Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

buna seara burtici ! am o ora de cand incerc sa citesc toate randurile voastre ca tare harnicute santeti, din pacate doar seara pot face asta dupa o zi de lucru asta e relaxul meu.......
referitor la tema zilei nu sant superstitioasa dar cand vad tot felul de handicapuri in jurul meu ma cam sperie si-mi spun in gand "DEPARTE DE COPILUL MEU DOAMNE "valabil si pentru orice alta rautate care e in jur.
RAMSAM sarcina mea a fost fara probleme pana acum chiar nu stiu ce sunt alea greturi sau ameteli specifice sarcinii mai ales ca sunt la prima sarcina ma bucur ca am scapat de asa ceva si doresc tuturor burticilor o sarcina fara probleme.
ALEXANDRA 25-piticul meu misca de la 19 sapt.si este chiar foarte activ iar sexul abia la 22 sapt am reusit sa-l vedem ca era tare pudic mititelul si nu se lasa vazut.
DONIA-multumesc pentru exercitii chiar acum le pun in practica sper sa-mi fie de ajutor ca tare mai aveam nevoie .....promit sa le fac cat mai des sper sa nu uit sa-mi notez miscarile pentru la servici multumesc
AELITA-mi-ai dat o ideie foarte buna cu scaunul maine dau comanda de unul sper sa nu ma incurce poate asa scap si de obiceiul de a sta picior peste picior este si asta o mare problema a mea.
IRINABRavem aceeasi varsta si eu sant la prima sarcina dar nu am nici-un complex din cauza asta chiar mi-am propus ca la 32-33 ani sa am primul copil asa ca nu vad de cetu esti complexata mai ales ca esti la a doua sarcina stai linistita ca ai o varsta superba esti super tanara viata e frumoasa la orice varsta.
MIRACOincearca sa te protejezi cat mai mult de razele soarelui si nu pleca din casa fara palriuta si sticluta de apa plata cu multa lamaie ai mare grija de tine si de puiul tau
burtici va noapte buna fug si eu la nani cred ca sunt ultima pe forum .
+23

*bya*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

DOLORES te mai necajesc cu o intrebare scrie-mi te rog care sunt costurile unei echo morfologica fetale 4D in bucuresti multumiri
ptr. burtici cu greutate
+23

*bya*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Salutare la toate burticile....Va citesc mesajele de mult timp, dar acum m-am hotarat sa ma "inrolez" si eu. Sunt mandra posesoare a unei burtici de aproape 23 de saptamani. Sper ca ma primiti in randul vostru si astept cu nerabdare sa va impartasesc din trairile mele, pentru ca trec de multe ori de la bucurie la incertitudine si frica. Sarcina asta e dorita de multi ani (chinuiti). Sufar de lupus anticoagulant si fac tratament. Bebele (care e baietel) e dezvoltat normal dar valorile IR sunt permanent crescute. Asa incat de multe ori sunt disperata sa il simt miscandu-se. Ati mai auzit de astfel de probleme? Ce sfat imi dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bebyta, nu esti ultima, in Canada e ziua-n amiaza mare, noi mai avem pana mergem la nani. Cu exercitiile o sa te obisnuiesti repede o data ce incepi, ideea e ca trebuie sa incerci sa misti fiecare articulatie.

almo, eu am studiat ce drepturi are mama in concediul de maternitate, dar asta se intampla cam acum un an si recunosc ca nu mai tin minte. Eu oricum o sa incep mai devreme caci practic de la 1 august nu voi mai lucra, dar trebuie sa ma mai uit de la cate saptamani pot sa primesc bani, acei 55% (parca).
Eu gaseam Ritter la Shoppers Drug Mart, dar ieri n-aveau. Chestiunea e ca in oraselul meu nu exista Loblaws, dar la prima iesire mai caut, mai stiu un magazin in Kitchener cu marfa nemteasca si est-europeana unde se gaseste.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetelor : de azi , doctorii "m-au lasat la vatra !!!"....m-am dus la control (cel din 3 in 3 sapt) si eu ziceam ca toate bune si frumoase...din cauza bolii mele, am un risc cu articulatiile care se umfla, deocamdata la maini ...asa ca am remarcat si eu ca de cateva zile mi s-a umflat un pic degetul mijlociu de la mana dreapta, cel aratator fiind deja mai umflat decat celelalte de vreun an...articulatiile sunt un pic dureroase su am pierdut un pic din flexibilitate. dar eu am mai trecut prin asta si nu am dat prea mare importanta...dar doctorita a zis ca nu isi poate permite sa mi se umfle nici un fir de par, asa ca : ACASA. am crezut ca glumeste prima data. dar mi-a dat hartie, m-a trimis imediat si la clinica de lupus si mi-au refacut analizele.

mai am o durere bizara care apare doar seara si noaptea,undeva in partea dreapta de la jumatea spatelui in sus si radiaza pana in fata, cam pe unde ar fi ficatul...probabil acum un pic ridicat din cauza sarcinii...m-am gandit ca o fi presiune de la bebe pe vreun nerv, sau ca am racit la spate, dar nu e ...si faptul ca radiaza pana in fata, m-a ingrijorat ..la fel si pe doctora.

acuma raman in concediu medical pana cand nasc (aprox 17 sapt) si dupa-aia intru in maternitate (1 an).
fetele din Canada : concediul meu medical e platit asa : 100% primele 10 sapt, 75% restul, iar in maternitate am inteles ca e 75% din salariul brut (plus alocatiile) . stiu ca mai difera si de la firma la firma, dar asa e la mine ...si zic ca nu e rau deloc!! asigurarile medicale merg in continuare si cand se naste bebe il asigur si pe el.

cipi13 : si eu am tot un fel de lupus , dar cu afectiune articulara (sper sa ramana asa) . m-au cautat si de risc de coagulare, dar se pare ca pana acum e bine, eu am fost diagnosticata in 2000. si am 30 ani. tu ce varsta ai si de cand ai lupus?
de fapt, mi-e nu au putut niciodata sa imi spuna ca e lupus exact pt ca nu aveam toate simptomele. asa ca au dat-o pt MTCD (mixed connective tissue disease) dar face parte tot din aceeasi oala. desi se pare ca e mai putin grav si cu mai putine simptome.
eu iau plaquenil mereu . tu iei ceva? sper sa nu avem probleme din cauza acestei nenorocite de boli...apropo, tu stii cumva cum ai ajuns sa ai lupus ?

deci fetelor, sper sa fiu prezenta la calculator mai des - stand toata ziua acasa..week-endul asta e marea mutare, si asa de bine imi prinde ca stau acasa...desi as fi vrut sa fie totul in regula si sa nu fie nevoie sa stau...ma gandesc ca o fac pt binele bebelinei ...

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata burtici!............v-a fost dor de mine?......am vazut si cui............pupici aka....
Eu inca mai profit de zilele de concediu si parca imi e groaza cand ma gandesc ca daca nu o sa pot sa va citesc numai seara.......uffff...'
Eu mi-am facut de cap ieri....am fost si m-am tuns.....mult mai scurt...ma saturasem deja de parul lung.....mai ales ca mereu imi era cald cu el si trebuia sa il leg tot timpul.....
ktrinel imi pare rau de vestile proaste.....si cum zici tu e spre binele bebelinei.....sa ai grija de tine....of fetelor acum incep problemele....
Si pe mine aseara m-a luat ca pe ralu....un nerv din spate pana in picior de am crezut ca innebunesc....nu am reusit sa imi gasesc pozitia in pat....apoi de ridicat din pat....azi maine am nevoie de scripete............numai bebele sa fie bine....ca om trece si peste astea....cand o sa il tinem in brate o sa uitam de toate....
Am cam ramas in urma.....si incerc acum sa va raspund la toate....sa nu fiti suparate daca omit pe cineva......
Bun venit fetelor noi.....biabaus...cipi13......
Si sa ii raspund si Mironei(chiar pe unde esti...iar bagi ca migul la scarbici?....ne e dor de tine...)....eu am fost asa de superstitioasa.....mai alesc ca ma innebuneau babele de cap...sa nu faci aia....sa nu pui aia....pana m-am enervat si am zis ca nu de asta depinde ca ,copilul meu sa fie bine....si le-am lasat balta de supertitii....daca ar fi sa traiesti dupa ele am fi ca si ion creanga cu drobul se sare...!
fetelor la apel.....unde-mi sunteti?......
Dolores.....cred ca iar esti suparata ca nu mai vorbesti cu mine...........sper ca totul e ok....am observat ca esti gospodina....

Va pupic pe toate burticile.....si sa va feriti de calduri....!

alexandra 24+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu ma necajesti deloc, stai linistita. pe mine m-a costat eco morfologica fetala 4D - 2.500.000. cea 3D cred ca e putin peste 1.500.000...te pup

quote:
Originally posted by bebyta

DOLORES te mai necajesc cu o intrebare scrie-mi te rog care sunt costurile unei echo morfologica fetale 4D in bucuresti multumiri
ptr. burtici cu greutate
+23

*bya*

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Pup toate fetele ! Moni, prietena mea a nascut azi noapte un baietel , sunt fericita ptr ea !! :)
ma gandeam ce o sa fe pe forum cand o sa inceapa sa apara bbeii aici :) hehe !:)

pupiciiiiiii

D 21+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bine ai venit cipi13 in. eu personal nu stiu nimic despre problema ta, dar poate ca restul fetelor te pot ajuta...o sa ma interesez intre timp si daca aflu ceva iti scriu, pana atunci nu pot decat sa-ti doresc o sarcina cat mai usoara si fara probleme

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

'Neata fetele! Ati servit deja cafelutza cu lapte?

Cipi bine ai venit sedere placuta la noi. Bine ca mai ai o colega de suferinta toto cu lupus... Ktrinel

Ktrinel imi pare rau ca nu ai vesti tocmai bune...bebelina sa fie bine, tu ai grija de tine, sa nu faci efort la marea mutare

Alexandra... nu esti singura pe aici! Hop si eu de colo ca am o zi mai lejera (de fapt cred ca s-a observat ca am fost mult mai bagareatza sapt. asta pentru ca sefu' nu a fost la birou si am avut un program mai usor deci timp de stat la taclale cu voi)...

Fetelor si pe mine ma jeneaza ficatul dar doar atunci cand fac nani pe partea dreapta si bebele sta cu capusorul fix in ficatul meu. Ma trezesc atunci din somn de durere (e asa ascutita) si daca ma mut pe stanga trece instantaneu. Deci e bebe care deja ajunge prin niste locuri stramte...

Si astazi va fi tot asa de cald...ufff..

si mai vorbim

Ramona 25+ Rares

Ramona

Mergi la inceput