Am vrea sa mergem la Eforie Nord. Cum mai arata statiunea? Merita sa dam 15 milioane doar pe cazare, fara masa?
Ioana
Noi am intentionat sa mergem vara trecuta, dar nu am rezistat mai mult de o zi. Parerea mea : e dezastru, plin de tigani si de manele, plaja murdara, mie nu mi-a placut.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
M-am intors ieri de acolo, e bine, foarte aglomerat, plaja e curata, foarte multa plaja e separata cu sejlonguri, marea e curata dar foarte agitata, am ramas cu un gust amar ca s-au inecat 6 oameni acolo, dar in rest e ok, nu sunt vanzatori ambulanti pe plaja, dar sunt politisti destui.
Daca discuti de 10 zile e mult, daca e vorba de 15 merge. In zona Britannia (zona Steaua de Mare) e f.linistit. In zona de sud e multa agitatie, mirosuri...Eu merg numai in zona de nord si sunt supermultumita.
Intentionam sa mergem la Hotel Astoria. Aveti idee cum e? Daca merita? Din poze arata excelent....dar si pretul e pe masura.
Ioana
Nu am stat acolo, l-am vazut de afara...arata bine. Ce pot spune e ca toate pacientele de la Efosan care erau cazate la Astoria s-au declarat multumite de conditiile oferite- asta la sfarsitul lui iunie 2006.