Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cleo asa procedez eu de fiecare data, ca sa nu uit ceva imi scriu pe o agenda, foaie etc..pupicei

miro sa stii ca am citit mesajul tau unde ziceai de verigheta si chiar ma gandeam cand imi vine si mie randul....se pare ca se apropie ziua cand trebuie sa o scot de pe deget si tare nu-mi place

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

cipi13.....ce coincidenta......suntem nascute in aceasi zi si luna.......si eu sunt tot pe 22.08......
Miro....saracutza de tine.....dar nu baga tu prea multe in seama.....faci cum crezi ca e bine pentru tine.....daca ti-ar mari salarul ai stii macar pentru ce tragi....
Asteptam poze de la intalnirea de aseara....
Acuma se intalnesc si clujencele......fetelor....organizez si eu aici la Sighet o intalnire si particip numai eu....asa ca sa nu mai fiu invidioasa pe voi.......

alexandra 24+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

Buna ziua,burticutelor !
Am fost azi la Medlife la eco 4d la dna Chitescu Rodica si...toate bune si frumoase cu bebeul meu,numai ca s-a 'transformat" din fetita in baiat !!Acum chiar nu mai e nici u dubiu,mi-a aratat clar ca micutul e "dotat". Azi avem 21 sapt si 5 zile dar la masuratori a iesit mai mare. I-a masurat toate oscioarele,s-a uitat la inimioaa si sunt toate bune,doar ca in cele 30 min cat a durat ecografia a stat numai cu pumnisorii stransi si n-a reusit sa-i masoare ceva la degetele. Stiti cumva ce era asa important de masurat la degetele ???Putulica ne-a artat-o din toate pozitiile,parca ne-o flutura in fata sa ne faca in sic!!! ca amandoi ne doream fetita !
Parca ma loveste din ce in ce mai tare,are zinic program de noapte,incepand cu 12-1 il apuca hachitele,ma uit la burtca si vad cu pleaca o umflatura cand in stanga cand in dreapta.
Are 465 g,grasunicul de el !eram speriata ca la cat am suferit eu cu greturile va fi micut rau ,acum ma sperii c-o sa-mi rupa burtica;la mine a crescut burtica in fata si e lasata jos,parca am un balon sub haina!
Daca mai merge cineva la dr Chitescu la ecograf zilele astea vedeti ca nu poate inregistra ca are apartul stricat,noi am avut noroc ca am luat si camera cu noi si n-am ratat nimic
pupici !de-acum incepe lupta cea mare..trebuie sa-i gasim nume baiatului !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Asta vroiam sa te intreb si eu pitikotdar mi-ai luat-o inainte, de aparat, ziceau ca nu se poate inregistra pe cd ca e stricat nu stiu ce... Am sunat si eu azi si mi-am facut programare la 4D pt sambata la Georgescu Alma. Nu am inteles exact daca trrebuie sau nu sa duci dvd-ul, sau cd-ul tau. Si cum e la 4D, ti-au dat si poze, sau astea, daca vrei le ceri tu?

Dolores tu ai fost la dr Georgescu ? sau am incurcat eu borcanele? ......si zi-mi si mie cum ti-ai pus pozele in semnatura? e ceva legat de mailul comun? ca eu inca n-am acces la el si nici nu stiu cum sa fac.

Bianca 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Bun-venit Cipi in gasca noastara de burtici...citeam ca data ta probabila pt cand se naste al tau bebe e ca mea, unde nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

asiza mii de multumiri pentru listuta......e super completa....
Biabaus...iti trimit un PM cu detalii despre cum sa iti pui poze......si pe mine m-a invatat miro.....

alexandra 24+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Cipi acum am vazut ca la Elias o sa nasti , la fel ca mine poate ne intalnim pe acolo, sa ne sustinem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitikot spune:

BIABAUS,eu am intrebat toate astea la telefon cand am sunat sa-mi fac programarea si mi-au zis ca inregistrarea o fac ei,pe dvd-ul lor,sa nu aduc eu nici CD nici DVD si ar fi costat 200 mii inegistrarea. De cum am intrat in cabinet am rugat-o sa-mi dea poze si sa inregistreze,mi-a zis ca nu merge apartul,dar ca-mi da poze ca astea se dau intotdeauna.Am 4 poze cu fata si una cu putulica,asta din urma c-am cerut-o eu .Nu stiu ce sa zic,fata de ce am vazut eu pe la TV si pe siteuri din afara nu mi s-au parut chiar asa senzationale pozele si nici ecogafia..adika ma astepam sa-l vad pe bebe mai clar.Poate reusesc sa scanez maie pozicile si el atasez aici.
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Fetelor ia vreuna dintre voi Renie? Am inteles ca sunt pastile impotriva arsurilor gastrice si sunt recomandate in sarcina. As incerca si eu ca ma chinui rau de tot seara inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Draga Alexandra 25 ar trebui sa ne sarbatorim impreuna, dar stam tare departe. Tu ai aflat ce este bebe-ul tau, ca poate se nasc si ei in aceeasi zi...
Am vazut si eu Cleomoni ca bebelusii nostri au aceeasi varsta...si ne intalnim sigur, daca unul dintre ei nu e mai grabit.

Mergi la inceput