mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Gradi Scooby Doo.
Mai e una prin spate pe la tine, Mica Printesa, pe care vreau s-o vad. Am inteles ca e mai buna, dar mai scumpa.

Ileana, eu nu mai port verigheta de ani de zile, nu-mi mai place. Si oricum e din aur galben si eu port de ceva timp numai aur alb.

Mergi la inceput

Da, si parerea mea e la fel: pompele manuale sunt porcarii. De-aia am comandat-o pe-asta care se pune la aspirator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hai ca m-ati facut curioasa ?
Cat e o pompa din-asta gen aspirator?
Care spate la mine ? La mine in zona ? Unde locuiesc ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu am regretat ca am dat verigheta jos, e singura bijuteri ep care o iubesc din suflet. E o combinatie de aur galben cu aur alb. De restuil bijuteriilor nu sunt asa atasata, acum am facut o fixatie sa port argint si ma tine de vreun an jumate.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Inni, pai nu zisesi tu ca stai la Nerva Traian? Gradinita asta e la jumatatea distantei dintre mall si Cesarom, daca nu m-am exprimat inteligibil spune-mi.

Pompa costa 400.000

Mergi la inceput

A, am reusit si eu intr-un final sa gasesc un carutz care imi satisface toate cerintele si se incadreaza si in buget. Uite www.happybaby.ro/grillo.htm" target="_blank">asta. E in jur de 5 mil. La Luk am avut doar carucioare no name proaste, acum suntem la al treilea.

Simona, eu am avut sarcini usoare. Prima cel putin a fost extrem de usoara. In afara celor 35 de kg in plus n-am avut alte probleme. Si nasterea a fost la fel de usoara. La sarcina asta hai sa zic ca mi-a mai dat batai de cap tensiunea, dar cam atat... N-am avut niciodata o silueta de invidiat ca sa plang dupa ea , mie chiar mi-a placut sa fiu .

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Simona...ce ti-a venit cu mesajul ala?...
Ba da...acolo stau..dar sa ma bati si nu stiu pe unde vine gradinita asta.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

E foarte frumos carutul.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Ileana, si eu am avut sarcini usoare. Mai usoare ca ale mele nu cred ca exista. Si nu m-am ingrasat excesiv: la prima 15kg pe care le-am dat jos usor, la asta am 11kg pana acum, cred ca tot pe la 15 o sa ajung. Am avut si un bb extraordinar, el a dormit de la inceput cate 5-6 ore legate, chiar din primele zile. La nici 2 luni dormea toata noaptea, de la 12 noaptea la 8 dimineata. Totul a fost superusor. Dar nu-mi place nene perioada asta nici sa ma bati, toate modificarile hormonale si fizice, la mine si psihice (ca de la un timp sunt cam dusa cu capul). Vreau sa se termine. Vreau sa-mi vad de viata mea.

Mergi la inceput

Acuma sa vedem si cat o sa fie de rezistent, dar cred ca mai rezistent decat astea chinezesti care au invadat piata. Si sper sa-l gasesc pe asta cu roshu, neaparat. Cred ca asta ar fi singura investitie mai mare ptr Ilinca, restul se gaseste de la Luk.

Simona, nu esti singura care spune ca nu i-a placut sa fie . La mine, punand in balanta neplacerile cu momentele frumoase, clar castiga cele din urma. Mie hormonii nu prea mi-au dat batai de cap, foarte rar, si atunci cand am fost mai nervoasa am fumat o tigara si m-am calmat.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput