40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Soni, si de la mine, bine ai venit si ma bucur ca deja ai prins miscarea si te simti bine aici.

Daca tot ne intreaba Craciunita cum am dormit, dau si eu raportul: rau de tot, m-am trezit la o bucata de noapte, (nu m-am uitat la ceas, dar tre sa fi fost vreo trei ca pe la ora asta mi se mai intampla) si m-am zvarcolit cand pe-o parte cand pe alta pana dimineata. Apoi m-am sculat si am plecat cu Magda la bazin. Are doar 3 sedinte la activ si deja se scufunda tinandu-se de nas si chiar inoata cativa metri incolo si-ncoace. E un progres bunisor zic eu, cel putin pentru ea, care se panica si mai-mai sarea din cada daca ii scapam apa pe fata cand o spalam pe cap...Sincer nu ma asteptam sa iasa ceva din cursul asta de inot, mi-am zis ca e rost de balaceala si atat si eram multumita si cu asta, ca probabil la mare nu ajungem anul asta...

Weekend placut la toate fetele!

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Buna Dana , multumesc ca datorita tie am intrat in gasca ! e nemaipomenita dar sint la cap 4! nu-i nik ajung eu la capat! daca nu dormi fa ca mine :incurca pasilele!!Hi,hi Toanta sint mmaaaa!! Sau e ca nu aveam ochelarii???? Deh, cirtilele vad pe intuneric,eu nu . Am sa iau lectii de la mita mea care asa ma iubeste ca azi noapte in timpp ce eu eram "bita" a facut un cacut chiar linga nasul meu!!!! Noroc de picaturi ca altfel o fugaream prin casa , dar ma-am trezit cu un parfum de Chanel ..... de am dat cu Chanel 5 pe mine sa pot bea cafeaua!!! Si cind te gindesti ca nu stiu nici macar la ce ora l-a facut! Ce mai .Am o mita mai inteligenta ca mie ,tre sa recunosc .Stie ce vrea, cind vrea si mai ale.....unde vrea! Cum se spune pe la noi ? Baga......s! L-am auzit pe la surori . ce inseamna??? Hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Polux, ce bine e sa mergi , sport, sanatate, si acum in ultimul timp si sauna pe gratis. Dar chilele stau acolo unde le-am pus nu vor sa plece neam.
Cius sora mea, peste o saptamana iti calc orasul.
Gabi, vacanta placuta pe unde te duci si nu te gandi decat la tine si ingerasi.
Soni, bine ai venit, din fostul meu oras, ce vesti ne aduci?
Craciunitza, nu stiu cum poti avea nostalgie de divort, ca eu am dat delete de 8 ori asa nu se mai pot recupera datele.
Kuki, ai terminat cu plimbarile prin poienite?
Pupici la celelalte care nu le-a mentinat.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Salut Cicina, vad un steag fluturind care parca seamna cu ala care flutura la mine, pe unde esti? Din Iasi, pot sa -ti spun ca se schimba mereu (l-am vazut citeva ore in aprilie cu niste prieteni cu umanitare) daca vrei sa stii cum e la Torino ,te bate soarele in cap de vb . singur pe drum ca aia din masina care au auricolare si nu se vad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Craciunita, da, tot racoare e pe-aici, da am citit ca la voi mai tine o saptamana canicula si apoi se racoreste.
Ieri am facut o ´nefakuta´. Ploua in draci si pe mine ma manca sa iesim sa ne luam un aparat foto digital. Omu´ meu a avut oarece tentative de a ma face sa ma razgandesc, eu nu si nu, ca nu am cu ce imortaliza infantul la mare (aparatul vechi tocmai a ´decedat´), iar aici cand incepe sa ploua o tine o saptamana. Asadar, s-a luat omu´dupa nebuna, si am purces toti 3 pe o ploaie criminala...degeaba umbrela care (chipurile) ferea copilul de ploaie pana la masina, cand am reusit sa patrundem in auto eram toti ciuciulete. In fine, am achizitionat noi oarece chestie si mi se face pofta de inghetata. Mergem la locul cu pricina si, pe cand consumam noi bunatate de inghetata, se aude un sunet ciudat: ma uit, Fabiano al meu vomita fara oprire, asta ´gratie´ unei bucatele de napolitana pe care a avut grija consortul sa i-o dea. Lasam balta totul si ne apucam sa curatam odrasla, care ranjea intr-un mare fel la noi. Plecam repede spre parcare si ajungem acasa. Copilul mucos. Din ce in ce mai mucos. Azi, racit de-a binelea.
Sunt oare normala???
Soni, bine ai venit !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

whoaaaa...Cicina...daca tot calci orasul "surorii",nu vrei sa facem si o intalneala?...daca da,iti dau nr.de tel.Mie una,sigur mi-ar face maaaare placere...chiar nu am mai cunoscut pe nimeni nascut in aceeasi zi si an cu mine!

Carmi-nu-ti fa procese de constiinta...putea raci micutul si de la diferente de temperatura,chiar in casa...asa ca...SANATATE puiului si sa scape repede!

Iuliana-deci asa "surori" de suferinta...hmmm,da' tu in Americutza si io in Romanica...apropo de bitzoacla...se chinuie omu' mieu sa-mi faca una de camera...poate asa mai dau jos vreo cateva kilutze.

Craciunitzo-las' gandurile negre...nu-s bune de nika!...Acu' despre divort vorbind,nu-shtiu la altii cum o fo',da' la mine o fo' cea mai buna miscare posibila si viata mi s-o schimbat radical in bine...dar la noi era "moarta" de mult...

Soni- faina matza ta...de ce oare s-o fi "razbunat" ? din cauza pic. ai fi lasat-o fara papica?

Gabi-daca mai esti pe-aici,iti urez PETRECERE FAINA TARE in vacantza!...sper ca ai ascultat sfaturile si ai lasat "bagajele rele" acasa...las' sa le "care" barbatu-tau (inca)

Fetele,am terminat de citit o carte,care mi s-o dus derekt la inima...bine,io-s mai "sarita" o tzara si am citit tot ce-o aparut de Osho...imi place de mor omu'...dac' as fi avut bani acum eram la Poona in India...dac' vreti sa vedeti cum e acolo,vedeti pe www.osho.com si apoi mergeti la "resort"...no-hai ca bat campiile manoase!

Va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

'naseara

Mey, voi ma faceti sa ma simt anormala, zau asa. Pai io sunt singura care doarme dusa si noaptea si ziua la pranz. Ba nu, mai e si Nema care se mai si inveleste cu blana de camila. Io macar trag doar un cearsaf pe mine. Nema, tu ai vorbit serios cu patura aia?

Carmi, esti normala, relax, se mai intampla si de-astea, toti copii racesc, toti vomita, acu' doar nu te-or napadi sentimentele de vinovatie pentru atata lucru. He, he...cum ti-am mai zis si altadata, vor mai fi si raceli si lovituri, de toate. Nu te mai ambala si tu asa din orice. Da' cate puncte avea inghetata aia? Vezi, aici e problema. Na, ca nu-s normala nici eu.

Pup "la creme", ma goneste infantu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna seara sau buna dimineata, dupa caz.
Io n-am facut nimic azi, un pui cu mazare si calcat de rufe, iar Emediat dupe pranz dormit pana la orele 16.
Eu as dormi unde ma pui. Si de-a-n-piciorelea daca se poate, va rog!
Ca si caii. Am ce am cu caii, cum asa, Nema, nu stii ce-i ala cal transpirat? Dupa ce alearga, ia uite-te tu la curse de iegzemplu, sa-i vezi ce spuma au pe ei. Transpira ca caii.

Pe mine ma asteapta o zi interesanta maine. Fara sa dau detalii, cumnata mea se muta de la Toulon la Nice iar noi o ajutam cum putem. Sotul meu se duce luni cu un camion sa incarce la mobile si toate cele. Maine ne propuseseram sa mergem s-o ajutam la ultimele cutii dar tocmai ne-a sunat sa ne spuna ca nu mai e nevoie.
Maine soacra mea (care sta si ea la Toulon la cumnata) va veni la noi imreuna cu unul din baieti, dorm la noi (nu stiu unde ?!?) si raman pana luni seara cand se termina descarcatul mobilelor la noua locuinta. Deci maine smotru de ochii lumii (aspirator + spalat pe jos), DAR DUPA ce ma intorc cu nisipul de la plaja, ca trebuie sa existe o logica in toate.

In seara asta suntem singuri ca niste gugustiuci. Fetele plecara la mama lor, ca se da o petrecere acasa in cinstea a nu stiu ce (ei, nu stiu... e aniversarea mamei) si le luam inapoi maine seara.

Iar de luni incepe ultima saptamana de lucru, in sfarsit.
ultima bucurie : mi-am vazut fisa de plata (ne-o trimite contabilul prin mail, iar mailurile, eu le citesc). Primesc o prima de prima, trai-l-ar cel de sus pe seful meu, da' nici eu nu-s vreo impiedicata si ce s-ar face el fara mine? (apropo, Craciunita, v-ati gasit alta secretara, cu fusta mai putin mini?).

Carmi, nu te mai ingrijora cu ala micu', tot ce nu ne doboara ne face mai puternici. Si daca nu plecati pe ploaie, mai puteai tu sa ne scrii tu asa o poveste frumoasa? Mi-ar placea si mie sa fac nebunii din astea, din nefericire eu sunt mult mai potolita, gandesc prea mult si dupa aia imi pare rau.

Cat despre nostalgia divortului...poate asa e, ca divortul nu e o usa pe care o inchizi, stiu si eu?
Stiti ceva? Eu aveam 32 de ani cand am divortat.
Pentru mine (in afara de Anca, venita inainte) viata a inceput la 32 de ani.
Din viata mea dinainte am numai amintiri fugare, ca niste flashuri, e ceva trait ca intr-un vis, din care imi amintesc doar franturi. Ca si cum am trait intr-o alta viata.
De 6 ani incoace traiesc cu adevarat, cu emotii, sentimente, trairi adevarate, cu bune si rele, ma simt implicata in viata mea. Ce chestie. Inainte traiam pentru altii, sau mai bine zis viata mea era organizata de toti ceilalti, doar de mine nu.
Pentru mine divortul a fost un macaz. Din acest punct, trenul meu a plecat in alta directie si se tot indeparteaza de ce a fost inainte...

Gata. Ma duc sa frec cosul de la friteuza .
Va pupacesc.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by cicina
Craciunitza, nu stiu cum poti avea nostalgie de divort, ca eu am dat delete de 8 ori asa nu se mai pot recupera datele.
cicina

Zici ca asta cu delete merge?

Azi-dimineata m-au sunat copiii, mi-au cerut expres sa le trimit carnetele de note, i-am intrebat la ce le trebuie, in momentul ala a intervenit ex-ul la aparat, m-a facut cu ou si cu otet, ca ascund notele de el (!!!) si ca am aruncat hainele care le-a cumparat copiilor, deoarce in bagaje nu le-a gasit. Asa ca azi am facut colet, le trimit luni, i-am pus si un bilet: "Am scos tricourile din rama si vi le trimit!"
Carnetele de note nu le trimit, deoarece acolo e munca mea, nu munca lui, de cate ori il rog sa faca lectii cu copiii imi spune ca vacanta e pentru distractie, nu pentru lectii, i-am scris un bilet si pentru carnete: "Ce nevoie ai de carnete, te-ai impotmolit la explicat comentarii literare si vrei sa stii la ce nivel sa-i abordezi?"

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

He, he...ce chestie ! Sa il intereseze pe tata notele copilului si sa ii cumpere haine, desi probabil ca plateste pensie alimentara ! Hmmm, deci barbatii sunt de mai multe feluri...
Craciunitzo, tu stii mai bine ce si cum si felicitari pentru ideea cu biletele. Super !
Tatal lui Cris de cand a plecat de langa noi, adica un an si jumatate, NICIODATA nu m-a sunat sa ma intrebe cum merge cu scoala, daca ma descurc, daca avem nevoie de ceva, sau...orice alta intrebare legata de copil. NICIODATA de cand a plecat nu i-a cumparat nimic de imbracat sau de incaltat sau orice altceva. Pentru asta plateste pensie alimentara, e datoria mea. Doar de ziua lui i-a dat parca 1 milion. Dar copilul meu nu are ceva pe care sa puna mana si sa spuna "asta e de la tata".
Eu as fi in culmea incantarii sa ma sune odata sa ma intrebe ce note are la scoala sau ce marime poarta la tricouri. Sau sa vrea sa il ia la el mai mult de 3 zile pe an.
Nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu ca ma descurc onorabil singura si ca sunt in stare sa ii asigur baiatului meu tot ce are nevoie.
Na, ca m-am enervat si m-a apucat si plansul.

Mergi la inceput