Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 28
Mirona spune:
neatza,
mi-am luat azi la lucru de facut chestii pe care trebuia sa le termin ieri si nu am mai ajuns. Sper sa fie liniste si sa nu avem mult de lucru ... sa-mi fac si eu hatârul.
Dbunny
iubita si sa cresti mare in burtika. Bebe sanatos si papacios. Ne e dor de tine.
Cleomoni DA merge Gmail-ul. Nu l-au tinut blocat 24 de ore cat spuneau ... dar sa stii ca asta l-a afectat ... faptul ca intram mai multe IP-uri de calculatoare pe acelasi mail ... i-a bulversat ... ca doar una da Sign In si alta da Sign Out si una e in Timisoara si alta in Constanta, Bucuresti, Iasi ..... etc si nu mai stiu astia ce si cum.
biabaus cu placere. Am vazut ca ti-a si raspuns Oana. Mai esti moderata? N-ai scapat inca? Io credeam ca tine pana la 10 mesaje.
alexandra esti beton cu intalnirea: eu cu mine si cu bebe.
pitikot lasa mama - sanatos/sanatoasa sa fie ... ca in rest ... nu mai conteaza.
Cristina sanatate Iasminei si pupici.
kokorina si daniela_b surori dragi - ma bucur ca v-ati regasit si pe DC. Daniela ne-ai tinut in SAH pana acum ... matusica smechera ce esti tu. Sa va traiasca maimutika si ursuketzul. Ai gasit lista Korina? Uite aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715&whichpage=1
chinico stai pe pace ... suntem renumite pentru rabdarea pe care o avem cu viitoare mami paranoice ... mai cade cate una si o sustin celalalte ... si tot asda ... cand una e jos sar restul ... de aceea suntem aici. 
bamboletta faine poze si mare burtoku ... sa-ti traiasca.
Donia senioara noastra - merci ca m-ai linistit cu cultura - io cam urasc calul balan (capra - sau cum i-o mai fi zicand la masa aia idioata).
asiza eu lucrez la patron - asa ca nu am ce comenta ... am semnat la inceput ca-s de acord ... si asa ne tin astia sub papuc.
miraco nu pui tu poza in albumul comun? Ai user si parola? Ia trage un semnal daca cumva nu esti in posesia lor.
ce nu iasa? Hai sa mai vedem o data. Scrie la fata un PM.
Dia m-am gandit eu ca esti ocupata daca nu ai mai zis nika. Las ca or mai fi intalniri si SIGUR te invit din nou. A fost fain ... m-am deconectat si am ras pt o luna. Sunt fete super.
PENTRU CINE VREA sa vada POZE de la intalnirea cu fetele mele dragi. Mie cel mai mult imi place cand iesim cu bebei in parc - bine ca al meu e la purtator .. dar ai lor ... sunt totali.
aka felicitari pentru verisoara ta. Sa-i traiasca.
dandusa nu tre sa stai toata saptamana acasa - dar ai putea lucra o zi da una ba .. si daca te temi ca nu o sa ai ce face ... am io o multime de idei - imi sparg capu deja. 
Irinabr daca stai pe o parte - fa-o pe stanga. E cel mai indicat. Rar pe dreapta si deloc pe spate.
pupicei si mai revin. 
Miro
25+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Alé spune:
quote:
Originally posted by miraco'Neata!
toate burticile.Azi m-am hoatarat sa-mi beau cafa cu laptic impreuna cu voi......sa mai stam si noi la taclale
, asa ca intre fete
Miraco
20+ si"dulceata lu'mami"
burtika
Miraco, ti-am editat eu semnatura. Da edit la mesajul de mai sus si copiaza semnatura de acolo in profilul tau personal.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata,
sunt terminata la job, ieri mi s-a facut rau si m-a durut burta.. in sfarsit n-am intrat sa ma plang.
Vreau doar sa-i spun lui Elaa ca tare rau imi pare pt ce ti s-a intamplat. Refacere sufleteasca si fizica cat mai rapida si mult curaj pe viitor pt o noua sarcina, si in final un bebe voios si sanatos. 
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
iar lui Dbunny, un
si petrecere frumoasa.
La multi ani!!
22+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Mirona spune:
elaa pareri de rau
pentru pierderea suferita. Intr-adevar mare dilatatia - dar nu putea preveni chestia asta? De ce nu o facut cerclaj mai devreme ... of doctorii astia ... tin pumnii sa poti sa treci peste ... curaj si nu dispera.
Este un grup de fete la Asteptand un ingerash in viata nostra, uite AICI care au trecut prin ceea ce treci tu acum ... poate ti-ar face bine sa stai de vorba cu ele. Incearca ... cand te simti tu in stare.
Doamne ajuta sa fie in ordine si sa poti duce la bun sfarsit urmatoarea sarcina. Curaj!
cu parere de rau te scot din listutza noastra.
Miro
roana spune:
Buna fetele.
Clujencelor incerc sa ajung la sase am spus ca nu promit ca am ceva treaba cu sotul ca am spus ca ne facem casa si sper sa nu intervina nimic. as vrea tare sa va cunosc.
Ela imi pare extraordinar de rau. sa iti dea Dumnezeu multa putere si la anul un bebe mic.
Fetelor acum putin off topic. Stie careva insemnatatea exacta a semnelor de pe eticheta hainelor? Mi-am cumparat o bluzita alb cu negru de bumbac si cumva cu broderie sparta alba si pe eticheta ei era semnul de spalat in mijloc un 30 de grade si taiat peste. nu e voie sa trec de 30? sau nu e voie sa o spal deloc?
decat chimic ma refer.
Mi-e frica sa nu iasa negrul in alb ca tare e draguta bluzita:)
va multumesc mult si va pupicesc
biabaus spune:
Multam fain pitikot, si eu am intrebat daca au ei CD/DVD sau trebuie s-aduc eu.. dar tanti care se presupune ca trtebuie sa raspunda la toate intrebarile astea ori era fff ocupata, ori f distrata, ori o plictisisem eu cu intrebarile, ca la sfarsitul convorbirii eram total nelamurita. Colega mea de birou care a nascut in aprilie si-a facut eco 3D sau 4D, nu mai stiu, la Medsana mi se pare , si vroiam sa stiu daca sa mai incerc si in alte parti, sa-mi fac programare la alte clinici, mai ales ca nu se stie daca se repara aparatul de la Medlife pana atunci. Si pozele colegei mele erau f clare si dragutze, chiar zicea ca seamana cu taica-su
.
ici
Bianca
24+ si 
Ralumat spune:
La Muuuuuulti, Muuuuuulti ani sanatosi si luminati de gangurit , iti doresc, Dbunny!Sa sarbatoriti cu mult chef ziua asta speciala!
Elaaa, nu am cuvinte.....numai cine a trecut prina sa ceva poate intelege cu adevarat ce simti......multa incredere, data viitoare va fi bine!
Eu nu am noutati....bebe clipoceste slabut in burtica , ma bucur in fiecare zi ca am mai "notat" o zi cu miscare...si atat. Stau cu ochii pe voi si ma entuziasmez pentru fiecare concediu sau fiecare masuratoare buna la eco......pentru ca momentan, la noi totul e o rutina: munca, somn, tot felul de planuri si ganduri care insa deocamdata par a fi imposibil de realizat, din nou somn.....si caldura mare! Cred ca azi merg sa investesc intr-un ventilator, ca nu se mai poate!
Raluca
21+ 
Laura13 spune:
Neata fetele!
Azi sunt [blue]tare tare[/blue] fericita!!!! Am fost ieri la ecografie la Iliev si bebe e super bine! In primul rand greutatea (pentru ca asta ma durea pe mine foarte tare) este aproximata intre 763-839 gr la 24 saptamani. Adica e chiar grasunel!! Mi-a facut eco si mi-a dat si mie multeeeee date, asa cum vi s-au dat si voua. Am vazut plamanii, ficatul, vezicabiliara, stomacul, buza superioara, inimioara cu cele 4 camere, aorta, venele, etc....... Bebelusul are 24 sapt si 2 zile (cu o intarziere de 4 zile fata de UM, dar asa era de la inceput)!
Si.... l-am vazut!!!!! Atat de clar, cum ma vad pe mine in oglinda! Avea ochisorii inchisi (dar doctorul ne-a asigurat ca are ochii albastrii
), si i-am vazut obrajii si nasucul si barbia, si dadea din degetele (le-am vazut pe toate 5), cu o manuta dormea sub cap, si piciorusele si talpile si e frumosssssssssssssss!!!! Pe cuvant de mamica!!!! Si e tot baietel! Si e al meu si al lui tati lui. Si bineinteles ca eu m-am apucat de bocit, ca e asa de micut!!!
Gata ca v-am innebunit!
In weekend ma mut! Ne-am apucat de carat o parte din lucruri, de facut saci, cutii si cutiute, dar inca mai avem o gramada si toata treaba trebuie terminata pana duminica seara! Asa ca o sa fie fun acest sfarsit de sapt!

Voi incerca sa fiu calma si relaxata in mijlocul nebuniei si sa nu car nimic.
Cam atat de pe la Iasi!
Pupici multiiiii pe burtici!
Laura
si bebe strumf 
aelita spune:
miraco,dAAAAAAA ,MERGE !!!ti-am vazut burtinelul rozz !
bamboletta,o sa iau cereale nesquic si o s-o incerc si p-asta :)))
Donia,nulti inainte,sa fii fericita !!ai dreptate !
asiza-Oana,da,se masoara lungimea femurului la eco.eu o am trecuta.banuiesc ca dupa masuratori,ceva ceva isi da el seama acolo.
lasa cearta cu sotiorul,ca nu se merita sa va faceti voi nervi pt familie! nu te certa cu el; daca te enerveaza cumnatica ,spune.i ei in fatza,nu astepta sa actioneze el,ca ii ceri prea mult.apara-te singura,e cea mai buna solutie,si ai sa vezi ce pace se face!
Dia,merci pt link! fetelor,am vazut de la Dia niste balansoare superbe!
nu e tarziu,Dia,ca mai e pana vine bebe :)) merci,pupici!
Dia,pun aici o poza care imi place de la balansoar,ca nu e reclama,pun fara link.
balansoar
daniela,sora ta e Kokorina ??cand ai zis ca are doi,ma gandeam: la fel ca si Kokorina noastra ..:) sa va traiasca ursuletul si maimutica,sa fiti mandri de ei !!! kokorina sigur e mandra cu asa sora iubitoare!!
multumim pt cuvintele frumoase!
dolores,ma bucur ca mai stai acasa! sa te odihnesti!
pitikot,in general ,baietii iau ochii de la mame,asa ca ai multe sanse sa ii aiba albastri! sunt ei mai independenti pe la 8-9 ani,dar pana atunci sunt dupa fusta ta mai rau ca fetitele !! mai lipiciosi si zmiorcaiti decat fetele,asa ca sa nu crezi ca va fi rece!mai tarziu nu ii va face placere sa il pupi in public,dar ai sa te obisnuiesti.
cum adica nu mai poti dormi pt masuratoarea la degetel??stai cuminte! cum asa? lasa ca stiu ei ce fac si ce masoara acolo.crezi ca toate stim ce e aia si ce se face cu ea? la 4D oricum s-a vazut ca e perfect copilasul !
lasa,nu va amarati cand va "schimba " sexul la ecograf,ca e si putina distractie in asta ! amuzati-va ,ca ceea ce veti simti cand il veti lua in brate oricum nu se compara cu ce gandim noia cum!
alexandra,ce draguuuut sa miste bebe chiar cand il pupa tati!! eu auzeam la mamici multe care povesteau ca incepea bebe sa miste rau cand se apropia tati de casa,fara ca ea sa stie .la scurt timp,auzea usa!
dbunny
La multi ani fericiti!
dandusa,bubulina ta deja vrea la joaca cu verisorul!se striga unul pe altul pe limba lor acolo!
acum ti-am vazut si eu pozele,esti foarte frumoasa !!!

'Neata!