CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

multumesc mult ioana! am si eu wrap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pai si eu stau pe Baba Novac !!! Si eu ies in parc in jur de 19.30 - 20.00, ori singura, ori cu sotul, si atunci cand reusesc sa-l conving iese numai el, si tot in zona cu fantani, si noi ne plimbam, ca goanga incepe sa urle daca n-o zgaltaie carutul ...

As veni cu mare placere la intalnirea de sambata, mai ales ca eu n-am fost pana acum la nici o intalnire, si inca nu va cunosc personal, dar sambata mergem la picnic sa serbam ziua tatalui meu, asa ca n-am cum ... Si imi pare tare rau, ca as fi vrut sa vad demonstratia practica cu wrapurile alea ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ai , Cristina, draga! Albastru! Ok? Ne vedem sambata (sau duminica daca-s doritoare mai degraba duminica!)? Sa facem o lista de wraperitze care vor sa vina sambata/duminica zic!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Adelapop, menstruatia poate veni oricand, problema e ca poti sa ovulezi inainte de prima menstruatie asa ca... ai grija... mie una mi-e lehamite sa incep din nou ba cu pastiluta, ba cu prezervativul dupa aproape un an de liniste... Cred totusi ca cea mai lesne este o pilula cu progesteron pe care o sa-l rog pe doctorul meu sa mi-o prescrie, pe care o poti lua in timp ce alaptezi...

pozici cu noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2 sa ne cunoasteti mai bine

Mergi la inceput

nu am raspuns inca invitatiei pt ca sotul meu are weekend liber...dintre putinele din vara asta si nu stiu inca ce planuri are...altfel, eu vreau sa ne vedem... daca nu vrea excursie/iesit din bucuresti vin si eu! dar vorbesc in seara asta, vad ce si cum si spun...si spun si daca prefer o zi anume...pana una alta vreau sa ne vedem! nu pt wrap-uri...ci pt ca mi-e dor de voi...dar orice motiv e bun... mi-am adus aminte de iesirea la libanez si mi s-a facut o pofta de papa bun...apropos, voi ati mancat pepene? e voie?

aaaa, de fapt vin numai daca o aduci si pe katja! clar!

Mergi la inceput

ioana am uitat! da, albastru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

inaioana eu sunt pe listuta de wrap-uri? Ca as veni si eu in weekend in parcul IOR sa-l iau.

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Uite asa fac eu cand vine ora msei in parc
http://www.flickr.com/photos/84539179@N00/197924738/

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Gicutza, sigur ca esti! Dar nu figurezi cu nici o culoare! Alege-ti una intre: albastru, lila, gri deskis, gri inkis si negru(ultimul e la 350.000).

Luana, ai facut prea multa reclama la portocaliu si acum am 4 comenzi! Ori mai gasesti doo cleente, ori convingi pe Danutza ca vrea mai degraba negru de fapt!

Beeeey, m-am zapacit cu wrapurile astea..de azi-dimineatza tot calculez..deci doo la primarie, doo la scoala de fete...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina1702 bona mea este si femeia care imi face curat de fro' 2 ani, e femeie haioasa la fro' 47 de ani, e topita dupa Luca si a crescut si ea 2 baieti, se pricepe, e optimista si vesela mereu, eu nu suport oamenii ciufutzi.
Ea venea o data pe sapt la curatenie, acum vine zilnic, face curat cand e cazul si se intretine si mai usor si ma ajuta cu Luca. Momentan e ok asa.

Pepeneeeeeeee??? Ai zis pepene?????? eu sunt lesinata dupa pepene, cand eram gravida mancam cate un pepene pe zi, iar acum sufar rau ca cica e belea pt alaptare...l-a testat cineva? face urat bb dupa pepene?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput