mamici de sept-oct2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Noapte buna, adameasca
Nici nu prea stiu cum sa descriu cum ma inteleg cu soacra: este foarte in varsta (se apropie de 70 de ani, dar se tine bine), ne vedem din an in paste (1 saptamana/an). De conversat ne conversam destul de putin la telefon(poate o data la cateva luni: ce-i prea mult, strica) in franceza(ce imi mai aduc aminte din liceu). Eu nu vorbesc araba, iar ea nu vorbeste engleza. Este o persoana destul de incapatanata si de regula ne limitam la politeturi.

mini_me 29+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Marfa, hai ca m-am stricat de ras...
Cam dusa cu capul bunica asta a ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mini...tare de tot....cu socrela..dar macar te place ? (din auzite)...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Mini me, in ce limba vorbesti cu sotul? In engleza? Nu-i greu? Ca ma gandesc ca sunt totusi expresii si sentimente care nu se pot traduce asa usor...

Mergi la inceput

Inca o intrebare si de la mine ...te-ai convertit la religia araba sau ai ramas ortodoxa?

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Casatoria civila am facut-o la ambasada, la Abu Dhabi pentru ca nu e ambasada a Romaniei in Oman, iar nunta in Bucuresti.
In Oman am ajuns dintr-o intamplare: trebuia sa ajung in Emirate, la o scoala, dar au deschis o ramura noua in Oman si aveau nevoie de o profa acolo (educatie fizica si gimnastica). Dupa cateva zile de gandire si cercetari am acceptat oferta si uite asa am ajuns in Oman in 2001.
Cand am plecat din Romania am zis ca stau un an sa vad cum e si uite ca anul asta se fac 5 ani.

mini_me 29+
poze

Mergi la inceput

Hai ca mai am si eu o intrebare: cu reclamatia aia ce-ai facut? Eu merg cu o singura firma de taxi al carei patron e prieten cu sotul meu si cred ca pana acum au fost concediati vreo 3 soferi din cauza mea, le iau indicativul si ii parasc direct la sefu al mare.

Mergi la inceput

Inni incerc sa fiu diplomata: ma placea foarte mult socrul meu (l-am vazut o data inainte de a ma casatori, iar dupa cateva luni a murit). Soacra mea e cu toane in ale placutului: cateodata simt ca ma place, alteori simt ca nu prea ma place.
Cu sotul meu vorbesc in engleza. Ma mai chinui din cand in cand cu cate un cuvant in araba (dar mi-e rusine sa le pronunt pentru ca le pocesc si iese altceva), iar el a inceput sa invete romana.
Nu m-am convertit pentru ca sotul meu e libanez catolic, iar eu am ramas ortodoxa. Cununia religioasa am facut-o la o biserica ortodoxa.
Probabil ca botezul va fi si catolic si ortodox.

mini_me 29+
poze

Mergi la inceput

Daaa si eu vroiam sa te intreb ce-ai rezolvat cu taximetristul.

Eu de regula aleg doar Cobalcescu (mie astia mi se par cei mai seriosi)..daca nu gasesc atunci..Cristaxi sau Meridian. Daca nici aici nu nimic liber..atunci mai astept

Poze
Poze tort si pizza

Inni 34+ cu ....

Mergi la inceput

Amarantina deocamdata nu am mai facut nimic: nu am mai dat telefoane pentru ca m-am pregatit de sosirea sotului meu si nu am vrut sa ma mai enervez pentru un nesimtit. Avem un prieten de familie caruia i-am dat numarul masinii si se ocupa el in continuare.

mini_me 29+
poze

Mergi la inceput