cauta-ti un alt furnizor de net.
Bietul catelus a avut si el nevoie sa se racoreasca nitel.
Eloise- eu am facut mancare de dovlecel cu pui. E fara marar ca am uitat sa cumpar dar sper sa aibe trecere si asa.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
roxanae spune:
Flory nastere usoara surorii tale, un bebe sanatos si mancacios.Te asteptam cu vesti.
Eu sunt fericita ca am intrat in 30 de saptamani, bebe se misca de zor dar am slabit 2 kg.Cred ca de la caldura.
SI O ZI BUNA!
Roxana + Diana (8.05.2002)+
Mirabelac spune:
Crisnemes copiii care se nasc anul asta vor avea 240 mii iar cei care se nasc in 2007 vor avea 2 mil pt. ca legea e valabila din 2007. Eu asa cred.
Mirabela sapt. 31
POZE
anangel_lexi spune:
Eloise, eu in ultimul timp am gatit asa:
bors flacau (bors de legume care se serveste rece)
chiftele
chiftelute de dovlecei
salata de vinete
salata de fasole verde cu usturoi
ardei copti
iar astazi cand ajung acasa o sa pun niste pulpe de pui la cuptor. La garnitura inca nu m-am hotarat.
In general gatim cat mai usor pentru ca fiind atat de cald nici pofta de mancare nu prea avem. Eu cel mai mult devorez pepeni, in rest nu prea ma omor cu mancatul. Bag in schimb sucuri si limonada facuta in casa, la greu!
32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
_Ralu_ spune:
mirabelac, de la 1 ian 2007 alocatia va fi 2 mil pt orice copil de pana la 2 ani, respectiv pana la 3 ani pt copiii cu handicap! indiferent de data nasterii lor! trb doar sa aiba pana in 2 ani. chiar si copiii care vor avea 1 an si 11 luni de ex la 1 ian 2007, o luna vor mai primi 2 mil. pana fac 2 anishori!
spuneai ca mamicile care vor naste in 2007 vor lua cele 2 mil! alocatia este a copilului deci n-are legatura cu mama de niciun fel, nici daca lucreaza, nici daca se intoarce la sv...
raluca 32+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza
alipiticot spune:
Mirabelac,ai inteles gresit,de la anul si noi ce nastem anul acesta vom avea 6 mil indemnizatie + 2 mil alocatie,iar in cazul ca te intorci la lucru raman tot 3 mil,cele 2 mil alocatiie + 1 mil stimulent.banesc nu se schimba nimic,doar ca anul acesta vom lua 823 lei si la anul 800, putin mai putin si sub alta forma legala.Intram si noi ce nastem acum,deoarece legea e data anul trecut si pt 2006 si 2007 si ei asa zic ca se anuleaza tot.E sigur asa,eu am prins inceputul celelaltei legi si actele pt cic 1,pe care mi le-am facut singura ca eu sunt singurul angajat unde lucrez.
daca ai timp cauta la legislatie subiectele despre cic,cand s-a dat anul trecut si te vei lamuri ca asa e.
Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
mami_so06 spune:
Danyboy, am trecut modificarile in listuta, te asteptam sa ne mai povestesti de voi!