40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

unde e cald???

tocmai m-am intors de la gym si am facut lui fimiu o supa cu galuste, din gaina de tzara. Dupa care ma duc la o bere cu ceva colegi/colege de liceu

va pup!

si nu uitati de gimnastica - e sfinta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Am avut o zi....bine ca aproape a trecut.
Am o sefa isterica care tipa din orice, tranteste, buseste, la ea alt mod de exprimare nu exista. Dupa care incepe, tot ea, sa planga.
Si azi i-am zis ca nu-i mai permit sa vorbeasca cu mine pe tonul pe care il foloseste de obicei si ca incep sa cred ca manifestarile astea ale ei tin fie de educatie, fie de vreo boala si sa mearga sa se caute.
S-a inchis la ea in birou si a plans toata ziua.
Acu' cum sa zic, parca ma simt un pic vinovata, ea chiar are o problema de atitudine, imi parea si rau, imi era si mila, dar...nici eu n-am gresit cu nimic sa fiu vesnic la dispozitia nervilor ei.
Deci asa frumos a fost azi la serviciu...de fapt cam asa e in fiecare zi, de-aia mi-e si lehamite sa ma mai duc.

In rest nu ma vait de nimic, nici macar de caldura, dar atmosfera de la birou ma oboseste maxim. Si am avut parte de atatea schimbari anul asta, incat simt ca nu mai am energie sa mai schimb si job-ul. Desi ar trebui.

Gabi, inteleg ca Mr. Musculo a primit citatia. Tin pumnii sa nu aibe vreo reactie urata. Poate pricepe si el ceva, macar in ultimul ceas.

Pup pe toata lumea la gramada, scuze ca m-am vaicarit aici, altceva nu-s in stare sa mai scriu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Uite vezi de ce stau eu acasa? Nu-mi plac sefii de nici o culoare.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

KUKI, cati ani are dna? Daca e la menopauza, tine-te bine. Ai avut curaj, nu gluma.

Am mancat in seara asta 180p, si asta la o numaratoare aproximativa, va dau voie sa radeti de mine
Mai am sanse sa recuperez?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza.

Craciunitza, dar nu-i asa ca te-ai simtit bine mancand cele 180p? Am mancat si eu "fara numar" in week-end si tare bine ma mai simteam. Parerile de rau m-au apucat abia cand m-am urcat pe cantar si am vazut ca am recuperat 2 din cele 4 kg de care scapasem

Cat despre sefa, are vreo 38 de ani. Ea nu tipa ca e scorpie din nastere, ci tipa pentru ca e "caciula prea mare pentru ea". Tipa cand simte ca nu face fata sau ca nu poate controla situatia. Sau tipa tocmai ca sa iasa dintr-o situatie. Si pe urma invariabil o apuca plansul. Daca o intreaba cineva (dar s-au obisnuit toti, e ceva firesc s-o vezi plangand) are 2 raspunsuri :"plang de proasta ce sunt" sau "de frumoasa ce e viata asta". Culmea e ca si tine cu dintii de functia asta. E genul ala care sta la birou pana seara tarziu si trimite mailuri la conducere la ore tarzii ca sa se vada pana cand munceste ea. Daca as avea inclinatii spre psihologie, cred ca ar fi un caz interesant. De cele mai multe ori imi este mila de ea. O apucase sinceritatea odata si-mi zicea ca ea s-a izolat, nu are prieteni, acasa lucrurile nu merg bine, nu are timp de nimic...pot sa o inteleg, de-asta am si lasat-o de vreun an de zile sa-si faca numarul ca stiam ca tipa si pe urma se inchide in birou si scapam de ea cateva ceasuri, dar ieri chiar nu stiu ce am avut. N-a fost curaj, ca n-am infruntat-o, ci am umilit-o intr-un fel. Ma intreb daca nu cumva a fost rautate deun partea mea. Dar...toate au o limita. Umilitor e si pentru mine sa se tipe la mine aiurea.

Ufff, ia te uita cat am aberat eu despre sefa la 6 dimineata !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Iulia, atat vorbesti despre sefa ta... poate iti place de ea?:))))
Mai bine hai la o cafea, sa te trezesti din acest cosmar:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Citind ce-a scris KUKI ma gandeam ca poate asa ma vad si pe mine colegii, destul de des ma apuca nevricalele si tip, chiar ieri am avut un show cu unul din sefii de serviciu, aveam nevoie de el si desi era 11 el nu era la firma, un baiat bun si cu simtul umorului, talentat dar cam neserios, niciodata nu m-a infruntat, pana ieri cand a tipat mai tare ca mine, prima impresie a fost ca ma bate :)))
KUKI, unii oameni au nevoie de un dus rece cateodata, eu sunt asa, nu cred ca a fost rautate reactia ta.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

buna fetele!! ce faceti? eu tocmai am terminat de mesterit in bucatarie..nu va spun ce ca ma alergati cu cutitul!!

gabi..multa bafta!!!!
kuki....o fi de la caldura? concediu cand ai? sau ai avut???????

edit: azi fac ai mei 25 de ani de casnicie!! pe 20 august fac cununia....sa-mi traiasca!!!!!!
Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

KUKI, nu e nimic interesant cu sefa ta, e doar depresiva (p-aci e foarte la moda). Trebe cumva convinsa ca nu-i rusine sa mearga la doctor (depresia nu-i boala venerica) si sa ia ceva pastile. Si nu e normal sa-i suportati voi iesirile si nu-i OK nici tu sa bagi ca sparta de remuscari ca i-ai servit un dus rece.

craciunita, la tine nu-i acelasi lucru, ca mi se pare normal sa tipi la ala daca la 11 nu era pe metereze.. (adica nu-i "din orice"). Sau si tu te inchizi dupa aia in birou si plingi toata ziulica?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna ziua, tinerete!
Sincer, nu stiu cum or sefii pe care, dupa ce ii apuca nervii, isi aduc aminte ca sunt depasiti de situatie si se pun pe plans. Brava comunicare in firma.
Pe de alta parte, angajatii aia de vin la 11 la serviciu, i-as scutura de nu s-ar vedea, ca doar nu-i platesc sa se plimbe.
Si tot eu sa plang pentru ei? (apropo, Craciunita, ce face firma ta, cu ce se ocupa? )
Nu stiu, poate parea simplu vazut din afara...
Tot ce stiu e ca am un program intre orele cutare si cutare, nu vin mai tarziu, nu plec mai tarziu, ce-o fi asa de greu?
Daca raman blocata in circulatie si ajung 30 de minute mai tarziu le recuperez la sfarsitul zilei, sau vin mai devreme alta data, daca seful ma opreste peste program 30 de minute, le notez in caietel si la sfarsitul lunii mi se platesc orele. Si asa, nimeni n-are nimic de reprosat. Imi fac treaba cand e de facut, trag mata de coada cand e de tras, dar nu-l pun pe seful meu in situatia sa se intrebe pe unde-oi fi umbland, cand el are nevoie de mine.
Oricum ar fi, fruntea sus, fetelor, sefe sau subalterne, lasati-o mai usurel si ganditi-va mai mult la voi, ca n-o sa schimbati voi fata lumii... Vorbeati de statui pe piedestaluri...

Ca sa schimb vorba, la noi e cald, dar cica gata, am fi atins maximele si de-acu vor incepe sa coboare temperaturile. Sa-i auda cel de sus, ca nu se mai poate.
Am aflat cu surprindere si bucurie ca mai am doar saptamana viitoare si intru-n vacanta. Dupa mintea mea, 4 august era peste inca o saptamana, asa de indobitocita sunt de caldura asta.
Gata pauza, ma-ntorc la lucru.

Cu bine.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput