Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
La multi ani Tinavia!
Irinusha, pe Iustin tot prin cezariana l-am nascut. A fost alegerea mea. Si acu' nici nu ma gandesc sa nasc natural. Asa-s eu, mai fricoasa.
Pupici
Irinel, ne rugam pentru Mariuca! Doamne ajuta!
Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
cius22 spune:
LA MULTI ANI mami Tinavia!
Cris-te-am vazut,te-am vazut! sunteti niste frumosi toti 3!...am citit si m-am bucurat in rand cu tine de fericirea ta...nu am stiut ca ai avut probleme la nasterea Amaliei,dar iata ca Doamne-Doamne are grija de noi...Te pup dulce si un bonus pentru scumpetea de Amy!
Aha,deci discutati despre cum pocesc copiii numele...pai sa vedem:Teti=Stefi,Dodi sau Dodo=Roxi,Mai=Marius...Onana=Florina...iar restul copiilor fie ei mici sau mari sunt...BEBE.
Pai mey Mammy-cum te-am exclus de pe listutza,daca ti-am raspuns?...of-bine ca ai aparut!Mare nazdravan Andrei...ma bucur ca ii plac masinariile...asa e si Victoras,plus ca deja a primit de la tati o chestie cu suruburi si o surubelnita si toata ziua invarte la ea......nici nu vreau sa ma gandesc ce simtiti voi toate mamicile care stati departe de copilasi...ooof.
Cami-cum te mai simti?
Madutza-parca ti-ai pus baterii Duracell! te-ai "activat"...tine-o tot asa! multi pupici tie si Mariucai...
Vanessa-cred ca e prea devreme inca,dar daca nu o sa ai Internet in tabara iti spun si eu de pe acum LA MULTI ANI!!!! pentru Andu cel destept...sa-ti traisca amandoi baietii si sa fie SANATOSI!...si voi sa va bucurati de ei.
Irinusha-vazut-placut colt de rai pe balcon!...am voie sa pip o tzigara acolo?(ca io acasa sunt napastuita...numa' io is vicioasa si ma alunga ai mei in bucatarie...da' nu oricand,numa' dupa ce papa ei)..din pacate nu avem balcon...asa mi-ar placea unul....
Noa-e timpul sa se trezeasca piticot...am noroc cu Roxy,ca-l duce toata ziua si seara pe afara...in casa numa' doarme si papa.
O seara faina la fete si
Iulia P. spune:
Carmen, cred ca alegerea ta de a nu naste natural cu o cezariana la activ este cea buna. Si eu l-am nascut pe Tommy prin cezariana, dar a fost o cezariana de urgenta si nu alegerea mea. Acum, la a doua sarcina, mi s-a dat voie sa aleg intre cezariana si nastere naturala. Cand am vazut insa ca riscurile pentru bebe sunt de 25 de ori mai mari in cazul in care decid sa nasc natural, nici nu s-a mai pus problema. O sa recurg deci a doua oara la cezariana, desi cand ma gandesc la durerile pe care le-am avut dupa ce a disparut efectul anesteziei...
Irinel, pentru Mariuca!
Va doresc o zi placuta in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (23+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
madutza spune:
Buna fetele,
Mey Cris, ce mi-ai facut mey? Auzi, am luat revista dimineatza si am citit in autobuz. Imi dadusera lacrimile, nu stiam pe unde sa ma ascund....
Cius, baterii Duracell zici, ha? Cam asa ceva....Adevarul este ca este mai lejer la munca zilele astea.
Ce o fi facut Mariuca?
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
mephala30 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti, Lili_B!
Iulia, si pe mine ma ia cu groaza cand ma gandesc la perioada post-operatorie. Dar n-avem incotro...
Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
cius22 spune:
[r]LA MULTI ANI MAMI LILIB[r]!!!
o zi frumoasa la fete!...va poftesc la pauza de cafea!
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! LILI Sanatate si sa ai parte de tot ce iti doresti.
Simona Vin eu la o cafea, dar am o intrebare pt. tine. Cum convingi un pusti de 13 ani sa invete? In conditiile in care a ramas corigent? E vorba de neptul meu Andrei care, sincer, nu stiu ce e cu el. Nici maicasa nu-l mai intelege. A incercat diverse metode de al face sa invete, de la pedepse, pana la recompense si tot degeaba.
Daca vrei vorbim pe PM sau mesenger
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
tnicoleta spune:
Ia iutati ce am gasit
http://www.hugolescargot.com/coloriage.htm
pentru pitici
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
vanessa ionescu spune:
Buna dimineata.
La multi ani Lili!!
Stiti ceva de Irinel si Mariuca??
Mamy, am vazut ca esti nascuta in aceeasi zi cu Andu.
Si baietelul cel mare al Danei este nascut tot atunci daca nu ma insel. Oricum, va zic la toti la multi ani de acum, ca in tabara nu am net. Si o sa mai intru pana plec, dar mai bine mai des decat deloc...
o zi buna
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
cius22 spune:
Nico-super site-ul cu desene de colorat!
In ceea ce-l priveste pe Andrei,din pacate,se pare ca a intrat in perioada "rebela" a pubertatii si de-acum incolo,parintii sa se astepte la o comunicare din ce in ce mai greoaie...asta e!...totusi ar exista niste posibilitati de incercat...daca vrei,putem vorbi pe YM...eu am acelasi nick ca si pe forum...(eu stiu ,ca trec prin aceleasi probleme cu Roxi,pot sa-i fac orice,daca nu vrea sa invete,nu invata si pace buna...)
Vanessa-a scris George la celalat subiect ca operatia a decurs cu bine,ca Irinel e inca in spital cu Mariuca si ca mica luptatoare e bine...