CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Amiss, sunteti super dulci! Si eu alaptez la fel in parc, eventual cu oarece acoperamant (o camasa, ceva) daca are bb chef de joaca prea mare.
Am mancat pepene si rosu si galben, Serghei n-are nici pe naiba!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_ioana eu am mancat si pepene rosu si galben. Alexei nu are nimic dar nu stiu daca la mine e relevant avand in vedere ca eu dau si completare.
inaioana vreau eu si unul portocaliu ca sa iasa la numar.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Cristinelor EU AM MANCAT PEPENE! MULT SI DES SI A FOST OK!
Am vrut sa ma laud de data trecuta cu asta isprava, da' m-am dat cu vorba multa si am saracit (de idei).
Am baut si cate o cafeluta mica, mica cam in fiecare zi, ca am avut de lucru si mi-era mintea incetosata... asa ca am riscat! Si Sara e super intelegatoare... Doar rosii nu am mancat cat sa ma satur (doa am gustat).
E drept ca Sara nu prea face KK, si referitor la acest aspect:
? Dr. fam. - d-na Zurli(metaforic vorbind) - zice sa-i pun niste prafuri in lapte, parca zicea ceva de lactoza... si evident sa-i dau suc de frcute! - ceea ce n-o sa fak!
Voi ati auzit de prafurile astea???!
Papa stiu ca pescarusul tau face la o saptamana, da' m-au speriat niste tanti dr cu principii invechite ca nu's'ce toxine raman in organism daca sta atat de mult fara kk! Chiar dk bb nu plange si nu se simte prea plin cu atata mancare procesata!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Portocaliu inafara de negru? Sau skimbi optiunea?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

si eu am mancat o portie mare de pepene!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Inaioana , nu mi-ai raspuns nimik da' cred ca mi-ai notat comanda!!! Dk mai tb un portocaliu, schimb lila-ul. Dk incurca (pt ca inteleg ca deja ai luat mat.), ramane asa! - lila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

inaioana, gri inchis e perfect (pentru familia mea }. Multumesc mult!

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Vivighe, Abi - multumesc de raspunsuri!!!
Vivi, tu esti intr-adevar patzita! M-am linistit! Mulg si dau bibe, iar cand ma intorc infometez ciresica daca se leneveste si vrea tetina in loc de tzatza! Dk gasesc vreun bb pe-acolo - dar de la Dumnezeu! Dk nu, punem la flori!

Mergi la inceput

Notat ambele, lila si gri inkis!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Fetelor, eu stau pe langa Gradina Botanica. Mai e cineva prin preajma?
Mie mi-ar fi cam greu sa ajung in IOR, mai ales ca ii am si pe ceilalti doi.. si pe caldura asta sa-i bag pe toti in masina si sa vin pana acolo =crima la mine..

Apropo de pepene, eu am mancat duminica, nu stiu daca de la el dar fie-mea a fost ieri grozav de maraita si programul ei dat peste cap.

Noi avem aproximativ niste ore fixe de somn, incerc s-o dau dupa astia marii care dorm de la 2-4 .. pana acum e fata cuminte si dormim toti 4 de nu se aude nici pas..
Cu masa noi suntem cam la fiecare ora cu tzatzica in gura.. dar nu ma plang...

Apropo, i-au aparut niste bubite pe fruntica, si pe fata de fapt, obrajori, si am observat si in cap... Or fi de la caldura sau faza aia cu hormonii?

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput