CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
26octombrie spune:
betty, DERMOCARE. face minuni, trust me. costa 5ron
Luana si Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
amiss_zip spune:
gicuta bebelina mea nu a facut pana acum rani deloc si are inca pliuri mari. Uite cum fac eu. Acum pe caldurile astea de vreo 2 3 ori, cand vad ca e transpirata sau am dat pe ea laptic sau cand vad ca se inroseste o iau de o aripa si pe mana o tin si o racoresc repede la chiuveta. ii fac o baita fulger peste corp. O mai las nitel golutza si cu fundu gol sa nu se opareasca si la fund si apoi o imbrac intr-un body gen maieu. daca nu o poti tine la chiuveta (o tii ca si cum vrei s-o speli la fund) racoreste-o cu o vata imbibata cu apa. Si e reteta garantata!!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
mey luana nu mai iesiti? Ce faceti inca acasa?
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
26octombrie spune:
fetelor, imi ziceti si mie, iute, cum faceti cel mai simplu un pui la cuptor? eu nu prea agreez carnea de pui, da am zis sa mai incerc..
vreau sa iasa rumenit bine!!
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
26octombrie spune:
nu radeti, fac tot soiul de finetzuri cu piept de pui, insa pui cu totul iau rar de tot!
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
LYLY809 spune:
Cuptor, pe caldura asta? Hm! Oki, intinde-l pe o sticla atunci... cica iese bestial!
Io am ardei si rosii umplute cu carne tocata de pui!
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
raalucutza spune:
LUANA eu am un suport de pui si il pun asa ca in teapa!he he eh!poti incerca intr-o punga knorr sau intr-o punga din aia de hartie condimentat si sarat bine!pus intr-o tava bineinteles!cu mamaliga si mujdei e beton!
Steluta spune:
Buna fetelor,
Noi am ramas in urma cu scrisul, dar incercam macar la 2 zile sa citim.
Ioana, ti-am scris si la sub. cu wrap-ul. As dori unul PORTOCALIU. Cea mica nu vrea ziua sa adoarma in patut, asa ca o tot tin in brate sau pe burtica. Adoarme cam 5 minute, dupa care se trezeste si este atat de fresh, de nu iti vine sa crezi .
Si eu ma inscriu in clubul celor ce locuiesc pe langa IOR, dar stam mai aproape de magazinul Titan. In schimb noi avem un parculet pe langa bloc si iesim acolo.
Cu intalnirea pentru wrap-uri cum ramane??? Eu sambata nu pot veni caci organizam botezul.
Cam atat de la noi. Acum e ora baitei!!
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Muuh spune:
inaioana daca pe mine ma intrebai vreau doua adica pe langa ala negru il vreau si pe asta portocaliu (unu eu unu sotul sa nu ne paruim pe ele). Daca e sambata intalnirea pentru wrap vin si eu si daca nu pot ajunge iti trimit sigur banii prin cineva.
Miruna + Alexei
Poze
gabi25 spune:
Legat de fructe, noi papam cate un pepene in fiecare zi si multe alte fructe. Si rosiile le avem in meniu, dar nu se poate sa lipseasca ceapa....cam la orice, in afara de dulce . Bag in mine cate 2-3 cepe potrivite la o masa si doarme fie-mea de nu are treaba.
Evolutie Daria
Poze