CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si eu ies la plimbare in IOR, este adevarat nu in fiecare zi ca nu am cum sa ajung acolo zilnic, dar mai ales in weekend (cand nu sunt la picnic la "Brebu" ).

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

relelor! io am bagat fitilu cu IORu', toata lumea se inghesuie, da nimeni(mai putin Dana, pe care o mai pup odata) nu vrea wrap portocaliu... bineee! nu ma mai joc!!

Carmina, io dau Humana. da-ti dau banii pe el, oki? vb pe mess

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina1702 -mda, misto rau ai zis...mergem in acelasi parc in fiecare zi si habar nu aveam...pai nici noi nu stam numai la fantani, batem tot parcul, uneori vine si tati, dar iesim si singurei...mai iese bona cu el dimineata si eu seara...
Pai lasa ca ne gasim noi cumva...eu nu am wrap dar va gasesc io cumva

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

io stau la fo sase statii de ior. merg pe jos, e tare fain pavajul pe drum, doar ca mi=e nitel urat, doar noi trei, mai ales cu zilele astea toride. nu sta nimeni pe langa cora?! poate dintre fetele care ne citesc si nu scriu?? stiu eu ca sunt multe fete tacute pe aici..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, nu te mai ratzoi la fete ca s-a rezolvat cu wrapu' portocaliu, ia Lordra si s-a facut de trei!

Fetele, dak tot va place de parcu' IOR, ce ziceti de o intalneala sambata cu demonstratie de punere wrap si sa va dau si wrapurile celor care ati comandat?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Luana, io stau chiar pe bulevardul Baba Novac, deci la 5 min de parc, merg pe jos.
Lacri, hai sa iti spun ce tuta sunt io: si noi avem AC in 2 camere, iar camera lui Luca este intre aceste 2 camere cu AC....iar eu nu il tineam deschis ca sa nu raceasca bebelu'
Acum l-am deschis pe 24 grade si parca se poate respira in casa

Mergi la inceput

Cristina, o intrebai pe Andreea cum face cu masa lui bebe cat e in parc....hai sa iti spun io cum fac ...gasim o banca mai retrasa si bagam tzitzi in gurita...si uite-asa facem picnic in IOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

cristina_ioana am inteles...am incercat si eu o data, pe vremea cand mergeam dimineata in parc...pe urma i-am luat biberon cu lapte muls...si in final am incercat sa plasez iesirea intre mese...
te invidiez pt bona...si eu trebuie sa gasesc dar ma ingrozeste ideea....nici nu m-am apucat sa caut...de fapt, nu prea stiu de unde sa o apuc...dar trebuie...
tu cum ai facut? poate gasesc si eu... eu ma uit prin parc la femei si fac un joc cu sotul: incercam sa ghicim daca e bunica sau bona...
uf mi-e teama sa nu dau peste o tanti care pare buna dar cand plec de acasa se transforma in "omul rau"...ca in filmele alea de femei...am auzit tot felul de povesti neplacute despre bone... si nu vreau sa o las pe madalina in mainile unei zgripturoaice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna mamici de ciresici,
Sunt si eu o mamica de samburel- bebe David nascut pe 18 iunie la spitalul Elias la 25 de saptamani 2620 gr greutate- prietena cititoare numai a forumului si de acum si prietena-scriitoare...

Inaioana as vrea si eu un wrap negru... iti trimit adresa pe mail, sa-mi spui cand... si nevedem la meetingul de canguri, curand. Apropo eu stau langa Cismigiu, este vreo ciresica prin apropiere sa ne intovarasim in plimbarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, acum abia am vazut ce ai scris! Felicitari pentru Mihnea fomist mic! Pupe tusica Ioana pe el!
Cat despre wrapul negru - al tau e, stai linistita!

Cristina, vezi la sectiunea "Scoli, gradinite, crese, bone" cauta ca-s liste cu bone rele si bune.
Succes!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput