40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 4
Porumbel30 spune:
Bine v-am regasit , dragelor !
Am aparut si eu intre doua jocuri pe culcutor ale juniorului si doua reprize de plans ale mezinului (din cauza dintisorilor care nu au de gand sa iasa odata ! )
Asa ca va dati seama ce fresh sunt
Nu mai stiu ce e aia noapte dormita cap-coada de...nici nu mai stiu de cand !
Si aici e f. cald , si a trebuit sa ma duc azi prin oras , dar ma bucur ca am rezolvat cateva chestii...Cand ne-am intors , i-am bagat pe copii la dus , am dat drumul la AC (asa , cat sa se mai racoresca putin ) si parca e mai bine !
Ma duc sa le fac copiilor niste gris sau orez cu lapte si cu dulceata (o sa-i pun pe ei sa aleaga) .
Sper sa intru mai tarziu din nou...Pana atunci va cu drag !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
KUKI spune:
Porumbel, ma bucur ca esti bine.
Sefa a fost blanda ca un mielusel astazi, ceea ce inseamna ca i-a priit tratamentul aplicat
Eu am venit aici si ma asez frumos la colt sa dati cu rosii in mine si sa ma aratati cu degetul: recunosc ca sunt corupta. Am dat spaga sa-mi schimb permisul de conducere, de fapt am dat spaga pentru fisa medicala. Dar am obtinut-o pe loc si maine e si permisul gata.
In rest toate bune, ma rasfat cu o felie de pepene dupa care ies la plimbarica.
Maine se intoarce fiul ratacitor din cantonament. S-a zis cu libertatea mea. Dar ma topesc de dorul lui si m-am saturat sa fie casa goala.
Ana, multi ani fericiti parintilor tai. Si baga de seama, sa iei si tu modelul. 25 de ani de casnicie...wow...multi inainte !!
gabibarta spune:
Anamaria, felicitari parintilor tai!!!
Iulia, traiasca sistemul de spagi!!!
Va pupicesc, tinere doamne si domnisoare:)))
polux spune:
Uite mai bag si eu aici un ochi, asa printre teste de corectat.
Gabita, hai ca numai maine , nu-i poimaine, adica sambata si incepe vacanta. Chiar a primit domnul inca actual sot, citatia?Nu ne-ai spus nimic de reactie, sau sunt magistratii in vacanta si o sa o primeasca dupa 1 septembrie?
Oricum , eu iti doresc vacanta placuta si mult curaj, caci se pare ca faci ceea ce trebuie.
Porumbel scump ma bucur ca sunteti okay.Si lasa ca in scurt timp o sa-ti fie dor sa mai fie mici copii, si o sa incepi sa te plangi ca vai ce greu e cu copii adolescenti.
Lu si eu ma gandeam la fel ca tine...Vezsi din punctul acesta chiar ii apreciez pe americani.Sunt corecti chiar daca nu e seful cu gura pe ei. Daca e de munca muncesc, daca e de stat stau.
Hehehe, acum imi amintesc de vorba aceea romaneasca, noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc.
Iulia, da-o in colo de sefa, ca sigur isi ascunde frustarile sub accesele de furie.
Craciunita ia spune se vad punctele acelea? Eu m-am urcat ieri pe cantar si am avut surpriza sa vad ca am mai slabit 1 kg, fara sa fac nimic deosebit.
Hai ca va pup ca am un morman de maculatura de corectat.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Danna_36 spune:
Seara buna la fete, am intrat sa va salut si sa va spun ca intru in fiecare zi cateva minute sa vad ce mai faceti. Daca nu va mai amintiti e mine, asa imi trebuie, ca nu scriu mai des...
Si la noi e cald, foarte cald, dar am noroc de un apatrament racoros, aparat de soare de copacii inalti in jur. La firma la fel e racoare, dar acolo nu-i de mirare, e casa si la casa intotdeauna e asa...
Azi am dus-o pe Magda la bazin, s-a zbenguit mai bine de un ceas si ar mai fi stat daca era dupa ea. Intre timp eu amstat pe hol, cu Ruxi in brate, zvarcolindu-se si urland ca vrea si ea in apa...
Felicitari si urari de bine si la mai mare sarbatoritilor si spor fiecareia in ce face...
Gabi, iti tin si eu pumnii si pana una-alta ia si bucura-te de vacanta, ce-o fi o fi, dar ...dupa...
Va imbratisez pe toate si sper sa mai intru macar odata in capitolul asta, desi la ce viteza aveti la scris, nu sunt prea sigura...
Primavara 2006
KUKI spune:
Am intrat sa va spun noapte buna si sa intreb unde-i Nomi??
Nomi, esti bine? Ca tie iti era cam rau de la caldura asta...
Pup
polux spune:
Hei Iulia unde esti?
Pai parca faceai cafeluta la ora 6?
Buna dimineata fetele. Eu nu va sevesc cafeluta caci la mine e tarziu, dar un ceai va pot da.
O zi buna sa aveti.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
lu.more spune:
Ia mai toarna-un paharel,
Sa ne-nveselim nitel!
Sus paharul fiecaaaaaa-reeeeee !!!!!!
Hai, noroc si la mai maaaaa-reeeeeee!!!!!!!
Sa ne traiesti, Noemi!!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo