Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)
Raspunsuri - Pagina 30
aissa spune:
liliana eu il pusesem la un moment dat pe lista dar am recitit capitolele din urma de la subiectul asta si parca cineva a venit dezamagit putin. Stiu ca poate fi si o diferenta de gusturi/asteptari, dar sunt destul de tematoare (va fi prima noastra iesire din tara) si prefer sa stiu numai de bine, nu de rau. Daca ai vreme reciteste, imi pare rau dar nu am retinut cine si in ce capitol a scris de Elena.
bebe beca sper ca nu te-am suparat cu mesajele mele....eram curioasa ce e cu Grifid ala, stii? Ai idee? Ar atarna mult in luarea unei decizii daca as stii de ce s-a produs aceatsa schimbare.
Bebe Beca spune:
Aissa, din pacate nu stiu sa iti dau un raspuns... stiu doar ca Grifid este unul dintre cele mai tinere lanturi hoteliere... Oricum, nu cred ca se va schimba calitatea serviciilor. Nu isi permit asta.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
liliana29s spune:
Am citit urmatoarele lucruri despre Hotel Elena :
Buna,
Eu am venit sambata de la H Elena si din pacate nu ma pot declara multumita. II sfatuiesc pe cei de la agentii sa nu-l mai recomande la 4 stele si la 2. Camerale sunt de 2 tipuri. Normale si super. Ce-i drept am avut noroc sa nimeresc la cea S are 1 canapea, 2 fotolii iar dc ai copil iti da un pat mare separat pt el.
Cea mai mare problema a lor sunt ANIMATORII. NU EXISTA!!!!! Iar dc prinzi vreo 3 zile cu vreme urata ar fi fost super sa fie acolo. Alta problema. MANCAREA!!!! La o ora dupa deschiderea mesei nu mai era supa, carne... ramaneau niste resturi si altele nu mai aduceau. NU e permis la 4* sa se intample asta! Apoi nu puteai sa iei nici macar o piersica in afara mesei. Stateau 2 pupeze la iesire si te controlau din priviri de parca erai la politie.
F putine fructe, ce sa va mai spun, am avut senzatia de mult si prost, din saracie mancarea. Bautura alcolica era ok, insa dc depaseai de 2-3 pahare de vin deja.... erai pers non-grata, asa urat se uitau la tine. Sucurile... ordinare, va mai amintiti de TEC-uri, Exact asa!
La Nisipuri nu mai merg, voi merge la anul la Albena, unde a fost o prietena la Orhideea Park la 3* si a fost SUPER. 8 Animatori si mancarea de iti puneai in cap. Multa bafta!!!!
Si sunt deja ingrozita, partea cu animatorii nu ma intereseaza , dar sa trebuiasca sa vin la o anumita ora la masa ca altfel ma lupt pentru mincare ?? Cum adica 2 tipuri de camere ?? Cum fac sa primesc si eu din aia super ??
Principalul motiv pentru care am ales aceast hotel a fost faptul ca are piscina interioara cu apa incalzita, cel putin asa se lauda ei dar daca conditiile lasa de dorit incep sa stau pe ginduri.
Am achitat deja jumatate din bilet la www.carpediemtravel.ro , mai putem modifica ceva ??
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai
LindaZ spune:
Noi ne-am hotarat sa mergem in satul de vacanta Russalka, all inclusive, care e special pentru familii cu copii, iar pretul e intre 38 si 46 euro pe zi, depinde de perioada. Plus ca stim pe cineva care a afost anul trecut tot asa, cu 2 copii si au fost tare multumiti.
"Russalka – Elite club ofera 600 de bungalouri familiale cu 2 paturi, baie si terasa.Unele camere sunt legate intre ele printr-o usa fiind ideale pentru familiile cu doi copii.
Restaurantele clubului sunt recunoscute pentru preparatele excelente pe care le ofera.
Clubul dispune de conditii pentru sport si o vacanta activa: terenuri de sport, mini-fotbal si volei, tenis de masa, club de yacht cu vase de croaziera si caiac, scoala de scufundari, tir cu arcul, calarie, piscina exterioara, jacuzzi cu apa minerala, sala fitness, sauna, centru de sanatate care ofera terapie anti-stress si recuperare, gradinita, club pentru copii, agrement non-stop (musica, dans), asistenta medicala.
• Facilitati: restaurant, restaurant cu specific, baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, animatori, sala de fitness, masaj, magazin, masa de tenis, teren de tenis, biliard, teren de sport, cabinet medical, facilitati pentru handicapati, seif la receptie, casa de schimb, gratuit umbrela si sezlong.
• Dotari camere: aer conditionat, telefon, TV, optional balcon, baie.
ALL INCLUSIVE : - pretul include: cazare, pensiune completa, ceai, cafea, inghetata in orice moment al zilei, bauturi alcoolice locale intre orele 10-24, sezlong, umbrela de soare, sauna, mini teren de fotbal, fitness, club pentru copii, biliard, tenis de masa, piscina exterioara, teren de tenis, terenuri de volei si baschet, program de animatie toata ziua.
LindaZ spune:
Am cautat pe google si am dat de:
http://www.familytravel.ro/offer.php?id=281&id_cat=2&id_scat=120&id_sscat=469
aici sunt cele mai multe poze
si http://www.ofertebulgaria.ro/russalka-elite.htm
Aveau si cei de la Solis Travel si le-am scris mail, dar mi-au raspuns ca acelea erau preturile pentru 2006, iar acum nu mai au deloc.
Asa ca noi asteptam sa vorbim cu agentia prin care a fost prietena noastra anul trecut, turism balkan tour, dar pe astia nu i-am gasit pe internet.
Noi oricum mergem in august pentru 2 saptamani speram.
Cine mai vine?
cris-gabi spune:
Liliana29s, noi am cumparat de la Carpediem anul trecut bilete pt. hotelul Elena la Nisipuri. Dupa ce am cautat pe net pareri despre hotel am anulat rezervarea. Vezi ca in contract este specificata perioada pana la care poti cere anularea fara penalitati, dupa aia te costa. Noi ne-am recuperat banii integral. Ca agentie sunt foarte seriosi,noi am cerut alt hotel insa nu au putut sa rezolve.
Succes
mylene spune:
Buna la toata lumea!
Si noi ne gindim sa mergem la vara la bulgari la mare. Venim in tara ca in fiecare an sa-i vedem pe cei dragi si am vrea sa petrecem o saptamina/10 zile cu prietenii la mare, mai ales pentru copii.
LindaZ, oferta pe care ai pus-o tu mi se pare foarte interesanta , imi place ca e multa verdeata si imi convin mai mult casutele/bungalow-rile decit camerele la hotel. Copiii au unde bate mingea pe afara, pare foarte dragut!...
Balkan tour, agentia de care povestesti e cumva din Tulcea? (ca eu am gasit pe net o agentie Balkan Tour la Tulcea
Va doresc o dupa-amiaza placuta!
liliana29s spune:
Am hotarit sa riscam pina la urma si sa mergem la hotel Elena . Revin dupa concediu sa va spun cum a fost.
A mai fost cineva la mare in Bulgaria de pe la jumatatea lunii iunie ?? Stiti daca e aglomerat ?? ai loc in piscina sau mai bine lasi totul si te duci pe plaja ??
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai