Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
madaluta spune:
Salutare, salutare! nu cred k mi-ati simtit prea mult lipsa, dar voi mi-ati lipsit mie din plin.Am fost plecata la parintii mei la tara si apoi la munte si asa au trecut 3 saptamani de cand nu mai stiu nimic din ce se intampla pe aici. Sunt foarte nerabdatoare se citesc din urma sa vad ce ati mai facut si cum va simtiti.
Noi suntem bine,crestem si ne foim prin burtica.Nu prea mi-a crescut burtica si nu prea am luat in greutate, dar sper sa nu fie o problema.Pe 1 mergem din nou la echo si vedem cum mai stam...
Va pup si ma apuc de citit din urma....

Madalina
20+
http://pg.photos.yahoo.com
simo29 spune:
Neata fetele!!!!
Deci CLUJENCELOR ce facem????
Ne vedem maine seara pe la ora 19.00 in Grigo, la Mamma Mia???
Va rog sa confirmati prezenta cat mai multe! Adica toate!!!

Astept sa ne vedem! Daca nu puteti nu-i nici o problema lasam pe alta data!!!
Pupici

Simo 24+ 
cristina_du spune:
dolores unde ai facut echo 3D cu 1.500.000 ( sau putin mai mult, cum ai spus tu ).Imi poti da mai multe detalii?
mercic,
24+
asiza spune:
Buna dimineata, burtici!
Simo,BA Da, Ba DA, putem...io abia astept! Mamma Mia Grigorescu....vineri ramane atunci...nu ati vrea ora 18.00 (ca sa putem sta mai mult
)???? Celelalte CLUJENCE pe unde umblati????? Dati un semn de viata!
Saryta, ma bucur ca esti bine...te asteptam inapoi pe DC cat mai curand
!!!
Miro, referitor la superstitii...nu cred ca am. Eu zic ca toate sunt povesti de babe!
Irinabr, 33 de ani si tu zici ca esti baba......hmmm...io te CONTRAZIC: e o varsta absolut normala chiar si pentru a avea primul copil...tu esti la al doilea si-ti faci probleme degeaba, zic eu. In ceea ce priveste numele, Matei mi se pare tare frumos si mai lasa-l pe popa ca nu-i copilul lui sa-si dea cu parerea despre nume...
Bamboletta, inca n-am mai auzit de combinatia asta: suc natural de portocale cu cereale...e adevarat ca, luate separat, sunt sanatoase fiecare, insa eu prefer lapte cu cereale si apoi un pahar maaare de suc de portocale
.
Miraco, ai grija de tine si nu mai fa figura de ieri ca tare mai sperii lumea!
Donia, ce-ai facut la eco?
Mirona, ma bucur ca totul e ok in urma controlului si ca nu s-a razgandit medicul in privinta pasaricii
! Da' de ce-ti ia cultura de col data viitoare daca totul pare a fi in regula?
Dandusa, ne lipsesti...
Cipi13, bine ai venit printre noi si felicitari pentru
...imi pare rau sa aud ca ai probleme, insa eu nu am auzit de boala de care suferi tu asa ca nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau...Oricum, banuiesc ca sarcina iti e supravegheata indeaproape, asa ca tu trebuie sa fii increzatoare si sa mergi inainte cu gandul ca vei avea un baietel sanatos tun...
!
Ktrinel, ai mare grija de tine, stai in patuc si relaxeaza-te!!!! 
Poze din vacanta
Oana
18+
dolores spune:
eu am facut 4D nu 3D..si am facut la medlife pe calea grivitei.
daca vrei iti trimit un pm cu nr de telfon sa-ti faci programare
quote:
Originally posted by cristina_du
dolores unde ai facut echo 3D cu 1.500.000 ( sau putin mai mult, cum ai spus tu ).Imi poti da mai multe detalii?
mercic,24+
Criss
dolores
21+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
luly spune:
Salutare burtici!
Azi am reusit sa intru pe forum si am ramas placut surprinsa de urarile voastre. Va multumesc celor care si-au amintit de ziua mea. N-am primit niciodata asa de multe felicitari.
Legat de tema data de Mirona cu superstitiile nu pot sa zic ca sunt f. superstitioasa, dar mi se c-am taie elanul cand aud cate o superstitie.
Dar nu faceti ca mine fetelor. M-am trezit la primul bb ca nu prea aveam cu ce s-o imbrac in spital. Nici acum nu cred ca o sa iau prea multe inainte pt bb, mai ales ca mai am de la Diana. Dar sotul ma intrece. Acum 2 zile am fost prin magazine si am gasit niste costumase f dragute pt bb (erau si la reduceri) si nu am rezistat si am luat 2 (pe galben ca inca nu stiu ce-i bb). Ce m-a mai certat sotul
. De fapt nu f. rau dar nu s-a aratat deloc incantat de achizitiile mele. Era ca babele. Si-a dorit si isi doreste f.mult copii si dupa o asteptare destul de lunga si stresanta, acum sufla si in iaurt. Asa ca-l inteleg (partial).
Pupici la burtici 
si sa aveti o zi buna!
Luly
21s si
Diana (04.12.2003)
dolores spune:
alex....eu ti-am mai scris in urma..dar probabil ca ai sarit..ziceam ca am vazut pozele tale si am admirat bluzitza ta maro, ca am si eu una asemanatoare si ca mi-a placut si burtik ta. sa-ti fie de bine ca te-ai tuns si sa pui poze.
eu o sa stau saptaman asta acasa ca ieri m-am simtit rau de la caldura...ma luase cu ameteli, imi vajaia capul si ma durea la ceafa rau....asa ca azi repaus total.
cand afli ce ai in burtik?
te pup si un
pentru tine si
pentru bebe....
dolores
21+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
dolores spune:
ce faci asiza? cand afli ce e bebele tau?
fetelor in curand ma vad nevoita sa-mi scot verigheta ca deja nu se mai poate..mi s-au umflat mainile si degetul meu pe care sta verigheta nu prea imi place cum arata..si imi displace s-o scot, dar ce sa fac.....voi cum stati la capitolul asta?
dolores
21+
David Cristian
poze
asiza spune:
Alexandra, ia pune tu mama niste poze sa-ti vedem noul look sic
!!! Si bine faci ca nu asculti de toate babele care stiu cate-n luna si-n stele despre toate cele...Ele cu ale lor si noi cu ale noastre, nu?!? 
Madaluta, bine ai revenit din concediu! Uite...
, caci chiar ti-am simtit lipsa!
Fetelor, pe mine ma chinuie in continuare piciorul drept....imi amorteste mai mereu in partea de sus, langa coapsa, daca stau prea mult in picioare sau daca ma plimb (prea mult inseamna vreo 10 minute)...Unele prietene imi tot spun sa stau linistita ca mi s-o fi pus sarcina pe vreun nerv si e firesc sa se-ntample asa, insa e tare incomod...ca eu as vrea sa ma plimb mai mult si uite ca nu ma lasa...
Pentru cine e interesat...mi-am comandat de pe net, de la Editura All, o carte care mi s-a parut interesanta: "Gimnastica Pilates pentru gravide" si costa in jur de 140.000. O livreaza in maxim 10 zile lucratoare si taxele de expediere le suporta ei. Eu una, abia astept s-a primesc...
Va pupicesc pe toate...
Poze din vacanta
Oana
18+
asiza spune:
quote:
Originally posted by dolores
ce faci asiza? cand afli ce e bebele tau?
fetelor in curand ma vad nevoita sa-mi scot verigheta ca deja nu se mai poate..mi s-au umflat mainile si degetul meu pe care sta verigheta nu prea imi place cum arata..si imi displace s-o scot, dar ce sa fac.....voi cum stati la capitolul asta?
dolores21+
David Cristian
poze
Dolores, draga mea uite tocmai am trimis un mesaj in care spuneam ce fac...probabil voi afla ce am in burtica peste 3 saptamani cand merg iar la eco...iar despre verigheta...chiar in dimineata asta ma uitam la degetul meu cam umflatel si ma gandeam daca sa-mi scot verigheta sau ba...nu vreau sa renunt la ea, nici macar temporar...o mai las si daca vad ca se ingroasa gluma, o scot atunci, ce-oi face???? Tu sa ai grija de tine, ca intr-adevar nu e de glumit cu caldurile astea nenorocite...Pupici muuuulti!
Poze din vacanta
Oana
18+