Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
mammy2706 spune:
Lili
Simona, eu cafea nu beau, dar o apa, un 'tzuc'...Sa-mi mai ostoiesc dorul de maimutelul meu.
Irinel, insanatosire grabnica Mariucai. Sa speram ca ce a fost mai greu a trecut.
Nicoleta, si cumnatul meu a fost un adolescent problema. Dupa moartea tatalui lui, soacra-mea l-a scapat din mana si el a inceput sa lipseasca de la scoala, a trecut cu chiu cu vai clasa a opta si s-a inscris la o scoala profesionala. Pe care nu prea a frecventat-o, prin urmare a fost exmatriculat si la 15 ani a ramas de tot acasa, angajandu-se din cand in cand pe santiere si fiind de multe ori neplatit. Acum, la 19 ani, e mai bine - adica e angajat pt prima oara cu carte de munca si cu salariu bun, zic eu tinand cont ca nu are scoala, la o firma de internet. Concluzia e ca el e convins ca scoala nu foloseste la nimic. Sper totusi sa aveti mai mult succes.
tnicoleta spune:
Cristina Cunosc si eu teoriile astea despre scoala si viata. Fratele meu e mai rau, nu a terminat decat 6 clase, si acum se da cu capul de pereti pt ca nu-l ia mineni in serios. La fel si soramea mai mica. E a terminat 8 clase, lucreaza ca femeie de servici, pt alt post ii cere liceul cel putin. Oricum i-a venit mintea la cap si acum isi continua studiile la FF.
Iar pt Andrei imi fac si eu probleme pt e favoritul meu. Am stat cu el foarte mult timp si il iubesc la fel ca pe Bia si as vrea sa-i fie bine. Si acum si mai tarziu.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Irinusha spune:
La multi ani Lili!!! Tot ce-ti doresti sa devina realitate!!!
Vanesa, ptr. ca pleci, iti spun de acum: "Sa-ti traiasca Andu si sa va bucurati in continuare de el!" Petrecere faina in tabara!
Carmen, eu zic ca ai fost chiar curajoasa la alegerea cezarianei. :) Eu una stiu ce-i aia operatie si imi era groaza ca poate nu pot naste natural :) ... ei, fiecare le stie pe ale lui. Oricum e, sper sa fie totul bine ptr. amandoi. V-ati gandit deja la un nume?
Tocmai am terminat al doilea balcon ... am frecat la el de numai. De data asta m-am bagat si eu ... si curg apele pe mine. Astept sa se scoale banditul (ca-i balconul de la dormitor) sa spal si geamurile, sa-mi aranjez florile si tot asa. Ieri am cumparat materialele ptr. bucatarie ... imi e groaza cand ma gandesc ca trebuie golita toata ... si ca, fiind goale, trebuiesc spalate si dulapurile. Deh, gospodina vrednica :)) Ne asteapta un week-end fain :(
Dar primim si alt ajutor - vine fata cu pricina ... ea crede ca glumim si ca vine ptr. Ady ... vede ea pe draq ;) cand ii pun carpa in mana
Simona, normal, esti binevenita. Oricum ptr. fumat e folosit ... al meu sot a prins iar momentul si ii tot fumeaza tigarile lui Ady (ca el de fapt se lasase, of), asa ca stau sa golesc scrumiere ...
Cami, multam din nou! Inca nu stiu ce zice, fiind barbat e mai tacut in privinta asta. Dar are baiatul asta un succes, de nu-mi vine sa cred ... Nu stiu, cred ca n-am gusturi bune ;) I-am cunoscut pe amandoi (Boby si Ady - erau si pe vremuri ca "fratii siamezi") in acelasi moment si vezi ce a iesit :) ... pe cand Ady imi este ca un frate, ne ciondanim, ne impacam, ne spunem "vorbe dulci" Oricum, vedem ce iese ... vine fata (Lili pe nume) si la week-end-ul asta ... si el a invitat-o ... poate spune si asta destul. Eu tin pumnii! ;)
Va pupic, o zi faina!!!
Irinusha & Cris (03.05.04)
vanessa ionescu spune:
Carmen, si eu am nascut prima data prin cezariana de urgenta fara sa fi vrut initial. am stat 9 ore in travaliu si nu am putut naste natural si era deja un mare risc si pt mine si pt Andu. Si nu mi-a fostbine nici dupa (dar nu te mai sperii).
A dpua oara am nascut prin cezariana fara sa mai stau pe ganduri vreo clipa. si era dr de garda si m-am dus sa nasc si a fost tare bine a doua oara.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005
monet spune:
he-lo, fete dragi,
ma trag si io de la munca, ca-s niebuni astia aici, mi-e si sila sa mai discut pe tema asta (de-abia astept sa mai treaca citeva luni pina se gata anu' si imi caut altceva!) si uite, ma pun sa va scriu. am citit numa' pagina asta si aflu de
carmen, a doua cezariana. foarte bine. sa dea Dumnezeu ora aia cind iese bebelu' sa fie buna de tot! ioi, ce fain de tine. bebe mic ii cel mai fain. dup-aia cresc si noi toate stim 'povestea' . care-i data cind o sa-l cunosti pe pustache no. 2?
irinush, tu faci curatenie? mama-mama, ce harnica esti? si mai zici tu ceva interesant acolo, tre' sa cetesc mai din urma, ca nu m-am prins exactamente:)
iulia, ma mir ca ti-au dat optiunea de cezariana in canada, hm, de obicei aia-s pro vaginala, asa ca americanii astia belitzi:). oricum, fain si de tine. cind e ziua micutului? phiiiiii, ce de micuti si proaspeti o s-avem!
nu in ultimul rind, ca va am mereu in gind, irinel, cum a fost ieri? eu zic ca bine, maria e o figuroasa tare si va iubeste, n-o sa va sperie ea prea curind in nici un fel. sa ne spui cind poti!
mai cetesc de pe urma si revin. promit ca revin.
cu drag...................
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
irinusha, ce cuminte baiat ai, sa faca pipi la pom, sa se tina pina gasiti unul potrivit, aia da! pupici multi si felicitari cu nemiluita! lia tot cu scutec este - e tare, tare greu sa nu fiu cu ea/cu ele pe timpul zilei, io nici nu stiu ce facea tanti nemtoaica cu lia in ce priveste pipi, cert e ca fata nu vrea sa stea pe oala. asta e. ma lupt cu ea cind si cind, dar n-avem ce face. imi spune dupa ce a terminat de facut pipi sau caca. "mama, lia caca daipai" (scutec) of. acuma, cu noua nanny, asta pina isi intr-n mina sa aiba grija de amindoua deodata, o lasa mai moale cu oala lui lia, ca probleme mai mari vin intii: lia e tare incapatinata, vrea tot sa faca singura si nanny vrea sa faca treaba buna in ochii mei si nu vrea s-o lase chiar de capu' ei pe liutza. nu stiu, nici una din dadace pina acuma nu se ocupa de fete asa cum pot eu. eu cind sint acasa dupa-masa, e o liniste in casa, ne jucam, le luam pe toate la rind, se mai isca vreun scandal, dar il aplanam.... sper sa mai invete nanica cea noua ca altfel nu ne vad bine pe niciunul....
na, ui' ce m-am intins!
plecati in romania? cind? ce fain!
cius, nume pronuntate de lia: mona (pe mine nu ma poceste:), shian (sean), shujan (susan), toni, nicu (nu le poceste), valllllli (vali, cu accent pe L:)), loci (lotti), aisanda (alexandra), ndea (andrea), ei (ray), vic-toria (pe silabe selectate, victoria), hena (hannah), lia si maya le are in buzunar:). da' le zice si vorbeste uneori cu jucariile sau chiar cu cartile, ma distrez de nu se poate, mai ales cind nu ma vede ca ma uit la ea:).
pupici frumosilor tai!
madutzule, ce dor mi-i si de tineeee. imi inchipui ce bucata de fata e ana a ta. asa am banuit-o io de la inceput: personalitate cit incape! ce bine ca tie-ti place la servici. crede-ma ca stiu ce zici cu pierdutul din evolutia copilei. io ce sa zic, am doua pe care le pierd....
daca mai am timp, mai revin. ca sigur mai aveam ceva de spus. ca mi-i tare dor de voi!!!!!!
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Iulia P. spune:
Carmen, lasa, nu-ti fie frica, asa cum spunea si Vanessa, aud ca refacerea dupa o a doua cezariana este mult mai rapida decat prima oara.
Mona, nu stiu cat de usor ti se ofera in Canada optiunea cezariana, atunci cand nasti pentru prima oara, dar, in cazul in care ai deja o cezariana la activ, nu te pot obliga sa nasti natural. Iar doctorita a tinut sa-mi precizeze ca, in cazul in care ai trecut deja prin doua cezariene, o a treia nastere nu se poate face DECAT printr-o noua cezariana. printeselor tale!
Madutza, am uitat in ultimul mesaj sa-ti multumesc pentru complimente. Nici nu trebuie sa ti le intorc, caci stii si tu ce printesa superba ai.
Va doresc o zi placuta in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (23+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
monet spune:
iulia, deci sfirsitul lui novembre, cind vine bebu? cum ti-i? mai usor? mai greu? decit la prima sarcina.... io te pup, oricum
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
Iulia P. spune:
Mona, DPN este 17 noiembrie, dar eu sper sa imi programez cezariana pe 14 noiembrie, pentru a-i face o bucurie soacrei mele (este ziua ei de nastere!). Tommy este nascut in aceeasi zi cu mama mea (asa s-a nimerit!), iar acum este randul celeilalte bunici sa aiba un nepot nascut de ziua ei. Sa speram ca totul va fi bine pana atunci!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (23+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
monet spune:
iulia, deci un mic scorpion, ca maya mea! sa fie cu bine!!
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006