Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
Irinabr spune:
Fetelor, referitor la cumparaturi!
Am inteles ca in septembrie este un targ de BB-i in Bucuresti, vin firme se fac tot fell de oferte de la mobilier pana la imbracaminte. Pastrati-va banutii pana atunci si cumparam ce e mai dragut.
Eu nu stau la Bucuresti dar daca ma tot duc la control acolo atunci hai si la cumparaturi ca tot cheltui banii pe carburanti pana acolo.
ramsan spune:
Lavinia ma bucur ca acum ai net acasa ca sa vb mai pe indelete mai ales daca tu intri de pe 1 august in concediu...fain de tot. Eu intru in prenatal de pe 8 sept., am lasat o marja de eroare de vreo 10 zile, daca bebe Rares intarzie sa apara pe lume, asa ca ma voi coace bine de tot toata luna august... Bine ca am AC la serv ca nu stiu ce as face, zau nu stiu cum ai reusit tu sa supravietuiesti pana acum. Hai la un suculetz sa mai palavragim...
Ce mai face Matei al tau?
Poate vin si fetele noastre, nu? 
Tu cum ai facut pentru renumita programare la echo? Ar trebui sa ajung si eu la echo chiar la sfarsitul saptamanii astea, dar nu stiu cum sa mai procedez...
Madaluta... de unde stii tu ca nu ne-a fost dor de tine? ... bataitza... poze din vacanta prelungita ai ca sa te iertam?
Chinico eu credeam ca in Germania e chiar ok pe timpul asta, dar se pare ca se schimba clima... In legatura cu greutatea gandacelului tau, am verificat pe linkul ala Greutate si cm fat si este chiar bine... asa ca stai linistita ca e ok.
Ramona
25+
Rares
Ramona
biabaus spune:
Buna fetelor, multumesc pentru ajutorul dat legat de user-ii mei.
Mirona , nu te supara, m-am chinuit o lecuta dar n-am gasit Anunturi tehnice & Probleme & Sugestii, unde sa trimit un mail, sau ceva ca sa-mi stearga al doilea user???? ca nu ma descurc sngurica..
Azi oricum nu ma duce capul prea tare (nu ca m-ar duce in alte zile) si sunt si suparata ca nu vrea bb sa vorbeasca delloc cu mine, nu l-am simtit ca in alte zile ![]()
Bianca
si 
alexandra_25 spune:
desiree felicitari pentru noua locuinta...trebuie sa faci cinste.....
.....
Burticilor........azi bebe meu e foarte voios.....el care era asa de lenes.......sunt happy......!
Dolores eu nu am cumparat inca absolut nimic.....poate si pentru ca nu stiu exact ce e....dupa ce voi afla imi va fi mai usor...dar chiar m-ar intersa si pe mine o listuta.....e o idee super....hai sa facem din asta subiectul zilei.....ce ziceti....?
alexandra
24+
poze
kokorina spune:
'neata si-o cafea sa treaca greata! azi m-am trezit cu o durere de cap de-mi vine sa-l dau de pereti.nu siu,cred ca se schimba vremea,ploua,ninge,ceva se intampla.da',de-ar veni ploaia odata,ca incepe sa mi se faca rau de atata caldura.
aseara am stat de vorba cu o prietena de a mea care locuieste in anglia,vreo 4 ore.imi permit ca deh,daca e gratis.exista programul asta SKYPE,care iti permite sa vorbesti oriunde in lume fara bani(desigur daca si persoana resectiva il detine).asa vorbesc si cu sora mea in romania si cu toti prietenii mei care il detin.dar ma ganmdesc ca si voi cunoasteti programul asta.deci,dupa 4 ore de barfa,pe la 1.30 m-am bagat si eu in pat.na,acu'dormi daca poti.
cam de cand vorbeam cu prietena mea la telefon,simtisem pe partea stanga ca ceva se intampla(stiti ca va spusesem ca maimutica mea care sta pe stanga,sta cu poponetul inspre burta si cu picioarele in interior,de aia nu o prea simt),simteam niste batai mai puternice decat cele confuze cu care eram invatata.dimineata,mi s-a confirmat,cred ca s-a intors si bate din picioare acum in burta mea.m-a lovit la un moment atat de tare si s-a vazut atat de bine ca m-a lasat cu gura cascata.nici macar la ursuletul de munte nu s-a vazut niciodata asa de bine.cred ca maimutica s-a cam ofticat.oricum e o galagie la mine in burta,cand pe stanga,cand pe dreapta.
ma doare foarte tare capul,am baut o cafea,dar oare sa mai beau una?mi s-a spus ca nu am voie pe zi decat o ceasca.nu ma cearta prichindeii dac le bag atata cofeina?si ma doare si spatele tare,nu mai stiu cum sa stau.
nu stiu ce cu ce culoare sa varuiesc in camera copiilor,ma gandeam la un galben pai sau la culoarea piersicii,oricum voi decora mai apoi cu tot felul de chestii dragute,dar nu prea as vrea sa las peretii albi.voi ce spuneti,care culoare e mai faina?
sa aveti o zi buna!
asiza spune:
Aka, ai grija daca iesi p-afara ca la noi e cald, dar la voi acolo e dezastru...
Alexandra, fii serioasa, de ce sa-ti fie jena ca nu ai verigheta pe deget...carcotasii si rauvoitorii oricum barfesc, fie ca ai tu verigheta, fie ca nu...asa ca ia o atitudine de "ma doare-n cot de ce ziceti voi, io-s cea mai fericita viitoare mamica din lume"...![]()
Chinico, la fel ca si tine...si eu iubesc vara, dar acum e prea de tot...si eu vreau PLOAIE! CAt despre gandacel, eu CRED ca l-am mai simtit...da' hai sa nu ne agitam inca ca oricum avem sarcini prea mici, ca sa spunem cu certitudine ca a miscat ori ba...peste vreo 2 saptamani o sa avem parte de destul
...
!
Desiree, felicitari...despre greutatea lui bb...m-am uitat prin cartile mele si bb tau e in grafic, ba chiar e "grasun" as zice. Asculta medicul ca stie ce zice. 
Roana, daca poti, te asteptam cu drag sa ne cunoastem...Simo, am vrut sa-ti trimit mobilul meu, insa nu ai activat PM-ul...poate mi-l trimiti tu pe-al tau...just in case! Melindaaaaa,Mirunaaa25, Marcelaaaa, Flaviaaaa, Carliemaaa, haideti mai fetelor, dati un semn de viata...
Poze din vacanta
Oana
18+
aelita spune:
almo,ai vazut ?? daca ai ciupit-o de fundulet,l-a miscat!
vezi ca nu trebuie sa itifaci griji?mai are si ea zile de oboseala,nu mereu de zbantuiala.
bebyta,stai picior peste picior,dar cu ele cocotzate pe scaun :)
nu te incurca,invarti calculatorul dupa corpul tau,si tastatura pusa mai shui :)
eu asa fac.adica nu mai stai sub birou,stai LINGA birou .si invarti aparatele spre tine.
cipi,bine ai venit ! iti doresc un copil sanatos si sa te bucuri de el !!!! sunt convinsa ca nu ai suferit degeaba si ca vei avea copilul dorit !
despre problemele tale sprer sa stie fetele mai multe..
lasa-ti data probabila a nasterii,sa te treaca fetele inlista .
ktrinel,lasa ca e bine ca ti-a dat concediu,asa stai cumintica acasa si ai grija numai de tine si de burtica!
alexandra,cat de scurt te-ai tuns ?
o fi vreo toana la gravidute??,ca si mie imi vine sa ma tund..
madaluta,bine ai REvenit!
luly,faceti cum simtiti.daca lui ii e frica deocamdata sa cumpere,nu mai cumpara,mai bine sa stea el linistit.bineinteles ca nu se intampla nimic nicidaca iei nici daca nu iei,dar pt linistea lui :))
dolores eu nu o port de fel,verigheta.ca le dau pe toate jos ,de cand ma stiu,si pun din cand in cand,cate unul.
ma bucur ca ti-ailuat liber!
si acum ma gandes,de cand am ramas gravida,chiar ca nu am pus-o niciodata,ca numi-a mai ars de inelaraie.sa zica lumea ca sunt fomeie singura? haha nici nu m-am gandit,am si uitat ,acum ca ati vorbit voi..
stati linistite,nu va traumatizati degetele.
chinico,fetele spun ca nu neaparat il simti pe bebe in fiecare zi.dar cred ca toate ne speriem cand nu maimisca si ne gandim la ec e mai rau.dar nu trebuie sa ne gandim la rele!!! vezi ca almo la fel era speriata si si-a mangaiat burtica pana cand a miscat !
senioara tu??hehe mai stai la coada :)eu suntmai sus :)
desiree,felicitari pt casa! e o mare realizare !! ai un an plin de bucurii sirealizari ! si casa si bebe! bravo !
kokorina ce-ti mai fac ursuletul si maimutica??vad ca maimutica se face mai rea decat el :)o fi zis,te mai pup eu mult si tu imi iei tot locul aici si imi dai coate?
pt culoare in camera,eu as opta pt piersica.sau verde edschis,ca ii linisteste.o combinatie de verde cu galben iar ii linisteste si le dezvolta sistemul nervos.
doar galben pai pai..e cam acelasi lucru cu alb.
osa incerc sa fac o poza nu stiu cand sa iti arat cum e verdele la mine.
miscarile lui bebe
ziua bebele doarme ,pt ca noi ne miscam si el se simte leganat si dparme dus.seara,noaptea,cand stam intinse,si burta se relaxeaza,el are acolomai mult loc si incepe sa se miste.de aceea nu va lasa sa dormiti!si dupa nastere,cam are acelasi obicei,sa doarma ziua,si noaptea sa-i arda de joaca,cand voi sunteti terminate .am citit ca nu trebuie adormit in brate,ca trebuie stat langa el,o mana pe el eventual,sa nu se simta singur,si se va obisnui pana la urma sa doarma noaptea.ca altfel,cu cat se invata cu adormitul in brate,cu atat va dormi mai putin,si ii va arde de joaca sau de pplans in brate.
deh,ii va fi si lui greu sa schimbe ziua cu noaptea ,obicei din burtica.
17+
luly spune:
Fetelor vad ca toate va vaitati de caldura. Si eu sufar destul de mult din cauza ei. Inainte mai batea vantul, adia briza si era mai bine, dar de cateva zile se simte si aici canicula. Noroc ca la serviciu avem AC, dar nici acasa nu e inca f. rau cu toate ca noaptea ma perpelesc putin pana adorm. Insa drumurile ma omoara. Le-am redus la minim din cauza asta: doar casa-serviciu si viceversa si eventual iesit seara cu cea mica.
Kokorina intr-adevar prea multa cafea nu e buna, mai ales pe caldurile astea. In plus din cate stiu impiedica asimilarea Ca. Deci mai cu grija cu cafeaua. Dc poti fara e si mai bine.
Luly
21s si
Diana (04.12.2003)
Mirona spune:
salutare fetelor,
nu sunt atat de des printre voi ... fiindca se impute treaba pe la scarbici tot mai tare - sunt tot mai exigenti ... dar recompense ... IOC.
Eu imi vad inainte de treaba si plec in fiecare zi la 5 - desi vad ca nu le convine si ca le pare rau ca mi-au redus programul. Daca stau si ma gandesc ... nu e nici o reducere - doar ca nu mai fac ore suplimentare - care oricum nu erau platite ... dar de ... nu mai da bine daca frau ... pleaca la 5.
MI SE RUPE!!!
am fost aseara cu fetele timisorence - toate sunt aici cunoscute pe forúm si am legat prietenii super misto. Am ajuns acasa la 12 noaptea ... si am mai stat pana la 1 sa-i pove la Dani cum fu, sa-i arat poze ... etc. Super o astfel de deconectare. mama denaturata ce mi-s.
Ma bucur ca voi nu sunteti asa superstitioase ... zau ca nici eu nu eram ... dar acum ... parca am luat-o razna.
clujencele va intalniti maine? super ... sa faceti si poze - faceti si un album ... sa aveti cu ce va mandri. Sunt tare curioasa daca-si face aparitia madama Carliema.
almo ai vazut ca nu aveai de ce te ingrijora. Data viitoare cand nu o simti stii ce ai de facut - muzica pt bebei si mangaie burtica si vb cu ea ... te va auzi si va stii ce are si ea de facut. ![]()
Irina chiar nu ai de ce sa te simti batrana - si eu am 31 - cand va aparea bebelina voi avea deja 32, sunt doar la prima sarcina ... si mai vreau unul ... cu voia lui Dumnezeu.
cipi13 welcome in
. Daca ne citesti de ceva vreme tre sa stii deja cum le intampinam pe fete: vrem date pentru listutza, fara stres ... ai cateva mesaje moderate - dupa care esti lasata in pace - daca esti cuminte. Te asteptama la taifas ... si speram sa te simti bine cu noi.
