40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 23
cius22 spune:
Buna dimineata feteleee!
Bravo Soni! te-ai descurcat super bine! daca nu ai bagat pagina cu poze in "preferitti" o poti gasi oricand daca faci click pe aparatul de fotografiat din taskbar si acolo e adresa paginii tale,cand se deschide fereastra)Poti sa dai un titlu unui grup de poze,dupa ce deschizi una, iti apare un mic meniu,in dreapta pozelor si e acolo "title"-faci click pe "title" si mai departe vezi tu-scrii acolo,ceva!
Mey-esti grozava..io o sa-ti zic "SuperSonica" e bine?...
Apropo de vopsit...io-s "afara" din gashca...nu m-am vopsit NICIODATA in viata mea( am avut suvite blonde odata)...da' ce vedeti in poze e natural...Imi mai fac cate un permanent cateodata(cam de 2 ori pe an)...Noa-ma mai acceptati si asa?
Lu-da unde pleci tu in vacanta,pana la urma? Ca io o sa ma uit la poze pe net
Nema-stai blanda ca nu esti singura cu "camila"-io-s cu pilota(pe orice vreme-hihihi...mansarda,de'!)
Carmi-vaai,mi-ai adus aminte de masina de spalat...uf! cum se-aduna dom'le atat in doo zile?
Dom'le m-a enervat fii-mea de dimineata...umbla cu pantalonii trasi in jos de i se vad dom'le chilotii...si daca ii zic ceva imi raspunde "ma lasi?"-adica vezi Doamne,io-s baba si nu pot sa pricep moda asta...da' poate o avea dreptate,mey?...aaaa,plus ca isi ia maiouri cu cateva numere mai mici,sa i se vada juma de burta...de zici ca le-a luat din dulapu' lui Victor-Noa-hai ca azi is "carcotasha sefa"
spor pe la trebusoare!
cicina spune:
Mi-a cam luat timp sa citesc ce ati scris pana acum, n-am inteles o iota, dar imi pare bine ca santeti vorbarete, ca eu nu reusesc inca sa deschid ochii.
Cu cafeaua de dimineata, dau de mancare la pesti. Dar m-au acaparat discutiile de pe aici si saracii stau cu gurile deschise parca vor sa spuna ceva.
LU eu sant departe de Soni, stau la Padova, dar am locuit la Torino si soacramea e pe undeva pe langa la munte.
Mai eu sant roscata, dar din cutiuta.
Cius si eu am incercat cu dropshots dar in momentul cand le trag pe masinuta ramane linkul unde sant pozele.
cicina
soni spune:
Cicina hai ca acu te invat eu !hi hi Ca doar n-am stat degeaba ore . Chestia e ca nu pe aparat treb trase pozele daca sint intr-un file pe computer Tre sa la tragi in album. Inscrie
te (cius asta nu mi-ai spus) pune nume pronume e-mail nick mame si iese a doau ferestra unde sus scrie www.dropshots.com/ numele .In aia tre sa tragi pozele si...intra.Direct di digital conectat la pc nu stiu .Eu am facut intii cartela si dup le-am tras .mai "babeste " dar au mers. pup. Scoal-te si da mincare la pesti bea cafea si revino-ti.
cicina spune:
Nu reusesc sa ma trezesc, neam, asa ca ies sa fac o plimbarica ca m-am shucarit ca nu-mi iese.
cicina
cius22 spune:
Mey Soni---cum nu ti-am spus ?...uite,citez:"Soni- fii atenta aici! daca vrei sa trimiti poze prin mail,le atasezi pur si simplu,daca vrei sa ne arati noua poze,tre' sa faci un cont undeva,de exemplu pe www.dropshots.com"
adica ..sa-ti faci un cont ,inseamna ...sa te inscrii!...noa-nu-i bai...ca ai invatat-o foarte bine pe Cicina...acu' m-am prins si io ce inseamna "cartela"-adica "folder" in engleza...
hai Cicina-te-ai trezit? ai hranit pestisorii?...ca vine amiaza peste tine
Mey,Kuki-nu mai pleaca colega aia odata dupa neshte dosare???
adrienne12 spune:
Neata fetelor! M-am trezit la 5 dimineata caci de regula imi ia cam o saptamina sa-mi intru in normal cu fusul orar.Nema sper ca rezolvi cu inundatia si usuci covorul cu uscatorul de par sau ceva. Mai nasol e cu vecinii. Cit de cor mi-a fost de Bucuresti mi-am luat portia cam pe 2 ani si tot nu am reusit sa merg peste tot pe unde am vrut sau sa ma intilnesc cu toti cu care am vrut. Poate nevedem aici de Txgiving.Lu conted frumos si nu-ti fa griji ca iti fac eu un reumat who's who in lipsa caci sper sa ma dumiresc intre timp.Cicina m-a terminat cu Padova: e orasul meu preferat. Nu vrei sa facem schimb de case? Ca io m-am cam saturat de Bush si nici la turci nu-mi place... :-)In Bucuresti mi-a placut mult Cismigiul si Gradina Icoanei. Peste tot in magazine unde am intrat casierele/vinzatoarele au fost deosebit de amabile, ca aici. Insa aM fost absolu debusolata de bani noi si vechi. Doi prieteni apropiati mi-au povestit cum le-au murit parintii din cauza incompetentei celor de pe salvare.Ieri la noi a fost o furtuna si n-am avut curent in casa vreme de citeva ore (ca asa e in sua). M-am gindit cum imi relata o prietena din Ro ca o chestie similara s-a intimplat in Ro si ca nu se stie ce s-a intimplat cu pacientii care erau pe masa de operatii iar cei care erau legati la aparate care sa ii tina in viata au dat ortul popii... Eh... asa ca pina una alta visez la Padova. Pupici.
KUKI spune:
Colega a stat lipita de mine pana acum cand am mutat-o in alt birou (si anume in birou cu sefa) si gata, am ramas singura si de capul meu.
Acu' mie chiar imi pare rau ca s-a mutat, ca avea potential, o dadeam pe brazda, cred ca o inscriam si pe forum la o adica, ca e tare simpatica. O sa-i manance ficatii sefa.
La vreo 20 de minute de la mutare a venit ingrozita la mine ca a vrut sa dea drumul la radio in birou si i-a zis sefa ca acolo se munceste, n-au timp de muzica.
Pup, mai vin
craciunitza spune:
Buna dimineata,
Azi e prima zi din ultima luna de vara si ma-ncearca melancolia
Pana la anul in martie... muuuult mai este.
Maine e vineri, da?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
soni spune:
Craciunitza ,pui, azi e marti!! Ai baut cafeaua? Pe ce calendar mergi ca poate il schimbam si noi!!