CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

io am papat pepene la greu!!! n-are nici o treaba. si rosii! idem
hehe,Ioana, am facut de cinci portocalii!! hai ca mai apare cineva si ies 6!

betty, abia astept!!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

aaa, au iesit 6!!!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Andreea, superba poza! n-am mai sunat ieri, am stat cu liana pana pe la 9, apoi am plecat acasa, m-am prins ca n-ai mai putut veni ne vedem sambata!

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

daryana pastila asta cu progesteron e considerata anticonceptional??
39+

quote:
Originally posted by daryana

Adelapop, menstruatia poate veni oricand, problema e ca poti sa ovulezi inainte de prima menstruatie asa ca... ai grija... mie una mi-e lehamite sa incep din nou ba cu pastiluta, ba cu prezervativul dupa aproape un an de liniste... Cred totusi ca cea mai lesne este o pilula cu progesteron pe care o sa-l rog pe doctorul meu sa mi-o prescrie, pe care o poti lua in timp ce alaptezi...

pozici cu noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2 sa ne cunoasteti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Luana noi am iesit aseara dar mai tarziu pe la 8 cred ...nu mai stiu si nu am mai sunat. Am zis ca sigur nu te mai prind... desi ...
Am iesit cu cipi si am stat tot pana pe la 9 si un pic. Eh! ne mai vedem noi.
Vreau sa ies acum da bebe doarme!!!
Il scol ii bag tzitzi si iesim

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu stiam ca atunci cand mananci ceva, pepene, piersica, etc, se resimte in laptele urmator si nu a doua zi! Voi cum stiti?

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

hai sa zic si aici: mai vrea cineva, pe langa comenzile deja date, ca sa nu o naucim pe ioana, un wrap nisipiu ?? ca io am deja unul comandat si cumparat si am luat si unul portocaliu. daca nu, nu e nici o nenorocire sa am doua (da as astepta sa apara kaki...)

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Mamici (si eventual tatic) ajutati-ma va rog si pe mine!!! Bebelina mea are "rani" la toate pliurile de la gatut. Acolo unde-i mai curge laptic si in combinatie cu caldura (insuportabila!!!) pielicica e f.f. rosie, parca ar fi oparita. Doctorita mi-a spus sa o dau cu Baneocin, am facut asa aseara, dar parca azi e si mai tare si ma gandesc ca fiind praf mai rau face decat drege. La Vlad nu am avut problema asta pentru ca pana au dat caldurile alea mari gatutul lui deja se "intinsese" si nu mai facea pliuri in care sa se adune lapticul.

Voi patiti asa ceva? Si ce folositi?

Multumim !

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

va invit si aici, poate cineva se mai regaseste.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80243

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Inaioana, pe mine m-ai notat pe lista cu wrap-uri?

Eu am mancat si rosii, si fructe de toate soiurile - Ana mea nu are colici evident legate de alimentatia mea, in schimb sunt evident legate de cat aer inghite si de cat de lene ii este sa dea aerul afara (la faza asta adoarme, de obicei). Drept este ca, la cat lapte ii dau de la mine, nu prea are ce sa simta din mancarea mea!...

Arleena, noi am iesit scurt si putin in jurul blocului, pana acum cateva zile, ca am avut eu interdictie de la doctor (din motive de hemoroizi si de epiziotomie care a trebuit cusuta din nou). De cateva zile, mergem la terenurile de sport de la capatul Manasturului, unde-i aer bun si ai la ce te uita si sunt destui copii. Eu oricum nu pot inca sa stau in fund, asa ca ne plimbam doar, nu stam pe bancute. Mai mergem prin cartier, ca e tare mult verde intre blocuri si e liniste (avantajul de a sta la capatul orasului). Sigur o sa ne vedem, stai sa fiu in forma, ca ma resimt inca... si m-am si deconditionat, cat am stat tot intinsa!

EllaX

Mergi la inceput