Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
alexia_t spune:
Ktrinel, eu am luat, la recomandarea doctoritei, Dicarbocalm. Si m-a ajutat.
aelita, pe mine ma cam incanta patuturile alea pliante si chiar imi zicea cineva ca sunt practice. De asemenea, stiu ca salteluta e "pe nivele" , adica se poate cobori cand creste BB ca sa nu sara din patut.
Cat despre balansoare nu stiu ce sa zic..pana nu vad unul nu ma pronunt.
Oricum, am de gand sa merg la ei la depozit sa vad ce lucrusoare au.
alexia_t
asiza spune:
Desiree, bafta maine cu incheirea contractului si cu toate actele...stiu cata hartogarie inseamna o casa noua...-ici speciali si pentru tine...transmit si Aelitei aceleasi tzucaturi...
CONTINUA SA MISTE....BB...CRED CA E EL...
Oana 18+
Donia spune:
Fetelor dragi, multumesc pentru urari!
Si apropo de perlelele copiilor, cand o sa inceapa ai vostri sa vorbeasca si sa scoata perle, sa nu uitati sa le notati, ca altfel le uitati. Eu mai citesc acum cate ceva spus de Roxana acum 2 ani si tare bine e sa imi aduc aminte, daca ma bazam doar pe memorie multe momente din viata copilei mele le-as fi pierdut. Plus ca si ei ii place sa citim impreuna, sau sa-i citesc ce am notat in perioada in care era bebe, primele sunete, primul zambet... Un album e foarte bun, dar cum mai spunea cineva, se poate improviza din orice caiet sau agenda.
roana si alte fete ingrijorate in privinta lapticului: eu nu am avut colostru inainte de nastere nici la prima nastere, nu observ nici acum. Prima nastere a fost prin cezariana, dar laptele a venit foarte repede si am avut mult de tot, pana la 6 luni n-a avut nevoie fetita mea nevoie de altceva, iar apoi am inceput diversificarea.
Legat de pregatirea sanilor pentru alaptare, unii spun ca n-ar avea de fapt nici un efect si e doar un chin pentru viitoarea mamica. Asta am citit mai recent, dar voi faceti cum va cade mai bine, si eu m-am chinuit cu asa ceva in timpul primei sarcini. Oricum, pentru sanii sensibili (si la alaptat majoritatea devin asa) exista creme foarte bune, eu am fost super-multumita de Garmastan, dupa ce am descoperit-o n-am mai avut nici o problema.
ingerasa, concediu placut! Poti sa stai cate putin si la soare, dar sa nu abuzezi si sa folosesti crema potrivita, sa stai la orele potrivite, plus ca e bine sa ai palarie de soare. Cat stati?
Roxana, si voi tot 13? Multi inainte... dar ma mai abtin cu urarile pana in septembrie. Sper sa nu uitati si voi, ca uite ca asta e o varsta riscanta
asiza, n-am stiut ca ai fost plecata si incepeam sa imi fac grji, ca tu esti destul de activa. Si unde ai fost plecata ... intr-zona tare draga inimii mele! Ai poze? Of, ce dor imi e!
Ktrinel, pe cand eram insarcinata prima data am si citit si mi-a zis si ginecoloaga ca pot lua antacide, mai putin din cele care contin sodiu ca substanta activa. Asa ca uita-te si tu pe cutie, iar daca vrei sa fii si mai sigura intreba direct farmacistii, ei trebuie sa stie. Iar majoritatea antacidelor, dupa stiinta mea, contin calciu si magneziu, deci ar trebui sa fie safe.
desiree, in majoritatea cazurilor placenta se ridica si nu e nevoie de cezariana. Si nu te simti vinovata, inserarea placentei nu are de a face cu stresul sau cu oboseala. Si felicitari pentru semnarea contractului!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
aelita spune:
fetelor,incercati sa rezistati arsurilor.nici un medicament pt stomac nu e suta la suta sigur in sarcina.clar ca daca ati luat nu se intampla nimic cu bebe,adica nu va ganditi acum chiar la rele,dar e mai bine sa nu luam nimic,pt viitorul lui,pt dezvoltarea lui,stomacelul lui si alte alea.
nici un medicament nu e sigur in sarcina.pe cele de sustinere,nu ai ce face,le iei,dar pt dureri si alte cele,incercati sa rezistati cat puteti.daca aveti dureri mari,nu aveti incotro,luati!mie mi-au dat pt arsuri,dar mi-au spus(si am citit si eu) ca sunt pt dureri de stomac(ca si dicarbocalmul,eu il luam pe vremuri la dureri destul de mari ),si sa iau doar in caz de dureri f f mari,adica ulcer sau ceva asemanator.asa ca le-am cumparat,si le-am lasat ins ertar,si am rezistat eroic.
mai bine sa evitam,nu?
desiree,ma bucur ca ati iesit bine la control :)
ai luat casa?
alexia,cred ca acum la toate patuturile au saltelele pe nivele,si asta e super.
oricum,nici eu nu iau nimic de pe net,pana nu vad eu si pipai :)
asiza,sigur e el !! cel ce misca :)manca-l-as de gandacel!
sper sa inceapa si la mine curabd curand ca mor de nerabdare .
17+
simo29 spune:
Salutare fetele!!!!
Mi-a fost dor de voi - am vesti super bune - o sa avem un baietzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost vineri la 3D si a fost super emotionant!
I-am vazut gurita, ochisorii,nasucul, manutele......totul e ok si in final sexul!
Fetelor nu stiu cum sunt sotii sau prietenii vostrii dar al meu a luat-o razna (ca piesa!); de cand a aflat ca va fi tatic de baietzel e super, super happy.
Eu mai merg la servici asa ca vin la ora 5 super obosita si dorm o ora sau doua, apoi mai merg la plimbare si cam atat.
FETELE DIN CLUJ NU VRETI SA NE VEDEM LA O TERASA LA UN SUC???
Hai sa ne vedem , sa ne cunoastem, sa mai pove despre ceea ce ne asteapta!!!!
Astept numai raspunsuri pozitive!!!!!!!
Va pe toate de pe forum si va doresc o saptamana frumoasa!!!!
Simo 24+ - unde-i desenul cu baietzelul in carucior???
asiza spune:
Simo, felicitari pentru baietel!!!!!! Pune cuvantul "baietel" intre doua paranteze drepte si vei obtine ! Eu spun DA...sa ne intalnim...hai sa ne intelegem la data, ora si loc si-o facem....ca eu abia astept...am mai propus o data!
Donia, am pus un link cu cateva poze din vacanta mai sus, la unul din mesajele anterioare...Esti cumva de pe langa Brasov, Sibiu???? cand ai fost ultima data in tara? Sau cand intentionezi sa vii pentru vacanta????
Aelita, in curand trebuie sa-ti simti si tu gandacelul miscand...eu inca nu sunt convinsa ca e el...mai astept..
Oana 18+
asiza spune:
Strig catalogul clujencelor: Roana, Simo, Miruna, Melinda, Marcela, Carliema, Flavia Maria, suntem 8 de toate...sper ca ne putem intalni toate...intrucat eu am un program super lejer (incet, incet vreau sa-mi lichidez firma ca m-am saturat), va las pe voi sa stabiliti data si ora ca eu pot veni oricand...
Oana 18+
bebyta spune:
buna burtici cu greutate (ca de ... acum ne simtim un pic mai grele)
sant si eu o burtica de nov-dec si va urmaresc de circa 3 luni dar din lipsa de timp am tot omis inscrierea mea pe forum datele mele sunt;DN-10.12.1973 UM-11.02.2006 DPN-20.11.2006 .ma bucur ca existati
23+(binenteles ca nu stiu unde gasesc landoul albastru)
*bya*
Donia spune:
asiza, sunt din Brasov, mergeam relativ des la Sambata si pe munte, in Fagaras, am muncit impreuna cu un club sa facem poteci in Fagaras, poate te-ai plimbat si tu pe ele. Plus ca bunicii din partea tatalui erau de langa Fagaras... mi se pare o gura de rai toata zona aia. N-am mai fost in tara de cand am plecat , adica de doi ani si jumatate. Uneori mi-e dor de ma doare, dar din fericire n-am timp sa stau si sa ma vait, acum viata noastra e aici. Insa la anul sigur vom merge in tara si sper sa apuc sa imi incarc bateriile.
Am vazut pozele, sunt frumoase, mai vreau! Tare fain arati cu bluza bleumarin si pantalonii albi, ca o adevarata graviduta.
Si ma bucur ca a miscat si bebelusul tau, e o incantare, nu?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bebyta spune:
DOLORES -felicitari ptr baietel!cum se numeste echo care l-ai facut ?este mult mai detaliat fata de cele facute de mine pina acum .multumesc !ptr burtici cu greutate.
23+
*bya*