Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
cipi13 spune:
Data probabila la care baietelul meu va ajunge pe lume e 25 noiembrie.
Si pentru ca vad ca tot vorbiti de cumparaturi sa stiti ca eu am primit deja cadouri pentru bebe de la prietene din strainatate. Are deja sifonierul aproape plin. Astfel ca a trebuit sa las deoparte superstitiile. Si ma gandesc si la amenajarea camerei. Parca as cumpara macar patutul inainte de nastere. Apropo, prin Bucuresti ce magazine cu mobila draguta pentru bebelusi mai stiti?
cipi13 spune:
Scuze, am uitat sa va spun maternitatea si doctorul. E vorba de Spitalul Elias si dr. Daniel Tutunaru.
Mirona spune:
Cipili ai mai uitat data nasterii tale si data ultimei menstre. 
Miro
25+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
cipi13 spune:
Scuze, probabil de la caldura
Data nasterii mele: 22.08.1973 si ultima menstruatie: 18.02.06
aelita spune:
Mirona,sa ti se rupa in continuare si sa pleci la 5 !
si asa,daca stau si ma gandesc,ar trebui sa plateasca si astea 9 luni la gravide,ca sa nu se mai vaite statul ca scade natalitatea..
vrem cam multe..dar deh,asa e,barbatii au aceeasi munca,si noi ne chinuim cu burta la gura .si mai suntem si privite ca deh,nu maisuntem in stare.daca nu ne chinuim noi cine le mai plateste pensiile in ziua de maine??
ba eu citisem faza cu verigheta la tine,dar eu daca oricum nu o port..si inca mi-e larga :))
17+
luly spune:
Mersi Miro de intrebare.Am petrecut un pic cu colegii la serviciu ca acasa nu mi-a mai ars. Am timp de petreceri. La anu'.
Si pt ca tot va laudati cu varsta voastra eu am facut 34 si nu-mi fac pb legate de acest lucru, asa ca fetelor care aveti putin peste 30 stati linistite, nu mai e ca pe vremea parintilor nostrii. Nu ati observat ca peste tot in lume a crescut varsta mamicilor.
Pupici la burtici
Luly
21s si
Diana (04.12.2003)
simo29 spune:

Salut burtici!!!
Astept raspuns de la toate clujenceleeeeeeee!!!!!!!!!!
OK. Ne vedem la ora 18.00 la Mamma Mia. Maine. Abia astept.
Oana mob. meu este - 0745.509.024. Vb. maine dimineata!!!
Hai fetelor!!!
Pupici la toate 
Simo 24+[baiat]
Cleomoni spune:
Buna harnicutelor,
Ce mai faceti?
Dolores de ce face listute? Te duci in oras si ce iti place cumperi eu asa cred ca e cel mai bine.
Miro merge site-ul cu cantecele? Ce face bebita? Pupici
Katrinel imi pare rau pentru vestile proaste, dar poate tot raul spre bine
Va pup pe toate si va mai scriu!
Cleo
23fix
melinda25 spune:
Raspund si eu la apel: voi face tot posibilul sa ajung si eu maine la intalnire, mi-ar face mare placere sa ne vedem!
Asadar, pe maine!!! 
Melinda 22+ 
biabaus spune:
Mersic Miro, postat mesaj cu 2 useri...acum astept raspuns. Hai ca mai e putzintel pana la 5 ![]()
Acum o sa-ncerc sa vad daca reusesc sa pun si eu o semnatura si ceva poze. Sa mai exersez putin DC-ul, ca la birou oricum n-am avut chef de nimic azi, si ma tot rog de
sa vorbesca si cu mine putin.