mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Gradi e pe una din stradutele alea intortocheate dintre blocuri. E intr-o vila.
Chiar ma gandeam ca peste 3 ani daca o sa mai stai in zona o sa alegi sigur aceasta gradinita, e foarte buna.

Mergi la inceput

Ileana, e frumos carutul dar nu stiu daca e potrivit pentru nou-nascuti sau e pentru bebei mai mari. Eu am de la David pe Trio Transformer de la Chicco, are landou si o sa fie tocmai bun la iarna ca o sa pun bebelina in landou cu o paturica si peste o sa vina invelitoarea. Asta care zici tu nu are nici invelitoare pentru picioare. Sau are dar nu apare in poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Fetelor ma primiti si pe mine? Acum m-am trezit si eu dup o partida chinuita de somn de vreo 2 ore ...

Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Carutul se poate folosi de la 0 la 36 de luni. Deci e si pentru nou nascuti. Iar invelitoarea ptr picioare nu este o chestie absolut necesara, din pct meu de vedere. Ca doar de aia exista si paturici . Pe mine m-a incantat ca e usor, ca are husa de bumbac 100% si ca are cadrul din aluminiu si un cos mare ptr cumparaturi.

Cami, bine ai venit! Si eu am chinuit vreo ore de somn si apoi am renuntat sa ma mai chinui in pat.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Daca e si usor si e 0-36, atunci e bun. Al meu e albastru dar asta e, nu o sa ma apuc acum sa iau alt carut numai din motive de culoare. Si eu am de toate de la David, am cumparat numai hainute si jucarii (animalute de plus). Unele animalute le-am luat in dublu exemplar, ca David precis ca o sa le vrea el, asa daca sunt 2 poate o sa-i lase 1 soru-sii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sarcina mea nu a fost una usoara, dar se putea sa fie si mai rau.
Nu am prea gustat-o pt. ca am avut mult stres si incertitudine.
In ultima vreme ce m-am mai bucurat de ea, insa aceasta bucurie a coincis si cu marile modificari din ultimul trimestru..exact ce vorbeai tu Simona care imi umbresc uneori gandurile.
Insa ..am stat si am cugetat...cred ca 80% din contribuite o are frica mea de nastere. Incerc sa nu ma gandesc prea mult. Dar recunosc ca mi-e frica si cred ca pana la urma de-asta zic eu ca nu-mi place si abia astept sa nasc ca sa scap de stres.
Pt. ca sunt constienta ca grasime si umflaturile vor disparea cu calm si rabdare.
Dar despre nastere nu stiu nimic. De multe ori ma bag in pat si adorm gandindu-ma...ma imaginez in sala de nasteri...imi imaginez travaliul fac tot felul de scenarii...cum o sa ma doara ? cat o sa ma doara ? oare am sa apuc epidurala? aoleu...daca ma dilat prea repede si nu mai are cum sa mi-o faca? Cum o sa fie cand apare capul? Daca mi se face rau din cauza durerii si lesin pe acolo ? daca nu-mi mai revin? Daca imi face figuri inima ?

O mie si una de intrebari.
Daca as fi la a 2-a nastere as fluiera de fericire pt. ca as sti la ce sa ma astept.

Eu si la ciclu aveam niste dureri mari..sau cel putin asa le percepeam eu pt. ca difera pragul de sensibilitate la fiecare, de durere ma ingalbeneam, incepeam sa tremur, imi venea rau pur si simplu...si nu suportam durerea prea mult timp. Vroiam sa-mi treaca cat mai repede. De aceea luam cate 2-3 nurofene o data...numai ca sa nu mai simt nimic.Nici nu ma interesa ca poate ma roade stomacul...il rezolvam eu si pe el mai tz...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Inni, unde ai plecat?
Cami, tu ai cumparat ceva pentru micul fotbalist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu inca ma gandesc ce cadou sa luam ptr Luk, ca sa i-l pot da cand vin din maternitate cu Ilinca si sa-i explic ca e un cadou de la surioara lui. Cred ca optez ptr vreun camion imens, sau vreun tren ma mare, ca astea il incanta cel mai tare.

Ioana, ne-ai parasit?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dar nu vreau sa ma mai gandesc ca e tot aia..nu rezolv nimic...tot acolo ajung.

Cami chiar ma gandeam la tine....

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Am vazut ca ati vrb despre batista bebelusului...dar oare nu se sperie bebele de aspirator??
Cat despre sarcina si eu m-am saturattttt .Vreau sa nasc mai repede sa ma pot misca in voie . Sa nu ma bateti plsss .

Cami 30+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput