Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

Va astept cu drag la capitolul 28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata burtici!!!
Draga ELAA,imi pare nespus de rau pt ceea ce ti s-a intimplat,si iti spun ca eu sunt una care te intelege perfect prin ce treci ,pt ca acum 2 ani am trecut si eu prin asa ceva,la 24 saptamani am pierdut o sarcina mult dorita,durerea e mare dar sa stii ca trece si te intareste.Asa vrea Dumnezeu,nu depinde de noi.Fii tare si gandeste-te ca la o viitoare sarcina vei sti ce e de facut sa mearga bine.Iti doresc numai bine !!!
Fetelor,si eu am fost nevioita sa imi scot verigheta,nu se mai putea ,asa tare mi se umfla degetele incit ma doare,asa ca am reusit sa o scot,va veni timpul cind o pun la loc.
DIA1609 si eu am cel mai simpatic ghid de sarcina,si mie imi place mult cum povesteste autoarea.Recomand la toate burticutele sa o citeasca.
Acum doua zile am fost la control,dar de data asta nu am mai facut eco,pt ca acum 2 sapt am facut,dar mi-a facut tuseu sa vedem in ce stare e colul,e destul de bine,adica situatia e neschimbata,cu toate ca e scurt si usor intredeschis la orificiul extern,pe interior e inchis,deci e ok atata vreme ce ramine inchis pe interior.Mi-a facut si o proba de secretie,sa vedem daca a trecut candida,si mi-a iesit rezultatul bun,deci se pare ca am scapat de ea.Cam atat de data asta,data viitoare ,adica peste 2 sapt facem eco,sper sa fie totul bine.bb misca in fiecare zi,are momente de agitatie extrema,se vede efectiv cum se schimba forma burtii,si asa imi placeeee...

Adina 24+

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Miro,Ale, va multumesc muult! Aveti grija de nervii mei.
Miro am zis sa nu te mai zapacesc si eu cu intrebarile.........Cred ca nu de putine ori ai xplicat chestia cu pozele......M-am hotarat sa caut singura si m-am apucat sa citesc.....am reusit doar 6 capitole, si m-am oprit cand cafeaua mea dulce cu laptic avea gustul sarat...Mi-ati smuls cateva lacrimi bune... voi cu povestile voastre.Deci felicit toate burticile pentru minunea care creste acolo in "cuibar";Doamne ce clipe grele de asteptare...luni..ani..chiar 7 am vazut. Offf...si puteam fi mult mai multe acum...
Cand credeam ca nimik nu se mai poate intampla.......revin la ale noastre palavrageli,si.....iarapare elaaa.
Doamne elaaN-am cuvinte.Il strangeam de gat pe doctorul ala.......presupun ca fusesei cu o luna inainte si ti-a zis ca-i totul O.K. ca altfel ar fi facut cerclaj sau ceva......E inutil sa gasim vinovati dar......In fine , tu trebuie sa fi tare, sa-ti revii cat mai repede si sa vii cu vesti bune.Uite multi

Miraco20+ si"dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Buna fetelor

Stau de ceva vreme sa rezolv treaba cu semnatura si pozele...dar am reusit cu ajutorul vostru, va multumesc. Si promit sa pun si poze cu burtici.

Alexandra25mersi frumos inca o data

Dolores multumesc de ajutor. Pozele tale de la eco 3D cum sunt, sau nu ti-au putut face nici poze cu David? Si m-am uitat si la pozele de la intalnire....asa rau imi pare ca am ratat-o... Sper sa mai faceti una sa pot veni si eu.

elaa imi pare nespus de rau....nu cred ca exista civinte de alinare, cel putin eu nu le gasesc.. fii tare, si capul sus. Sigur DD va avea grija sa ti se implineasca dorinta in 2007.

Bianca 24+ si
poze

Mergi la inceput

Burticute, am si eu o intrebare..ca am intrat la idei...Cat de bine credeti voi ca vad doctorii starea colului la eco.Eu nu am mai sarit de mult pe "capra"...doar pentru o lama la 5 sapt.Ce credeti sau ce mai stiti de la doctorii vostri, ca al meu doar o data mi-a zis despre col si placenta ceva de genul"colul e perfect inchis, mda...placenta e bine ca e fixata sus...e O.K., nu sunt probleme"Am zis merci si am venit acasa ...Voi stiati gr placentei , lungimea colului.....eu nu stiu nimik despre toate astea...Nu mi-a spus nici macar greutatea bebelinei...Doar ca e in grafic perfect.Of... vin eu la Bucuresti la nunta cumnatului meu...in septembrie voua o sa va cer ajutorul sa-mi ziceti unde sa ma programez si cu cat timp inainte la eco 3d sau 4d ca aici nu avem...

Uite ca am tras cu ochiul la voi...ce frumusele sunteti toate, toate in pozele alea.Frumos si cu intalnirile intre mamici...nu ma plang ca si eu am cateva prietene de-ale mele cu burtici(parca ne-am vorbit)dar mi-ar fi placut sa ma vad si cu voi...
Biabaus vrem si poze cu burtika...

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna grasutelor sexy!

La multi ani Dbunny, mult noroc, sanatate, dragoste eterna si o sarcina si nastere usoara!!!!

Cleo

23 saptamani [baitel]

Mergi la inceput

DbunnyLA MULTI ANI!
Mirona distractie placuta la nunta.... sa nu dai peste dj-ul care a pus muzik la nunta la care a fost si dandusa

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Draga Elaa ma intristeaza foarte tare tragedia prin care ai trecut si imi trezeste amintiri neplacute, pentru ca si eu am trecut prin 3 pierderi de sarcina, chiar daca nu din cauza colului. Ma bucur ca esti insa optimista si sper ca peste cateva luni sa simti din nou o minune miscand in burtica ta. Nu inteleg insa, colul s-a deschis brusc? Astfel de lucruri, din cate stiu eu, doctorii le sesizeaza din timp. Mai intereseaza-te si la alti medici. E tare important sa dai de un medic atent la toate aspectele. Sunt cu gandurile si sufletul alaturi de durerea ta....
Draga Alexandra 25 ce ma bucur ca tati a simtit bebe-ul. Sotul meu mai in gluma mai in serios spune ca e tare suparat pe baietelul lui pentru ca intotdeauna cand ii simte mana pe burta se potoleste brusc si astfel pana la 23 de sapatmani nu a putut sa-si simta baietelul.

Mergi la inceput