Cadou baietel 3 ani

Cadou baietel 3 ani | Autor: bubu05

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici cu baiatei de 3 ani, va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu un cadou ce l-as putea face nasicului mic. Ce ii incanta mai mult la varsta asta?
Multumesc.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Draga Oana, cam toti copilasii de varsta asta sunt interesati de jucarii; cand desfac un cadou si gasesc inauntru o jucarie, li se lumineaza fata... Daca sunt haine, cu chiu cu vai, indemnat de mamica, spune multumesc, arunca apoi cadoul respectiv intr-un colt al camerei si-si vede mai departe de "treburi"... Eu zic s-o intrebi pe mamica lui cam ce jocuri ii plac si sa te orientezi dupa aceea... Poate ii plac masinutele cu sau fara telecomanda sau poate ii plac jocurile tip puzzle... Sau ii iei minge cu maner sa topaie prin toata casa cu ea...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Akella, sigur, o jucarie as vrea sa-i iau ca sa-l incante. Multumesc de sugestii.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Oana, mi-a mai venit o idee: vezi, poate-l intereseaza jocurile acelea de construit (nu neaparat lego); la varsta asta trebuie sa-si dezvolte indemanarea si imaginatia.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Playmobil: ai mei au fost f incantati de trasuri, cai, cavaleri (le zic muschetari), castele etc.

Sau Lego.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Oana, baietelu meu (2,10 ani)este fascinat de o parcare cu 3 nivele pe care isi tot aranjeaza masinutele (se gasea la selgros), de cartile de colorat, acuarele, plastilina. Ii mai plac si jocurile tip puzzle cum zice si Akella, insa cele din lemn, nu cu f multe piese.

Cred ca nu prea ai cum sa dai gres cu o masinuta (eventual sa i se deschida si usile sau capota).

Succes la cumparaturi!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Depinde de cat vrei sa cheltui...
Daca mai mult:
Al meu e incantat de jocuri electronice (sau pe computer), biciclete, tractoare (cu pedale sau acumulator), trenulete electrice, masinuta cu telecomanda (e una la chicco ff buna si solida)

Mai ieftin:
Un set aeroport sau parcare, lego (sau de construit...e un joc tare banal care e favoritul lui David cu forme geometrice de diferite culori si poti sa contruiesti diverse), plastilina (sunt seturile cu barci sau masina de facut taietei din plastilina), David are o undita cu pesti pe care o iubeste foarte mult, placi electronice cu litere, sau puzzle...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Eu am baietel de aproape 3 ani si pot sa iti spun ce il incanta...

La un pret bun ii poti lua:
-PUZZELURI de 100-160 piese cu desene animate
-inele si cercuri cu care poti face tot felul de figuri
-carticele cu puzzeluri
-pistoale cu mingii de burete (sunt si cu mingii de plastic dar lovesc nu gluma!)
-seturi pentru nisip

Ceva mai consistent si cu care se va juca mult timp..
-constructii tip Lego sau Lego
-masinuta cu telecomanda
-tablita de desenat (din acea cu magnet sau ceva de genul asta) noi am luat una si cu Proiector, mai scumpa dar de un an nu s-a plictisit de ea.
-set de surubenite si alte unelte (cele mai stralucite care au si bormasina cu baterii etc sunt in jur de 150RON)

In rest nu neglija plusurile, daca ii plac. Al meu este innebunit dupa ele. Este si un magazin langa spitalul Colentina unde gasesti plusuri minunate la preturi super bune!

EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"

Mergi la inceput