mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna fetelor,
Flory SA-TI TRAIASCA NEPOTICA! SA FIE CUMINTE, MANCACIOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
CRI19 esti o dulce! spor la lucru si te asteptam cat mai repede!
fug sa citresc ce ati mai scris ca nu am apucat sa citesc decat vreo 2 pag.

30+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Intrebare pentru fetele din Iasi: stiti cumva numele doctoritei care face epidurala la "Cuza"?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 28 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

MamiLili, multumesc pentru info legat de absorbante. Cred ca o sa ma duc sa-mi iau.
Lexi, sa ne spui ce ai facut la doctor. Eu sunt cam stresata cu chestia asta. Simt exact ca tine pe chiloti, adica sunt umezi in jurul tamponului de fiecare zi plus ca si tamponul mi se pare umed........sper sa nu se supere nimeni pentru detaliile astea :)

32+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vauva, multumesc!
Si felicitari pentru analizele bune!

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen am vazut pozele cu Iustin...e tare dulce!

Ileana sa inteleg ca e normal sa loveasca?Eu totusi il bat la cap si-i explic pana pricepe si el ca e un lucru rau....sper sa si reusesc...

Vauva ,ma bucur ca e totul bine si la voi!Ma trec fiorii cand vad la voi la semnatura(la cele mai "mari" in burtici) 35 de sapt.......mai e atat de putin...

Inni mai e valabil subiectul initiat de tine?Iti zic si eu:
noi ne-am cunoscut la scoala, am fost colegi 1 an la postliceala sanitara(apoi Ovi a intrat la medicina)...primul an...Ovi era singurul baiat din clasa(cu vreo 25 de fete in jur)...am stat in aceeasi banca, apoi am inceput sa conversam prin biletele in timpul orelor(ca in pauze mai erau si alte "urechi" in zona si nu puteam discuta), chestii din ce in ce mai intime(de familie...nu prostii).Lui ii placea mult de mine....mie nu prea mult de el(fizic) ca era slab ca un tzar...il batea vantul saracul...(deh, fata nebuna eu visam la feti-frumosi)
Apoi intr-o zi m-a condus acasa si ne-am oprit pe malul Muresului pe o banca...si am inceput sa vorbim despre...NOI!Si din acel moment am fost si suntem NOI!
Asta era acum 8 ani....apoi a urmat o perioada ffff grea , cu multe greutati, cu distanta mare intre noi(el in Cluj, eu in Arad....2 ani), apoi m-am mutat eu in Cluj si de atunci suntem impreuna!
Suntem iubiti, prieteni, amanti...suntem de toate in acelasi timp...si ne iubim enorm!
Acum 5 ani ne-am casatorit...am fost o familie fericita si atunci cand eram doar noi 2, acum cu atat mai mult suntem de mii de ori mai fericiti cu un bebloi atomic in zona si cu unul pe drum....!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Marta, nici eu nu-mi cumpar haine. De fapt eu sunt mai dusa cu capul si toata sarcina mi-am cumparat o singura pereche de pantaloni cu 2 nr mai mari, in rest mi-am luat toale marimea mea dinainte de sarcina, chiar daca nu pot sa le port. Si ieri am fost pe la mall cu o prietena care are cam aceeasi conformatie ca mine si am pus-o pe ea sa probeze 2 bluze la Mango, mi-a placut cum veneau si le-am cumparat. O sa le port dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lexi fuga la doctor! Tinem pumnii sa fie totul in regula!
Mephala ce frumusel e Iustin, frumusel foc, cu ochii aceia albastri ca ai tai! A mai crescut, cred ca esti asa mandra de el...
Lili parca Lullabay spunea cum o cheama pe anestezista, dar parca nici ea nu stia sigur, grigoooo... grigo ceva... grigoras, grigoriu... ceva de genul asta pare-mi-se. Maine merg si eu la doc mea si daca nu uit, o intreb eu.
Ce mi-i ciuda ca am scapat emisiunea cu nasteri... eram la bucatarie, gatind celebrul ghiveci cu piept de pui, dupa reteta Ralukutzei care a facut furori asta primavara.
Pufycred ca e greu sa ii explici ca e rau sa , el fiind asa mic. Dar alta cale nu e, decat cu vorba buna si mici pedepse (nu corporale). Perseverati si nu se poate sa nu dea rezultate.

Eloise 28+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pufy, ce frumos ai povestit despre tine si Ovi! Chiar ca ai talent.
Cu problema cu Alesio, pot sa-ti spun cum procedez eu: daca ma loveste, chiar foarte usor, ii spun ca m-a lovit si ca ma doare tare si ca daca o sa mai dea mami o sa planga. Si apoi il intreb: "vrei sa planga mami?", el normal ca zice ca nu si-l apuca brusc grija de mine. Asa orice incident cu violenta pe care l-am avut s-a transformat intr-o repriza de alintat. Iar acum are grija si nu ma loveste nici macar cu o jucarie. In schimb lui ta-su sa vezi ce palme ii da...
In concluzie pe pitici trebuie sa-i luam prin invaluire, altfel ei se incapataneaza si fac exact ce le zicem noi sa nu faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

inni, adameasca, mini_me si amarantina mi-au placut povestile voastre de azi-noapte despre soti si soacre
Roxana felicitari pentru bebita grasunica! si un concediu cat mai placut la Predeal. Acolo parca ai zis ca o sa mergi?!
Lyana nasol de tot cu dintele. Ma gandesc ce nepalcut este, dar nu poti sa nu mananci. Sper sa treaca cat mai repede...
Osnama bucur ca totul e bine si ca ne mai dai cate un semn de viata. Si bebe al meu e tare agitat cand stau la PC, dar nici eu nu ma simt foarte comoda, asa ca de multe ori intru sa le salut pe fete si apoi pauza...
Carmen sa-ti traisca Iustin . Ce frumos e, dar are cu cine semana
Vauva felicitari pentru rezultatele bune de la control.
lexi sper sa te linistesti in legatura cu lichidul daca mergi la medic. sa ne spui si noua. Si eu m-am speriat azi mai de dimineata ca m-am simtit destul de uda, dar probail a fost si transpiratie si o scurgere ceva mai abundenta pentru ca nu s-a mai repetat.
pufymic cred caAlesio e la varsta la care imita cam tot ce vede si de obicei le plece mai mult sa faca ce e rau, cel putin asta
am observat la copii cunostintelor mele care au cam aceiasi varsta cu gonguta ta. Nu-lpedepsi prea tare, probabil nici nu-si da seama ce face

31 fix

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aoleo..eu nu mai pot de cald...nu am dormit cat as fi vrut acum dimineata....ca poate reusesc sa adorm diseara sa nu mai colcai prin casa. Azi-noapte dupa ce m-am dus la culcare, la 1/2 de ora m-am sculat sa mananc...

Carmen eu sunt fermecata demult de Iustin al tau..asa ca pozele noi nu m-au facut decat sa suspin...tare frumos este.

Am citit povestile voastre despre soti...pana acum am tras o concluzie...ca noi nu prea ne-am placut sotii la inceput . Saracii...
Si eu visam la niste muschi in plus, dar mi-am dat seama ca nu asta conteaza.Acum imi place cum arata si-mi doresc ca bebelica mea sa aiba corpul sotului meu...Ar iesi o adevaraciune daca ar semana cu taica-su.

Pufy...trebuie sa fi fost tare mare iubirea dintre voi daca ati fost nevoiti ca 2 ani sa stati mai mult despartiti decat impreuna si in final sa ramaneti alaturi...uite ca nu la toata lumea se aplica "distanta desparte"

Noi ne vedeam in fiecare zi, dar absolut in fiecare zi...si nu ne-am plictisit unul de altul, desi asa se spune.

Vauva....dar tu cum ai ajuns in Finlanda ?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput