40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 13
craciunitza spune:
Incredibil: am primit un tabel unde pot calcula cate calorii trebuie sa mananc zilnic ca sa slabesc 10kg in 8 saptamani, adica im-po-si-bil! Evident am dat inaltimea, varsta, tot.
Ia uitati ce trebuie sa mananc azi:
- crema de zahar ars (550kcal)
- pasta e fagioli, adica paste cu fasole este un fel clasic de supa consistenta ( 550kcal)
- lasagne cu carne (550 kcal)
Pai eu nu mananc atata nici intr-o saptamana
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
craciunitza spune:
Mai, nu mai povestesc nimic daca va impresioneaza.
KUKI, stai linistita, nici al meu nu se intereseaza decat ca sa aiba motiv sa ma arate cu degetul. In plus, se aude nevasta-sa in fundal, dand indicatii, o matahala de 45 de ani care n-are copii, azi am reusit sa rad in timp ce el urla, ce nevoie ai tu sa te sune ex-ul? Stai cuminte ca esti bine asa cum esti, crede-ma
Poze
gabi66 spune:
Craciunitza ....esti cea mai tare din parcare!Bun raspuns pentru carnete.Sa nu-mi zici ca dupä divort nu vezi lucrurile altfel!
Eu am avut timp 10 ani dupä divort sa ma tot gandesc.Sper ca nu au trecut degeaba atatia ani!Nici femeile nu-s mai bune cand trebuie sa plateasca pensie alimentara.Nimeni nu-i perfect!
Kuki....chiar fii bucuroasa ca nu-ti face ex-ul tau zile fripte.Cati ani are Cris?
pe toate si daca nu aveti chef de una cu - 40 sa-mi spuneti!Pupici!
soni spune:
baaa in afara de doua ore la mici cumparaturi calare pe volan am stat calare pe Pc.Mincav-r mama ca am trecut la cap 5! m-m distrat de am ris cu lacrimi .Naspa sinteti . !!! Fac si eu ca popa ala de la povestiri adevarate : i-ti dau putini de tatal nostru daca.....ma pupi!! Da . Chiar daca pe masura ce citesc "istoricul" scriu nick name -UL fetelor mai treb putin sa le memorizez. la cap 4 am gasit testul lui Gabi 68! Inocenta (ea scria in romana) hai sa.l fac !!! Fratilor crima si pedeapsa !!!. Eu cu engleza sint in balta pina la git(stiu strict necesar sa nu mor) si hai sa raspund la intrebari. Virsta presunta a mea (culmea!) virgula 4. Booh ! daca am inteles bine tre sa ma uit pe mail peste 2 zile ...hi hi , sa-mi dea diferenta!! care in + sau in-? merg mai departe cu citit cap 4 si vad ca fetele vb de inaltime ,de colesterol de ciini (asta esti tu lu care stai la citiva pasi de mine-insomma cam 250 km) si ma scarpin in cap si zic : "ba inteligente sint fetele eu asta n-am vazut-o!" Cum or fi dedus astia citi ani am daca eu nu stiu nici la ce am raspuns? Ba care citea visele?????? ca azi noapte am visat ca eram pe juma goala la rind sa platesc lumina!!!!Cred ca asta a fost socul de am raspuns in engleza !!
Gabi dac esti ca mine esti normala din puncul meu de vedere. Ca de si eu ma duceam cind s-a zis hai sa iau aparat ca daca dupa zicea nu? Bb i-si revine . A racit . Da cu poti sa-i faci poze cind se balaceste!
Cius--ma faci sa rid cu mita mea ! eu n-am atins-o niciodata da ii e frica dac ridic glasul. Cred ca azi noapte a fost vint s-a inchis usa si cum eu eram ca dupa festivalul berii n-am auzit si aia saraca avea si ea nevoile ei !Deh! da putea sa le faca mai incolo!! Cine o mai atinge e ...."sefu" si cind prinde usa deschisa la camera de dormit cel mai mare cacatoi pe care il poate face e ....pe perna lui!!!! Ata ete! casa de nebuni.Buni! mai lipseati voi si sh -mat !
Craciunitza e devarat ca ai copii si -poate delete pt tine e mai greu - dar ia gindeste-te daca peste 10 ani mai aveai o alta ocazie ?? E drept intreb da baraj dar...Toti avem probleme in viata. Am si eu un delete da nu stiu unde e cind il gasesc ti-l trimit!! Ce zici? UITA IERI,TRAIESTE AZI SI GINDESTE-TE DOAR LA MIINE" N-am citit-o ,e experienta personala!
Lu pina la urma cum a ramas cu analizele tale ca n-am ajuns sa mai vad ce s-a intimplat . Sper ca e bine .
Acu fac pauza ca am ochii incrusitati! sindrome Down -sigur da nu pt mult!
Ps Azi mi-am luat fusta mini , de blugi, sa ma duc pe chere la munte miine ! Si desculta eventual ca e pacat sa rup papucii!!1 pofta buna
craciunitza spune:
Ma soni, tu chiar esti soni, nu inteleg nimic ce spui si sunt fragmente pe care le citesc de doua ori
Poze
soni spune:
Da Craciunitzo ai dreptate , mi-au mai spus-o si altii dar bandiera SONI- cistigata cu succes in facultate trebuie tinuta sus altfel!?daca ar vede japonezii ce publicitate le fac mamaaaaaaaaa!!!
da hai sa fim seriosi 1 min ce nu intelegi ( ca treb sa stii ca stiu sa fiu si inteleapta ) . Ziii mami de copii frumosi si cu tat acu ca i-ti explic .Misto chestia cu notele (sint ex prof de ...tumbe adica de ed fizica da tot note erau!!) hai daca ai timp zii .Sint acilea!
soni spune:
Acu va pupici ca miine a promis unui copil bolnav de leucemie si care asteapta transplantul ca il duc la munte .Glumesc cind pot dar in viata mentin promisiunile mai ales facute unui copil Duminica placuta si miine spre seara va povestesc cum a fost. Cine ma invata sa trimit poze? in afara de scanner ca cu ala stiu?
cius22 spune:
Mey,ce-ati facutara??? ati tremis "insomnia" la mine? ca nu poci dormi dilok!
Soni-bravo!sper ca va veti distra frumos la munte!foarte frumos din partea ta!
Craciunitzo-io m-as ingrasa cu meniul ala...meniul meu arata cam asa: dim-o cafea cu indulcitor
pranz-ceva carnitza(fiarta sau gratar)cu salata
dupa-amiaza si seara...pepene rosu
noa...si cu toate astea cantaru' naibii sta pi loc...
Kuki-bineinteles ca te descurci si inca foarte frumos! nu te mai gandi la trecut...e mai bine ca ca ex-ul nu te bate la cap...ti-ar fi placut sa se "implice" dandu-ti mereu sfaturi si spunand:" ti-am spus eu!"???
Lu-spor la mutatul cumnatei!...da' si mai spor la...bronzat!
Carmi-e mai bine ala mic?
de obicei la ora asta era macar ...aia mica...ce faci,mami,dormi?
sa vaz io cum ma scol mane dimineata,ca vrea omu' sa ma duca la gratar...
Nomi-tie cum iti mai e?..ca de ziua ta...te tratai cu zeama de lamaie pe dinti(chiar functioneaza?)
soooomn usor...ooof
adrienne12 spune:
Hello hello! Acum am picat si eu si nu va mai spun ce am gasit acasa! Noroc ca pisicile si fou-meu sint inca in viata dar fireste ca rima lui grija a fost sa-mi ceara bani!Dupa o luna de vacanta mor de somn asa ca am intrat numai sa va spun bine v-am gasit si bine ati venit fetelor noi.Bagajele nu le-am desfacut pe motiv ca n-au venit de la stanbul. Am vreo 500 poze (n=o sa va asasine decit cu citeva), alea in care am iesit bine. AH, am fost la Istanbul la un coafor luata pe sus de cumnata prietenului. Cum ca tipul care o face pe ea a facut studii in frabnta si e tare priceput. Asa e. Mi-a facut omul mindrete de suvite rosii, a iesit super. uite poza. Cit despre kg. in urmatorul an tre sa tin dieta. In ultimele ile am luat cam 1 kg/zi. deh baclavale, prajituri si bere ieftina... grea viatahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/683bre2
polux spune:
Ufff ce greu e cu un singur calculator, cand sunt doi virusati(a se citi dependenti de calculator) in casa, adica eu si husbandul, si amandoi acasa in acelasi timp. Asa ca azi ca niciodata m-am dus si m-am hodinit de pranz vro 2 ore si apoi am vazut un film, asa ca acum sunt fresh...doar ca voi sunteti in lumea viselor si eu imi rup "gura"(pardon, destele) singura pe aici.
Soni hai inca o data bine ai venit, ca se pare ca esti in ton cu noi toate...si mai ai ssi rabdare sa vezi ce au debitat Cremele astea.Si ce mata inteligenta ai...ea voia sa-ti faca resurescitarea, (sti tu cum se da pe la nas cu ceva puternic mirositor sa te scoli) si tu nu apreciezi.
A si felicitari pentru ceea ce faci pentru acel copilas. Ma inclin in fata ta, sincer.
Simonica dar tu de ce ai insomnii iubita?Te gandesti la gratar?Si la cate puncte are...lasa ca nu se vad, caci ti-am vazut pozele si esti slaba. Disctractie placuta la gratar maine, si manacta un mic si ptr mine.
Gabita distractie placuta la Germanica, caci banuiesc ca ai ajuns deja, caci parca sambata spuneai ca pleci, nu?
Nomi esti okay?
Iuliana pe unde mai umbli in afara de Obor?
Iulia, asa de putin ai de la divort? Lasa ca ranile trec in timp.
Craciunita, zambesc numai la gandul mutrei pe care o va face exul cand iti va citi mesajele din biletele. Pup.
Hai o zi buna sa aveti.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi