40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Aici e racoare si e 2.30 dimineata.Am mai scanat citeva poze toate de la 50 ani in sus!hehe. Acum sa mi spuneti ca vita nu poate incepe la orice virsta!!
Arienne acu intelegi de ce beleam ochii la costumele din poza ta!
Lu tu ce zici? accidentul a intrerupt dar se reia!
Le-am intitolat pt voi:"Buna fetelor". mai siiiiiint .Eu n-am albume acutii cu kg de poze ,Soni doamna,soni sonata,soni sportiva ,soni madre Tereza di Calcutta ,Si soni om normal ca aia sint de fapt .dar sint atit de anticonformista ca ieri mi-am luat fusta mini de blugi si umblu cu ea de doua zile.Astia din boc tac miinca kk pe dupa perdele .treaba lor dac n-au altceva! Dar cum nu m-a intersesat ce spune lumea eu ma simt bine asa si am oglinda cind ies din casa .ce a-ti vrea sa mai vedeti ? si unele mai serioase ? miine .gata voi dormiti si eu va pregatesc sa gustati cafeau la monitor .Sa nu care cumva sa va aud ca sint sarita de pe calea ferata !Asta sint . parca va vad miine cam asa;hi hi hiIar eu o sa fac tumbe cam asaSper sa ma scol sa nu-i tai degetele in loc de unghii a bunicul care vine! Pup si scuzati intirzierea .(cu pozele) eu sint ca elefantul invat greu da nu uit!1Abia astept sa vad care face prima cafeaua!!!

Mergi la inceput

Poluz credeam ca sint singura .da explicatiile unde le mai sriu ca sat nu stiu!Pe la voi e dimineta ? de ci cafea faci tu'pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gata Soni, m-am conformat, fac eu cafeau in dimineata asta.
Dar le scol cam devreme pe fete. E lasa sa fie aici facuta...si revin, ca nu am somn.
Doar pandesc prima miscare aici.Si ma apuc de gatit ardei umpluti, acum in miez de noapte, caci peste zi e teroare cu canicula asta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ia te uita ce lume harnica pe-aici !
Si eu care credeam ca va fac o surpriza si ma trezesc prima si fac cafeaua !
Soni, pup indelung, vazut pozele si cred ca in sfarsit am priceput: viata poate re-incepe la orice varsta, important e interiorul si mansarda. Zic bine?

Pup la creme, fug la munca, dar promit sa ma strecor

Mergi la inceput

Iulia ca de obicei prima. Asteptam sa te strecori. Nu ne-ai spus cand s-a intors colega cea noua din plimbareala. Sper sa mai plece si azi ca sa te strecori mai des.
Pup la toate fetele.
Hai desteptarea ca e soare frumos afara.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

A Soni am uitat sa-ti spun ca la mine este seara acum, asa ca eu fac cafeau si fug la nani.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...mai e cafeluta? Hop si eu !
Vazut si eu si admirat poze cu Soni. Soni, imi place culoarea parului tau de mor, da cum mie nu-mi iese niciodata....bag maine un ´gold´ intru schimbare.
Aici au inceput ploile cele fara de sfarsit, 17 grade...cam frigulet, da parca mai bine decat inainte. Nici chef de inghetata nu mai am, ca mi se face frig.
Ma duc sa ´starnesc´ masina de spalat, sa nu zic ca stau degeaba..
Pup fetele matinale si nu numai,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Neata' sinr ca o cirtita acusi vine mosu da un jum de ora l-am terminat!. Polux alea 3 unde scrie 2005 sint de fapt facute intre 30 04 si 6.06 in romania in voiajul ala umanitar .Alelalte sinr pe la 50 ,Paris si un revelion .Fatuca e o fina de aici.
Kuki cu mansarda ai dreptate dar depinde este cine o tine curata este cine arunca de toate in ea!!!!Cit despre colega ta pune-o la smotru azi (pedeapsa pt ieri!)Pai ca la armata -sa inceapa cu baia si pina nu luceste nu iese!! Hihi.Multam de cafea da am baut un canoi si mai fac unu ca scobitori de pus in ochi pe sub ochelari nu sint!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Neata si multumesc de cafea!

Soni, m-am lamurit. Te iau antrenor. Sa-mi zici si mie cum faci sa fii asa - si nu vorbest numai de fizic. M-am topit dupa poza aia cu roata in spate . Asteptam fusta de blugi si reteta tineretii !!!!

Nema, pana prostului, vrei sa spui? Nu mai incerca sa vorbesti cu perdea, am inteles. Cata ironie si desconsideratie, dom'le, asa ceva...

Eu m-am culcat la doo si m-am trezit la sase.
A venit al meu cu camionul acasa, ca cica unde trebuia sa-l lase (e inchiriat) n-a gasit loc sa-l parcheze la ora 1 noaptea. Si acu' pleca sa-l duca inapoi si sa-si recupereze masina, apoi continua ce a inceput ieri (mai au lucruri de transportat).
L-am sunat aseara la 6, ca o floare, eu credeam ca sunt pe terminate, si el cica "inca n-am plecat de la Toulon"...
Sunt chiauna, dar el, saracul...

Ba, fetelor, cand o sa plec in vacanta, daca mai vin altele noi printre noi, sa le vorbiti si de mine, sa ma prezentati, sa ma stie, iar la intoarcere sa faceti una din voi un material de prezentare (rezumat) cu cine pe cine a mai inundat, sa nu pierd tipul citind din urma (ca Adriana), ca vad c-aveti o verva...
In orica caz o sa-mi fie dor de voi, asta-i sigur.

Pana una-alta Soni, ca esti aci aproape de mine, cred ca n-ar fi exclus sa te invit la o cafea intr-un viitor apropiat, ne intalnim la jumatea drumului, facem o plimbare de placere intr-o zi, ce zici? Ca Cicina n-am inteles unde sta. Aloooo? Cicina? Si tu stai pe aproape? Ca dintr-o data simt ca incep sa iubesc Italia...

Bat campii, altfel adorm.
Ieri mi-a plecat unicul coleg de serviciu. La Londra a plecat. Seful meu e terminat, ca iar e singur + mine, si nu gaseste inlocuitor... nu unul asa de bun, in orice caz...
Pentru mine, ca schimbare, inseamna ca o sa fiu iar mai mult singura in birou, sa ma organizez cum vreau si sa vin aici sa va impui capul cand vrea muski mey.

Va doresc o zi superba!
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

P.S.
Are cineva vesti despre Gabi? Sper sa profite de cateva zile de liniste, draga de ea...
Mikcand se intoarce? O sa se cruceasca de ce-a lasat si ce-o sa gaseasca aici, cumintea de ea...
Chatonel, de ce am impresia ca ne urmaresti din umbra? O fi telepatia?

Si asa mai departe...

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput