Jocul propozitiilor........

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Acest "el" a zarit-o pe Oana si indata s-a indragostit... "Oana, draga mea,ti-am dat ce a fost mai de pret pentru mine... silicoanele mele, iubitele mele silicoane... Tu ce-mi dai in schimb ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cand te hotarasti ce vrei sa fii ma dau pe mine sau ti-l dau pe_Pepica.Alege,cuorasonule'.

Mergi la inceput

Oana se razgani si dupa cateva minute ii spune : "Bai, stii ceva ? I-ati silicoanele folosite si fa curat in zona.... nu vreau o copie de barbat sau de femeie , nici pentru mine , nici pentru Pepe". Punct. Asa ca....

Mergi la inceput

Si ramase bietu' om in mijlocu' drumului,ragand ca o vita nebuna:"Si io cui raman?Ce sa fac cu baloanele astea?Da' ce sunt?O ea,un el?Cine-mi face probaaaaa?"

Mergi la inceput

Proba ti-o face croitoreasa. Tu , doar trebuie sa-i .....

Mergi la inceput

...spui hotarat ce vrei ca aia are un foarfec maare si taare ascutit.

Mergi la inceput

Ajusteaza, croieste, modeleaza.... si un om nou creeaza. Nici nu stii ce ai mai fost. Un barbat sau un .....

Mergi la inceput

...kk?Oricum,dupa aia, te vei simti eliberat pt. ca n-o sa ai decat o optiune si ai sa vezi si tu ce-nseamna sa fii fomeie in Ro.

Mergi la inceput

FOMEIE in Ro.... greu. Ar trebui sa te "inrolezi" in randurile barbatilor, ceva de genul " Fii barbat Zoe !" sau ....

Mergi la inceput

..taie-ti-o!Ce-i asa de greu sa fii fomeie acilea?Ce-i greu sa muncesti ca bou' si sa fii tratata ca o oaie,si aia blonda!Cine n-a fost fomeie-n Ro,a trait degeaba!

Mergi la inceput