CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
uhuu Boghi join the club! Eu ies in fiecare seara in IOR, zona Campia libertatii (fantana arteziana), dupa 17 pana tarziu. Uneori pana e intuneric bine.
Cristina Ioana mai intrebi? Esti de-a noastrawww.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
...si io tot pe la fantani...poate ne-om fi vazut kiar
io nu stau pana se face intuneric ca ii fac baitza pe la 21-21,30
tu cand ii faci baitza?
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
adelapop spune:
cristina_ioana bine ai zis ca esti putin s de-a fetelor, ca noi nu te lasaaaaaaaaam sa ne parasesti ![]()
![]()
![]()
![]()

fata cuminte
39+
amiss_zip spune:
nu avem un program
. Cand venim de afara facem baita papam si apoi fuga la nani!![]()
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
LYLY809 spune:
Salutam!
La 8 sapt. avem 57 cm si 4750gr. Adica am crescut cu 6 cm si am pus 1650 gr de la nastere pana acum.
Am facut vaccinul si am chitcait pret de 3 secunde, dupa care am inceput sa ne hlizim la d-na doctor, ca deh, trebuia sa ne aratam gropitza principala!
....
Credeam c-o sa urle ingrozitor, caci toata ziua asta a facut, ba a si vomat toata mancarea inainte sa vina d-na doctor...
Noi avem AC, le tinem deschise n celelalte camere, nu in camera lui Mocutza, si ushile de interior toate deschise.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
arleena spune:
ella chiar ma gandeam la tine de dimineata...ca sunt cam putine(adica 3)clujence p-aci si zuzi vad ca nu mai are vreme de forum si ma gandeam ca poate nici tu....microbul cu reclama aia "la cabana 3 brazi" ne-a prins si pe noi....si deja disper cand ma aud ca o fredonez

apropo...voi pe unde va plimbati cu ana??ca parca sunt invidioasa cand vad ca fetele din bucuresti se intalnesc prin parcuri...
Boghi
si lui alex ii place sa-l tinem ca pe sacul de cartofi dar cel mai mult ii place sa faca pe www.dropshots.com/day.php?userid=125309&cdate=20060715&ctime=153926" target="_blank">avionul....si mai si adoarme in asa
miauna piciul...revin...
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
carminabulina spune:
Vai fetelor, in sfarsit plange si bebelushul meu de foame
, nici nu aveti idee ce sentiment placut este, pe bune!!!!
Am si eu o cutie de Humana 1 si inca o cutie aproape goala, dar mai merg vreo 7 portii si din aia. Asa ca cine da Humana 1 sa-mi spuna...nu o vand, o dau
.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
...Si vad ca Luana s-a scos cu portocaliul, nu ma scot si eu cu negrul sau turcoazul????? Hai fetelor, poftiti la wrapuri turcoaz sau negru, hai care vreti? care doriti? Pe alese...
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
inaioana spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Auziti, cu wrapurile astea se poate pune copilul si in spate, ca un rucsac? Ca nu prea ma vad carandu-mi goanga peste bidoane ... si-asa destul de mari si incomode ... De fapt, cred ca ei i-ar trebui o pozitie din care sa vada lumea, ca nu suporta sa o tin in brate cum se tin normal copii la varsta ei, culcat frumos pe brate, ea trebuie sa stea pe umar, ca un saculet de cartofi, in pozitia de eructat ! Oricum, probabil ca tati il va purta, asa ca trebuie sa-l vada si el pana sa dau si eu comanda ... ca paturica am ratat-o, poate wrapul sa-l mai prind ...
Sigur ca se poate. Se poate purta cum vrei, fatza, spate, lateral, cu fatza la lume , etc...Sunt tehnici pt fiecare mod de a purta. am dat si eu si alte fete linkuri cu poze si filme la subiectul :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475
Daca te hotarasti, sa-mi zici!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
cristina1702 spune:
cristina_ioana, amiss_zip asta-i tare...decimergem in acelasi parc, in aceeasi zona in fiecare seara si nu ne-am vazut pana acum? ciudat...eu ies cam pe la 19 in fiecare zi si stau pana spre 20:30 - 21:00 din motive de foame si baie...eu pe la 21:00 ii fac baie...bine, eu nu stau chiar numai pe langa fantana...ma plimb pe toate aleiutele...poate asta e motivul pt care nu ne-am vazut...inteleg eu ca multa lume merge acolo...eu stau la 5 statii de titan (cine stie sectia 13 politie...aproape de bisericuta de lemn unde a facut botezul ...am uitat...gicutza? ...sorry...memoria), deci nu chiar langa dar ala e locul care-mi place....chiardaca la ora aia e multa lume tot spatiu mare e si suficient pt toata lumea...ati vazut cum se grupeaza? eu sunt solo...si chiar ma uitam ca nu ma potrivesc cu grupurile respective...dar lasa ca o sa fie si grupul wrap-urilor...sa vedeti ce reclama ii facem ioanei...o sa mearga afacerea ei din ce in ce mai bine...
deci, cristina_ioana ma nucur sa aflu ca esti din zona si te primim cu drag in grup..ma rog, o sa facem acum un grup al fetelor care ies in IOR...practic ai dat startul...
andreea pana la urma ne gasim noi...ca nu e parcul asa de mare...
o sa fiu cu ochii in patru...voi iesiti singure? sau cu sotii? oricum o sa ma uit dupa voi...dar sa am o imagine mai clara...ca e clar ca suntem obosite daca pana acum nu ne-am gasit...
nu?
acum...euies in fiecare seara...dar cum am zis acum sunt racita rau...asa ca daca acum ma vedeti sa va faceti ca nu ma vedeti si sa va indepartati...
dar lasa ca-mi trece mie...si va alerg dupa aia...
totusi, voicat de aproape stati? eu am problema asta ca nu sunt la 1 min...am mers doar de 2 ori singura si am facut o ora pe drum...nasol....asa radu ma aduce cu masina imediat...
luana parca si tu ai spus ca ai descoperit parcul asta?
mai fetelor iese clar un grup...![]()
va pup,
si astept sa ne vedem
cristina1702 spune:
andreea am o intrebare...daca stai atat de mult cum ii dai sa manance? ca intervine o masa pe acolo, nu? tu unde stai? cum ajungi acolo?