Vacuum (anticelulita)

Vacuum (anticelulita) | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Mi-am facut vineri un abo de 10 sedinte de vacuum. Mi s-a garantat ca este cel mai eficient instrument anticelulita. Ati facut? A avut efect? Dupa cate sedinte ati vazut efecte? A durut? V-ati umplut de vanatai? Cat a costat? Cam asa ar suna intrebarile mele...

Am mai vazut pe ici, pe colo, ca s-a mai discutat acest subiect, dar as vrea sa il concentram aici.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ai doar grija, in caz ca ai varice. Este total neindicat si iti face venele praf.
In rest din cite am vazut la alte prietene, este eficient. Din pacate eu am niste vene "rebele" , deci nu am avut ocazia sa incerc ventuzicile.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Si pe mine ma intereseaza acest subiect, chiar foarte tare. De fapt ce este acest vacuum? Are vreo legatura cu lipoabsorbtia? In ce consta? Si, bineinteles, cat costa? Dureri suport, doar vreau sa ma fac "frumoasa"...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Initial creeata de carolinah

Mi-am facut vineri un abo de 10 sedinte de vacuum. Mi s-a garantat ca este cel mai eficient instrument anticelulita. Ati facut? A avut efect? Dupa cate sedinte ati vazut efecte? A durut? V-ati umplut de vanatai? Cat a costat? Cam asa ar suna intrebarile mele...

Am mai vazut pe ici, pe colo, ca s-a mai discutat acest subiect, dar as vrea sa il concentram aici.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Este intr-adevar cel mai bun tratament anticlulitic, si crede-ma ca le-am incercat pe toate .
Daca faci tratament o zi da una nu si stringi din dinti sa-ti creasca progresiv intensitatea de la o sedinta la alta o sa vezi rezultate destul de repede. La mine dupa 2-3 sedinte s-a vazut deja, si la celulita si la centimetri.
Eu am o piele buna si nu m-am invinetit decat foarte putin, in general mi-au spus tipele de la slon ca se intampla doar la primele doua trei sedinte, pana se obisnuieste pielea.
De durut pe mine m-a durut mult mai putin decat masajul anticelulitic, mi se pare chiar mult mai usor de suportat iar la efecte sint incomparabile, vacuumul e de departe the best....
Pe mine m-a costat in jur de 350 Ron un abon de 11 sedinte la care de obicei mai aveam doua-trei sedinte bonus (nu neaparat de vacuum dar atunci cind am cerut sa schimb bonusurile tot in vacuum au fost dragute si mi-au facut modificare).

Daca mai ai intrebari, sint pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am scris despre asta la subiectul cu saloane de remodelare.
Eu am abonament cu 10 sedinte de vacuum + 12 electrostimulare, si azi am fost la a doua sedinta din fiecare.

Ce sa spun, vacuum doare, nu in toate zonele la fel, dar la mine in parti ma doare rau, mai ales azi cand am cerut sa mi se mareasca intensitatea ( si fiind abia a doua oara tot mica a fost).
Vanatai nu am deloc si nici nu cred ca voi avea.
Si eu am inteles ca e cel mai eficient in combaterea celulitei, dar dupa 2 sedinte e prea devreme sa ma pronunt asupra rezultatelor.
La mine e destul de lucru. Dupa vreo 5 sedinte iti spun daca constat vreo ameliorare.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

ma "bag" si eu in acest subiect; de asemenea, ma intereseaza sa fac "ceva" sa arat cat de cat bine la mare (peste o luna). O intrebare: acest vacuum ajuta si la burtioca? Dupa nastere am ramas cu un "colacel" de toata frumusetea. Succes la slabit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Denise

ma "bag" si eu in acest subiect; de asemenea, ma intereseaza sa fac "ceva" sa arat cat de cat bine la mare (peste o luna). O intrebare: acest vacuum ajuta si la burtioca? Dupa nastere am ramas cu un "colacel" de toata frumusetea. Succes la slabit!

Ajuta si la burtica, acum depinde cit suporti pe burta, eu am facut si se mai "taseaza" colacelul.
Daca vrei sa te "aranjezi" pentru mare incearca sa combini cu un tratament "termic" adica ori o impachetare ori electrostimulare termica.
Si mai ales sa le faci intesiv, adica o zi da una nu, cuplate, intai tratamentul cald si dupa vacuumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Anca, te rog sa-mi dai un PM cu numele si adresa salonului cu pricina. Prea m-am facut cashaloata...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by akella

Anca, te rog sa-mi dai un PM cu numele si adresa salonului cu pricina. Prea m-am facut cashaloata...

OK!
Eu "ma alint" Moby Dick....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu fac vacuum. deocamdata sunt la a doua sedinta si inca nu se poate vorbi de rezultate, dar vom vedea mai incolo.
www.deea-center.ro
e in Iasi, dar descrie aparatele, mentioneaza preturile etc. va puteti face o idee despre ce e vorba.
pe mine nu m-a durut si nici nu am facut vanatai.
am facut in paralel cu electrostimularea care nu e prea placute, dar nici nu doare, numai ca dupa prima sedinta am facut febra musculara.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

fetelor,
Anca,
eu nu-s tocmai lamurita daca eu pot sa fac sau nu vacuum, poate ma ghidati voi putin (la salon unde merg eu nu au aparatul asta, asa ca ei nu ma pot consilia): am pielea subtire, in multe locuri desenul venos este detsul de evident (dar nu am varice), iar pe picioare am ceva vinisoare sparte si capilare care se vad.

eu inclin sa cred ca ar fi mai bine sa nu fac vacuum, ar totusi as putea incerca pe burta, aripioare si fund?

voi ce ziceti?

Mergi la inceput