mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Yeap...700 in cap

Ni s-a parut aiurea faza cu atasatul la aspirator. Si totodata ne-am gandit ca nu o sa-l cumpere nimeni...ca decat sa stai sa conectezi chestia aia..mai repede pui mana pe o pompita manuala din cauciuc si ai rezolvat problema.
Asta a fost acum 2 ani.
Si oricum pana i se facea promovare degeaba aparea in farmacii ca nu cumpara nici naiba. Daca omu nu vede la tv reclama sau nu citeste in ziar...sau nu se loveste de sfaturile cunoscutilor..poti sa-i zici tu cate in luna si-n stele despre produs ca tot nu te crede.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

In Buzau nu-s gradinite particulare, asa ca l-am inscris la una de stat, care cica e cea mai buna si are doar program prelungit. O sa-l ducem cateva zile cand incepe, in sept, si dupa ce nasc o sa-l tin acasa cateva saptamani, pana ne acomodam cu totii cu noul membru. Nici eu nu vreau sa creeze traume inutile si sa-l fac sa se simta indepartat. Oricum am emotii cum se va acomoda, ca el e uneri salbatic cu alti copii. Pentru inceput sa sa-l las doar la program scurt, nu-l las sa doarma acolo de pranz. Dar daca nu merge, nu merge si gata. Tinem bona inca un an. Mai e si mama, mai e si soacra, i-om dovedi noi cumva pe astia mici.
Cat platiti taxa la gradi?

Ioana, lumea zice ca e buna pompa asta. Eu am in casa una asemanatoare, numa ca in loc sa se ataseze la aspirator, se ataseaza la o gura de adult. De fapt is doua furtunase unite la mijloc cu un bidonas mic in care se pune apa, ca sa nu ajunga mucii in gura celui care trage de o parte de furtun.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

5 milioane jumate program pana la ora 14, cu masa de pranz acolo.
S-a acomodat destul de repede, nu a plans decat putin in primele zile. Eu il intreb in fiecare zi daca mai vrea sa mearga si zice ca da. Ii place. Mai ales ca au o curte mare cu topogane, castelase, etc si ii tin acolo sa se joace. Iar la pranz cica mananca singur, fara nici un ajutor (nu vrea ajutor) si mananca tot, pe cand acasa face niste fitze de n-ai vazut.
Una peste alta e bine la gradi, dar mi-e frica la toamna ca o sa vina cu microbi de acolo si o sa-i dea lu' soru-sa. Nu stiu ce sa fac, daca sa mearga in continuare sau sa stea acasa. Acum ar fi si pacat sa-l tin acasa, ca la gradi invata o gramada de lucruri noi, cantecele, jocuri, e cu alti copii... acasa s-ar plictisi.

Mergi la inceput

Ileana m-ai facut sa rad cu pompa ta si cu descrierea facuta.Nu te contrazic, poate ca e buna...noua la vremea respectiva ni s-a parut cam aiurea.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Simona, noi anul trecut in toamna, in disperare de cauza, am facut copilului un tratament cu Ribomunyl, ptr cresterea imunitatii. Rezultatele au fost EXCELENTE. El a mai racit in iarna de 3 ori, mucii l-au tinut 2 zile, iar pe noi astia mari cate o saptamana.

Mi-a amortit asa de tare mana dreapta de abia mai gasesc tastele... Ieri am renuntat si la verigheta, ca nu mai puteam s-o tin pe mana. Iar ma striga lumea domnisoara prin piata.

Azi m-a luat nostalgia pentru ca am constientizat ca asta e ultima sarcina, nu o sa ma mai bucur de miscari prin burtica, de sughituri, de ghemotoacele din burtica, de emotiile primelor miscari, de emotiilor ecografiilor lunare...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Simona cum se num gradinita ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, nu se compara o pompita normala cu asta. Am inteles ca e simplu de folosit si ca se sterilizeaza numai partea care se baga in nasuc. Eu tineam sa iau pentru ca acum ceva timp fi-miu a fost racit si chiar daca ma inteleg cu el foarte bine, coopereaza cand ii zic sa sufle, ma lasa sa-i fac orice, tot nu puteam sa-i curat nasul cum trebuie. Si m-am tot gandit daca lu' asta mare care ma asculta nu pot sa-i curat narile, dar unui bb cu nari minuscule, care nici nu stie sa sufle? Nastem intr-o perioada nici buna nici rea, in sensul ca nu cred sa raceasca bebeii in sep, oct dar dupa aia nu poti sa stii. Si e mai comod curatatul nasului asa. Cand a fost David mic eu am avut o pompita normala, dar nu ma prea descurcam cu ea, noroc ca el nu a racit pana dupa varsta de 1 an.

Mergi la inceput

Eu mi-am scos de vreo 3 sapt verigheta cu mari chinuri. Sa-mi vina rau de durere, desi am avut la dispozitie ulei, creme..pana la urma am reusit tinand degetul sub apa rece ca imi mai atenua durerea.[/b[b]]. Se invinetise ca o vanata tot degetul...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Eee pai daca o sa intampin si eu probleme si nu o sa ma descurc cu pompita normala poate am sa-mi cumpar si eu din-asta.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Din punctul meu de vedere pompitzele astea manuale sunt niste porcarii. Am avut vreo cateva feluri care n-au fost nimic altceva decat bani aruncati de pomana...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput