40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

neatza mamici!! eu am dormit de la 4 la 9 fara 15...mi-e cam somn....
mai tarziu plec la gratar la ziua finului meu de 4 ani (baiatul lui katty, membra DC)...

cius, eram treaza la ora aia...ma uitam la un film pe PC..."click"...foarte misto...daca aveti cand , sa-l vedeti..iti da de gandit!!

va pup si ce bine ca s-a intors adrienne!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

'mneata! Am facut cafea si e calda aburinda aromata si tare!Am o stacana plina oki.

Adrienne,bine-ai ajuns!

Fetele beti cafeaua ca vin un pic mai tirzior din cauza de musafiri inopinati.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nomi-io! io!~ Prezent la CAFEA TARE!!...ca de-abia pe la 4 am reusit sa adorm si ala mic a dat desteptarea la 7!

Adrienne-asteptam poze faine! ca cea pe care tocma' ce-am vazut-o!
Iuliana-ne! n-ai ghicit...nu numar punctele ca...cica as avea voie carne,da' fara pita..."kakaia probliema"?...nu poci inca pentru ca sa stiu de ce n-am putut dormi azi noapte...

De dimineata aci era innorat...zice omu'..."nu mai merem nicaieri pe vremea asta"...buuuun...atunci le dau voie la kupii pe strada...si hop...un telefon..."ce faceti,ma? nu veniti???"...zice omu"pai,hai totusi sa merem!"...bun,da' acu' ia kupii de unde nu-s...acu' s-o dus dupa ei ,sa-i caute...va zic io daca am ajuns sau nu la gratar...hihihihi-berbantii eshtia!(si mai zic ei ca fomeile is sucite!)

va tzuc si va doresc o Duminica faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza si sarumana de cafea, Nomi.
Am dormit mult si bine.
Craciunitzo, sa-ti dea al de sus sanatate ca tare inteleapta mai esti si tare multe mai am de invatat de la tine.
Zau daca nu simt ca in fiecare zi mai bag ceva la cap de la voi toate. Imi e mai mare dragul sa intru sa va citesc, aproape ca nu mai simt nevoia sa intru pe la alte subiecte, ceea ce stiu ca nu face bine spiritului DC.

Adrienne, bine ai revenit, ne-ai lipsit. Ce-i drept, talentat baiatul ala, arati super in poza aia, mai vrem. Cat despre diete...sa ridice doua degete aia de pe-aici care nu se preface ca tine vreo dieta.

Gabi66, bine ai venit si sigur ca avem chef si de 40 cu -, mai suntem si altele in situatia asta

Soni, no comment. Am citit, am recitit, am zis ca-s io intr-o ureche si nu-mi functioneaza neuronul singuratic. Da' cand am vazut ca se plange si Craciunitza m-am mai linistit. Craciunitzo, mama, fata n-o avea nici o vina, noi suntem amandoua blonde, de-aia nu pricepem. Io zic sa mai perseveram.

Pup si stati pe-aproape, mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si eu prezent la cafea, am dormit tun, e racoare, e bine, am schimbat ieri perdelele in dormitor si am pus perdea caramizie in locul celei albe, dimineata era o lumina calda in camera, toamna si racoare, am lenevit pana acum
Bine-ai revenit, adrienne! Pari foarte tanara in poza, nu ca n-ai fi
soni, las-o asa ne-nteleasa, e mai distractiv sa buchisesc ce scrii
KUKI, hai zi ceva, sper ca nu mai esti trista.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Iaca, am postat amandoua odata. Cum ne potrivim noi...
Perdea caramizie, zici...ce frumos trebuie sa fie. Ce-i drept din toata casa mea, perdeaua de la sufragerie e singura care nu-mi place. Parca-mi sta pe creier. Tot caut modele s-o schimb. Ma gandeam la crem. Caramizie...n-ai o poza?

Mergi la inceput

E simpla, scurta (ca eu am mite) si caramizie, cumparata dintr-un magazin obisnuit. O sa pun maine poze. Da o lumina potolita, filtreaza mai bine decat draperiile care erau grele, tineau praf si nu filtrau lumina, o opreau.
Ieri ma gandeam ca puteam numi topicul asta "40C cu + sau -", astazi e asa de frumos, oare am scapat de canicula, asta a fost, gata?
nematisc cred ca doarme bustean sub blana de camila

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Ahaaa-v-am prins...ati dormit bustean azi noapte..deci cauza insomniei mele asta a fost!

Noa-kupiii n-au fost de gasit...asa ca...o lasam pe altadata cu grataru'

Faina ideea cu perdeaua caramizie...vreau si io poze...Io am in bucatarie mobilier care are stratul de pal-melaminat portocaliu...si cand e soare,asa o lumina faina se face si asa e de placut...

Mergi la inceput

KUKI, poftim poza cu perdeaua, fara blitz, naturel:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/baitrico/album?.dir=6f9cre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/baitrico/my_photos

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Plecara mosafirii.

Carmi,ce face puiul mic?Sper ca e mai bine.

Ciuss,una din cartile mele de suflet este 'Spiritualitatea Tantrica' a lui Osho.Hai ca sintem doo tzechi la apel.Baiu'i ca a disparut din biblioteca,cred ca i-au crescut picioare.N-o mai aflu nici sa ploua cu cirnati.Si faza cu lamiia este ,pe bune,un tratament cu rezultate.

Craciunitza,grea viata iti face omul ala.Pacat este ca nu se gindeste la copii,cit de mult ii afecteaza asemenea discutii sterile si non-constructive.Ce sa zic? Ai avea probabil viata perfecta fara asa ceva si cine-o mai pomenit asta? Important este ca tu sa fii bine si sa ai putere sa le faci fata.

Soni,excursie faina sa aveti.Ai de la mine pt treaba cu copilul.Mitza ta stie ceva din mom ce ti-a facut asa o 'bucurie'.Face si mitzu' meu cite una....De-aia mi-s tare dragi.Pt ca sint f imprevizibile.

Hai sa va zic una despre divorturi.Avem o prietena care are un ficior de 12 ani.Tatal lui a plecat din tara cind ea era insarcinata in 4 luni si s-a intors cind copilul avea 6 luni.La un an l-a batut pe bietul copil de era sa-i rupa o mina si-n urma circului iscat n-a trecut mult si iar a plecat.Intr-un final a dat Cel de Sus si-au divortat.El e acolo,ea aici.Copilul nu-i spune tata ci pe nume,nu-l prea doare ca el nu e prezent in schimb il doare ca nu-l suna sa mai intrebe una alta de el si nu-i vorbeste.Anul asta l-a dus acolo si bietul copil s-a-ntors dupa 2 saptamini(trebuia sa stea o luna) socat si indurerat.A aflat ca tatal lui s-a recasatorit si ca va avea un fratior pe care-l va chema Andrei.Prietena noastra a trebuit sa afle de la copil ce a facut fostul si-a trebuit sa stearga lacrimi si sa gaseasca explicatii.Frumos,nu?

Adrienne,faina freza ti-ai tras.Talentat stilistul ala.Mai vrem poze.Dar dupa ce te aduni si-ti tragi sufletul.

Lu,spor la munca.Si-apoi la odihna.

Kuki,ma primiti si pe mine?Ca si io citesc postarile lui Soni de 2 ori pina sa pricep.(Da's faine si-asa.)Numa' ca io-s bruneta nu blonda.Zicem ca-s exceptia care intareste regula,ok?

Gabi68,bine-ai revenit!

Gabi,drum bun si distractie faina.

Ana-Maria,nu mai fii trista.Toate trec in lumea asta.O usa se inchide alte doua se deschid.Trebuie numai sa le vezi. Nomi pe tine si regasesteti veselia.

Liliana,problema cu un singur comp la doi utilizatori o avem si noi. Si-avind in vedere ca ne stau banii capitz pin' cele sertare,dar nu avem timp,nu ne mai cumparam inca unul

Va tzuc si va doresc duminica placuta Nomi

Mergi la inceput