CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
uhuu Boghi join the club! Eu ies in fiecare seara in IOR, zona Campia libertatii (fantana arteziana), dupa 17 pana tarziu. Uneori pana e intuneric bine.
Cristina Ioana mai intrebi? Esti de-a noastra
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
...si io tot pe la fantani...poate ne-om fi vazut kiar
io nu stau pana se face intuneric ca ii fac baitza pe la 21-21,30
tu cand ii faci baitza?
Cristina lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
adelapop spune:
cristina_ioana bine ai zis ca esti putin s de-a fetelor, ca noi nu te lasaaaaaaaaam sa ne parasesti
fata cuminte
39+
amiss_zip spune:
nu avem un program . Cand venim de afara facem baita papam si apoi fuga la nani!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
LYLY809 spune:
Salutam!
La 8 sapt. avem 57 cm si 4750gr. Adica am crescut cu 6 cm si am pus 1650 gr de la nastere pana acum.
Am facut vaccinul si am chitcait pret de 3 secunde, dupa care am inceput sa ne hlizim la d-na doctor, ca deh, trebuia sa ne aratam gropitza principala!
....
Credeam c-o sa urle ingrozitor, caci toata ziua asta a facut, ba a si vomat toata mancarea inainte sa vina d-na doctor...
Noi avem AC, le tinem deschise n celelalte camere, nu in camera lui Mocutza, si ushile de interior toate deschise.
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
arleena spune:
ella chiar ma gandeam la tine de dimineata...ca sunt cam putine(adica 3)clujence p-aci si zuzi vad ca nu mai are vreme de forum si ma gandeam ca poate nici tu....microbul cu reclama aia "la cabana 3 brazi" ne-a prins si pe noi....si deja disper cand ma aud ca o fredonez
apropo...voi pe unde va plimbati cu ana??ca parca sunt invidioasa cand vad ca fetele din bucuresti se intalnesc prin parcuri...
Boghi si lui alex ii place sa-l tinem ca pe sacul de cartofi dar cel mai mult ii place sa faca pe www.dropshots.com/day.php?userid=125309&cdate=20060715&ctime=153926" target="_blank">avionul....si mai si adoarme in asa
miauna piciul...revin...
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
carminabulina spune:
Vai fetelor, in sfarsit plange si bebelushul meu de foame , nici nu aveti idee ce sentiment placut este, pe bune!!!!
Am si eu o cutie de Humana 1 si inca o cutie aproape goala, dar mai merg vreo 7 portii si din aia. Asa ca cine da Humana 1 sa-mi spuna...nu o vand, o dau .
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
...Si vad ca Luana s-a scos cu portocaliul, nu ma scot si eu cu negrul sau turcoazul????? Hai fetelor, poftiti la wrapuri turcoaz sau negru, hai care vreti? care doriti? Pe alese...
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
inaioana spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Auziti, cu wrapurile astea se poate pune copilul si in spate, ca un rucsac? Ca nu prea ma vad carandu-mi goanga peste bidoane ... si-asa destul de mari si incomode ... De fapt, cred ca ei i-ar trebui o pozitie din care sa vada lumea, ca nu suporta sa o tin in brate cum se tin normal copii la varsta ei, culcat frumos pe brate, ea trebuie sa stea pe umar, ca un saculet de cartofi, in pozitia de eructat ! Oricum, probabil ca tati il va purta, asa ca trebuie sa-l vada si el pana sa dau si eu comanda ... ca paturica am ratat-o, poate wrapul sa-l mai prind ...
Sigur ca se poate. Se poate purta cum vrei, fatza, spate, lateral, cu fatza la lume , etc...Sunt tehnici pt fiecare mod de a purta. am dat si eu si alte fete linkuri cu poze si filme la subiectul :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475
Daca te hotarasti, sa-mi zici!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
cristina_ioana, amiss_zip asta-i tare...decimergem in acelasi parc, in aceeasi zona in fiecare seara si nu ne-am vazut pana acum? ciudat...eu ies cam pe la 19 in fiecare zi si stau pana spre 20:30 - 21:00 din motive de foame si baie...eu pe la 21:00 ii fac baie...bine, eu nu stau chiar numai pe langa fantana...ma plimb pe toate aleiutele...poate asta e motivul pt care nu ne-am vazut...inteleg eu ca multa lume merge acolo...eu stau la 5 statii de titan (cine stie sectia 13 politie...aproape de bisericuta de lemn unde a facut botezul ...am uitat...gicutza? ...sorry...memoria), deci nu chiar langa dar ala e locul care-mi place....chiardaca la ora aia e multa lume tot spatiu mare e si suficient pt toata lumea...ati vazut cum se grupeaza? eu sunt solo...si chiar ma uitam ca nu ma potrivesc cu grupurile respective...dar lasa ca o sa fie si grupul wrap-urilor...sa vedeti ce reclama ii facem ioanei...o sa mearga afacerea ei din ce in ce mai bine...
deci, cristina_ioana ma nucur sa aflu ca esti din zona si te primim cu drag in grup..ma rog, o sa facem acum un grup al fetelor care ies in IOR...practic ai dat startul...
andreea pana la urma ne gasim noi...ca nu e parcul asa de mare...
o sa fiu cu ochii in patru...voi iesiti singure? sau cu sotii? oricum o sa ma uit dupa voi...dar sa am o imagine mai clara...ca e clar ca suntem obosite daca pana acum nu ne-am gasit...
nu?
acum...euies in fiecare seara...dar cum am zis acum sunt racita rau...asa ca daca acum ma vedeti sa va faceti ca nu ma vedeti si sa va indepartati...
dar lasa ca-mi trece mie...si va alerg dupa aia...
totusi, voicat de aproape stati? eu am problema asta ca nu sunt la 1 min...am mers doar de 2 ori singura si am facut o ora pe drum...nasol....asa radu ma aduce cu masina imediat...
luana parca si tu ai spus ca ai descoperit parcul asta?
mai fetelor iese clar un grup...
va pup,
si astept sa ne vedem
cristina1702 spune:
andreea am o intrebare...daca stai atat de mult cum ii dai sa manance? ca intervine o masa pe acolo, nu? tu unde stai? cum ajungi acolo?