Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
dolores spune:
elaa..m-ai lasat fara cuvinte...imi pare asa rau...stiu, nu ai nevoie de compatimire ca numai tu stii ce e in sufletul tau...dar ma intreb...doctorul tau nu a vazut din timp ca ai colul deschis sa-ti poata face cerclaj????????????
imi pare sincer rau.....doresc sa-ti dea bunul Dumnezeu sa poti trece peste aceasta pierdere si sa revii pe forum cu vestea cea buna...te pup elaa
dolores
21+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
simo29 spune:
Salut fetele!!!
Oana eu vin 100%. Ne vedem acolo la ora 18.00!!!
Sper sa veniti cat mai multe la intalnire, please!!!
Pupici pe burtici!!!

Simo 24+
aelita spune:
nu am mai putut sa raspund la toate fetele,pt ca am gasit mesajul de la Ela...care m-a lasat ...
Ela,stiuc anu exista cuvinte pt durerea pe care o simti !
Imi pare tare tare tare rau de ceea ce ti s-a intampalt,pare incredibil,mai ales la peste 4 luni de sarcina...Nu stiu de ce trebuie sa se intample asa ceva...
Iti doresc din suflet sa ai puterea si curajul si sprijinul celorlalti ca sa treci peste asta cat mai repede,si sa o iei de la capat ! Ingerasul care a fost in burtica ta va va proteja de acolo de sus,si va veghea ca sa aveti un alt sufletel !
Imi pare tare rau...
17+
dolores spune:
Dbunny 
sa fii fericita, implinita, iubita si la fel de frumoasa .
dolores
21+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
veronici spune:
quote:
Originally posted by desiree
buna ziua dragutele mele dragi,
fetelor, am o intrebare la voi..la 20 de saptamani si 3-4 zile, bebele meu cantarea 351 g +, - 50 g...doctora mi-a zis ca e i grafic dar unele foste gravidutze mi-au zis ca bebeii lor aveau mai mult la varsta asta...la voi cum e sau cum a fost? e sau nu e in grafic?
mersi anticipat
desiree 20+
Desiree,la mine la fix 21 de sapt.fiecare bebelush avea aprox 400 grame.Nu stiu cat este de concludent dar sper sa-ti faci o idee. Eu cred ca si bebele tau e in grafic!
veronici
23+ cu doi
Zina spune:
Buna dimineata!
Eu cateodata il simt pe bebe atunci cand loveste, parca acolo jos, stiti voi ce vreau sa spun, oare e ceva? Sau e legat de pozitia lui atunci? De cele mai multe ori il simt cum loveste prin zona buricului, stanga-dreapta, si loveste destul de tare, dar cum am spus, am patit de cateva ori, cand m-a lovit si parca simteam lovitura jos la p.......Voua vi s-a intamplat? Si inca o intrebare: cum stau prost cu digestia, am mai folosit supozitoare cu glicerina, si de la scremut se poate intampla ceva? Ca se contracta burtica in clipelele acelea...
In rest, suntem bine, si asteptam ploaia, ca nici noi nu mai putem de atata caldura.
Va pup pe toate.
Zina
26 saptamani cu
Rares
veronici spune:
quote:
Originally posted by kokorina
'neata si-o cafea sa treaca greata! azi m-am trezit cu o durere de cap de-mi vine sa-l dau de pereti.nu siu,cred ca se schimba vremea,ploua,ninge,ceva se intampla.da',de-ar veni ploaia odata,ca incepe sa mi se faca rau de atata caldura.
aseara am stat de vorba cu o prietena de a mea care locuieste in anglia,vreo 4 ore.imi permit ca deh,daca e gratis.exista programul asta SKYPE,care iti permite sa vorbesti oriunde in lume fara bani(desigur daca si persoana resectiva il detine).asa vorbesc si cu sora mea in romania si cu toti prietenii mei care il detin.dar ma ganmdesc ca si voi cunoasteti programul asta.deci,dupa 4 ore de barfa,pe la 1.30 m-am bagat si eu in pat.na,acu'dormi daca poti.
cam de cand vorbeam cu prietena mea la telefon,simtisem pe partea stanga ca ceva se intampla(stiti ca va spusesem ca maimutica mea care sta pe stanga,sta cu poponetul inspre burta si cu picioarele in interior,de aia nu o prea simt),simteam niste batai mai puternice decat cele confuze cu care eram invatata.dimineata,mi s-a confirmat,cred ca s-a intors si bate din picioare acum in burta mea.m-a lovit la un moment atat de tare si s-a vazut atat de bine ca m-a lasat cu gura cascata.nici macar la ursuletul de munte nu s-a vazut niciodata asa de bine.cred ca maimutica s-a cam ofticat.oricum e o galagie la mine in burta,cand pe stanga,cand pe dreapta.
ma doare foarte tare capul,am baut o cafea,dar oare sa mai beau una?mi s-a spus ca nu am voie pe zi decat o ceasca.nu ma cearta prichindeii dac le bag atata cofeina?si ma doare si spatele tare,nu mai stiu cum sa stau.
nu stiu ce cu ce culoare sa varuiesc in camera copiilor,ma gandeam la un galben pai sau la culoarea piersicii,oricum voi decora mai apoi cu tot felul de chestii dragute,dar nu prea as vrea sa las peretii albi.voi ce spuneti,care culoare e mai faina?
sa aveti o zi buna!
Kokorina sa stii ca si la mine in burtica e revolutie.Cand stau pe stanga ma loveste bebe Rares ca nu-i convine,cand stau pe dreapta loveste bebe Dragos s.a.m.d.
Si eu le-am zugravit camera in galben pal (inainte sa stiu ca o sa am doi baieti).Iar mobila va fi o combinatie intre culoarea pe care o am la parchet si albastru.
De doua zile eu ma confrunt cu o BDA (boala diareica acuta) varsaturi dupa fiecare masa,dupa fiecare pahar de apa baut. Se pare ca am capatat-o de la pepeni care sunt stropiti cu nu stiu ce fel de ierbicide si care fac mult rau.Iau Smecta cu ceai de menta si e un pic mai bine.
Va pupic si plec la dr.
veronici
24+ cu doi
Laura13 spune:
Zina eu cateodata simt, cand misca bebe, parca imi "vibreaza" (ca alt cuvant nu gasesc) vaginul. Am inteles ca e din cauza faptul ca atunci sta bebelusul mai jos. Dar poate fi si daca ai cumva colul scurt. Cam atat stiu eu!
Laura
si bebe strumf 
bamboletta spune:
Buna dimineata burtici!!! 
Donia,Mirona- mersi
ma bucur ca v-a placut burtica mea 
Alexandra- da acum in iunie ne-am casatorit
,am zis daca tot a venit bebelina sa fim si noi inrand cu lumea ![]()
Dbunny-

Elaa- imi pare tare rau pt.ce ai patit

,sper sa reusesti sa treci cat mai repede peste aceasta grea incercare 
Laura13-ma bucur ca e totul ok cu bebe
cred ca acum te-ai mai linistit 
va pup fetele ma duc sa pap ceva 
bamboletta
24+
bebelina
"poze"
Mirona spune:
fetele mele dragi,
iaca iar o aparut "boala cronica" printre voi.
azi plecam din oras - maine mergem la o nunta deci nu stiu cand o sa mai apuc sa va scriu ... poate un mesaj scurt de pe unde oi fi.
pupici la toate. 
petrecere faina clujencelor. Sa faceti poze!!!
ne revedem duminica seara.
sa nu scrieti prea mult ... ca-mi va fi greu sa va raspund la toate ... si la logoreea mea ... musai tre sa raspund la toate.
pupici pe fiecare burtik. 
Miro
25+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită