Bulgaria - impresii:drum,hoteluri,statiuni,etc(3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Am sunat deja aseara la bulgari ca nu mai aveam stare .Sotul a baut o gura de tarie si i-a luat la intrebari .Au gasit rezervarea si pt noi si pt prietenii nostri ,speram sa nu avem peripetii .
Si eu vroiam sa intreb daca la restaurant au scaun de masa pt copil .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Diana, bravo. sa iti mearga super bine in vacanta. Au multe scaune de copii... si cum spuneam, numai noi (cei din RO) ne punem copiii la masa in scaun... restul misunau printre mese sau mancau pe scari... super relaxare frate...

au clatite bune bune acolo, dar se fac pe terasa restaurantului, nu si in restaurant. Si e buna rau inghetata...

mai pove maine... pup mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Rov,multumesc tare mult pentru mail;este de un real folos!bine ca stim de parcare,sa ne orientam si de plaja!ponturi bune !Ai idee la ce ora incepe cazarea?nu mai retin daca cei de la agentie ne-au spus ceva in sensul asta.
Ligia,concediu insorit!si astept ,,flamanda''si parerile tale!
Revin pe seara!Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rov spune:

Referitor la ora de cazare:

- oficial, peste tot( pe toate prezentarile ), apare ora 18,
- din povestirile celor care au fost inainte, am inteles ca au primit camera imediat ce au ajuns, indiferent daca asta s-a intamplat la 12, la 14 sau la 16.

Toate cele bune si concediu placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna,
Eleni, spune-mi te rog, cum ai facut cu laptele la copil? Ai luat di Romania sau de acolo si cum l-ai pastrat?
Baiatul meu bea lapte dimineata si seara.As putea tine niste lapte in frigiderul din camera?
Cum ai facut cu sezlongul daca astia aruncau prosoapele cu noaptea in cap si nu le mai luau tot concediul?

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velma spune:

Buna!
Stie cineva daca sambata sunt deschise duty free-urile? Noi o sa trecem sambata pe la Giurgiu.

Elena, rogu-te-as, spune-mi, gratar, fripturi exista? Noi mergem cu tot neamu' si vor niste colesterosi sa auda de chestia asta cate ceva.
De asemenea, gustarile dintre mese pana la ce ora se servesc? Prietenii nostrii care au stat la Ralitsa spuneau ca la ei se pregateau pizza, hamburgheri, hot dog, salate, spaghetti de la 11 la 23. La Kaliakra cum a fost?

Chestia asta cu nemtii lipiti de sezlonguri ma cam deranjeaza... in oferta spuneau ca avem 2 sezlonguri si o umbreluta gratuit la piscina. Daca e fuga asta dupa sezlonguri la piscina, deduc ca n-au destule? Daca vii dupa plaja si vrei sa stai cu copilul la piscina te poti trezi ca n-ai unde sa te asezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi.

o intrebare pentru fetele care au fost in bulgaria: se poate plati cu cardul acolo? si daca da, unde altundeva in afara de hotel popate fi folosit? eventual ce carduri au fost cele mai bune (ma refer la cele care nu v-au creeat probleme)?

ca noi avem card transilvania si ni s-a spus de cei care au fost in turcia ca l-au putut folosi peste tot, si voiam sa stiu daca si in bulgaria e la fel. Ca altfel va trebui sa scot toti banii si sa-i schimb in euro de aici, sa nu ma trezesc cu vreo bucurie pe-acolo si sa nu am ce face cu cardul.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Buna dimineata!
raspund organizat tuturor intrebarilor:
Crengu 75 - laptele poti sa il iei de aici, dar mai mult de 2 cutii nu ai unde sa pastrezi. Acolo gasesti lapte la cutie de cumparat. Dimineata ai la micul dejun un butoi din care poti pune lapte, dar e rece. Lapte cald au la dozator din ala de cafea, si probabil il face din capsula de praf. Maria nu a baut lapte deloc in concediu si cred ca tocmai am incheiat-o definitiv cu laptele... acuma tie, nu stiu ce sa iti zic, ia praf mai bine, din ala Milupa si il faci cu apa plata incalzita in camera... Poti sa inchiriezi si frigider separat daca ai un bax de lapte... dar eu personal, daca eram in situatia ta, luam Milupa... Inainte de plecare si fata mea bea lapte, dar cred ca de la oboseala si consum energetic a preferat apa in vacanta...
Crengu si Velma - Cu sezlongul, noi nu ne omoram sa stam la piscina in exces... Noi am vrut marea pentru calitatile ei terapeutice, aerosoli, nisip, din astea, si cand ajungeam la piscina ori gaseam un sezlong liber si ne puneam toti lucrurile acolo, ori daca vedea ca e un sir lung de prosoape intinse si nemiscate, ca se vede, unele sunt uscate si curate, dadeam unul la o parte si ne asezam. Asta cu datul la o parte am facut mai spre final, cand am citit undeva la receptie ca nu ai voie sa pui prosopul si sa pleci... si am actionat. Care vine si te gaseste acolo nu are ce sa iti zica... ca nu are voie sa faca asa ceva. Nu va faceti griji, la piscina se ruleaza oamenii, nu sta nimeni lipit de sezlong. Si oricum daca aveti mare nevoie puteti solicita baiatului de la piscina sa mai aduca un sezlong. Dar credeti-ma ca nu aveti de ce sa va faceti griji. o sa vedeti...
Velma - cu gratarul, ei fac lucruri la gratar undeva afara si le pun la servire. Pe tine ce anume te intereseaza dpdv colesterol?
Gustarile incepeau la 11 si se terminau la 17. Intre 17-18 nu aveai nimic, de la 18.30 aveai masa pana la 21. Bautura era de la 10 la 23. Si cam astea erau gustarile: cartofi prajiti, pizza, chiftele, un soi de mici (tot chiftele dar alungite), carnati, hot dog, spaghetti, salate de legume, prajiturele, fursecuri, fructe, inghetata..
Sambata e deschis la duty free.

Pup cu drag. Mai intrebati. Zi faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc Eleni, m-am linistit daca este lapte la cutie.
Cristian are 3 ani si nu mai bea demult milumil. Ii dau orice lapte, dar sa fie ultrapasteurizat, la cutie , ca e mai comod, nu mai trebuie fiert.Am sa iau un fierbator sa-l incalzesc, caci el bea fix cand se scoala o sticluta apoi seara cand se culca. Nu se culca pana nu bea o sticluta.
Cu sezlongul, situatia e asa: sotul meu nu suporta nisipul si prefera piscina, deci, el va sta mai mult pe acolo. De aceea am vrut hotel pe plaja, sa ne vedem cat de cat, caci eu iubesc marea, nisipul si vreau aerosoli. Copilul va vrea sa stea cu amandoi, sigur va vrea si la piscina, cu tati si cu alti copii. De aceea ma stresez cu sezlongul, nu as vrea sa ma enervez pe acolo pentru un fleac.
Dar daca vor fi prosoape voi face ca tine.
Am sa-mi iau apa plata sa am, daca zici ca are gust rau.
Mai vorbim, va pup!

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_a spune:

buna tuturor,

fetelor, dar la NIsipuri cum e fata de ALBENA ?
Am citit ce a scris eleni(fain)cu toate ca eu ma duc la sf lui augsut la Nisipuri si poate s-a mai intors cineva recent de acolo cu amanunte. eu cam am emotii sa nu cumva sa-mi stric vacanta pe acolo.

ELENI cat ati facut pe drum pana la ALBENA? (scuze daca poate ai scris pe undeva asta)

numai bine si multumiri
oana

Mergi la inceput