Imi pare tare rau de cele 3 sarcini oprite din evolutie ... si din pacate nu stiu nimic despre aceasta boala ... sorry.
Te-am trecut si in listutza - deocamdata la final pana ne dai date.
Ktrinel ai grija de tine acum, nasol ca esti la vatra deja - dar e bine de noi ca ne vei scrie tot mai des. Pupici si ai mare grija, odihneste-te mult.
Alexandra combin MIG-urile cu G-mailul. ![]()
danita felicitari prietenei tale. La tine sunt datoare cu un mail, Pm ... dar inca nu mi-am facut timp. Promit ca zilele astea o sa-mi fac. Nu te supara pe mine. 
Ramona (ramsan) ia incearca tu sa-l mangai pe bebe Rares si sa-l faci sa coboare nitel de langa ficat ... poate poate reusesti - doar se spune ca incearca sa urmeze palma mamei care-l mangaie. Cine stie ce miracole mai reusim sa facem cu ei ...
madaluta si mie mi-a fost dor de tine ... si de povestile tale care ma fac sa plang. Hai pupici.
luly cum ai petrecut? Fain? Chiar ma intrebam unde esti ... ca nu ai mai aparut pe gmail. Am uitat ca sarbatoreai. 
dolores eu chiar zilele trecute am povestit faza cu verigheta mea - dar nu m-a bagat nima in seama. Eu zic sa te linistesti si s-o scoti cat inca se mai poate. La mine a inceput sa-si schimbe culoarea degetul ... si de taiat verigheta nici nu voiam sa aud ... asa ca m-am chinuit vre-o doua zile, cu sapun, apa si julituri ...si am scos-o. Am mai vazut gravidutze care poarta verigheta la lantishorul de la gat.
Cu lista ... vezi ca e pe prima pagina un link cu o lista utila ... dar, zic eu, mult prea complexa.
amorteala piciorului este data de faptul ca sarcina apasa pe nervul sciatic si poate cauza dureri in orice muschi de pe corpul nostru. Din pacate nu putem face absolut nimic. Aseara am intrebat-o pe dr. mea si mi-a dat liber sa ma ung cu crema diclofenac ... ca nu e chiar asa de periculoasa pentru bebe.
aka prea mult nu ma stresez eu la lucru ... mai bine zis nu ma mai stresez. Ori ca stau 8 ore la lucrui ori ca stau 12 ... tot acelasi salar il iau. Asa ca ...
chinico bebe misca fara probleme ... chestia la tine este ca ai doar 18 sapamani si bebe inca nu are atata putere ca sa-l simti tu zilnic. Stai sa mai creasca si atunci o sa vezi. Tre sa te concentrezi ... imposibil sa nu miste macar o data pe zi ... dar INCA O DATA - la tine e inca fff mic. Rabdarica.
desiree felicitam PROPRIETARA.
Conform link-ului de pe prima pagina: http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea bebele tau e mai mult decat IN GRAFIC. Asa ca ... fara stres.
biabaus nu e de scris un mail ... ci trebuie sa deschizi un subiect nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9 , cu un titlu sugestiv : am doua usere - doresc inchiderea unuia . .etc si rogi un moderator, sau pe admin sa se ocupe. Specifici care vrei sa fie inchis si care vrei sa ramana .. si eventual poti da detalii de ce ai acum doua. Daca nu te descurci trege un semnal si te mai ajut pe PM cu mai multe detalii.
LISTA CU NECASAR BEBE AVEM PE PRIMA PAGINA!!!
kokorina ushurel cu cafeaua - ai voie doua mici pe zi ... dar nu exagera ... ca-i agiti pe mititei. Si eu am decorat cu galben camera - nu voiam nici roz ... dar nici numai albastru (daca era baietel). Am tavanul albastru sii peretii galben pal.
Cam atat - ca iar am scris cat pentru o armata.
Mai voiam sa va spun de calciu.
In saptamana 28 am de facut un tratament cu CA + D3 cate 1 pe zi 10 zile. Pauza 4 saptamani dupa care inca o tura de 10 zile.
Cand ma apuc de acest tratament nu mai iau elevit. Cand e gata .. reiau elevitul.
Cultura din col ... o luam asa .. preventiv sa vada ea ca e totul in ordine.
pupici la toate fetele si trec inapoi la MIG-urile mele. 
Miro
25+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită